Dodaj do ulubionych

Hank is back !!!

17.01.13, 17:38
Ogladacie?
My juz wiecej z przyzwyczajenia,bo sie troche opatrzal i osluchal nam za bardzo,ale ogladamy.
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: Hank is back !!! 17.01.13, 21:31
      a to wogole smieszne jest ? Wyczytalam, ze z 10-ciu nakreconych odcinkow w 2009r. emitowano tylko polowe, po czym dostal cancela.
      • magda.evie.zoe Re: Hank is back !!! 18.01.13, 19:35
        Lenka, chyba myślisz o innym serialu smile Mowa o Californication, tak?

Obejrzeliśmy pierwszy odcinek, ale chyba faktycznie trochę się opatrzył - ile obrzydliwości można znieść?
        • lenkaaa Re: Hank is back !!! 18.01.13, 20:13
          a..tak ! Myslalam ze chodzi o serial "Hank" hi, hi, hi !!!
          Califoronication jakos nie moglam strawic, wiec zarzucilam jeszcze w pierwszym sezonie.
          • yvi1 Re: Hank is back !!! 18.01.13, 22:30
            Californication smile
            • galaxian1 Re: Hank is back !!! 21.01.13, 14:57
              Niestety bardzo kiepski początek sezonu.
              Co to właściwie było? Odcinek o niczym.
              Liczę że będzie już tylko lepiej !
    • galaxian1 Re: Hank is back !!! 11.07.13, 23:18
      No i koniec Hanka, znaczy sezonu. Dość marny był to sezon, ale chyba lepszy niż poprzedni.
      Finał mi się nie podobał, Hank ewidentnie powinien być z Faith, z która rozumiał się bez słów i było między nimi "to coś", razem wyglądali na szczęśliwych. Gonitwa na nudną i wiecznie niezadowolona Karen, z którą nigdy nie będzie dobrze nie ma żadnego wytłumaczenia, poza takim, że "tak ma być, bo w tym serialu o to chodzi aby byli razem, choć nie byli" smile
      • yvi1 Re: Hank is back !!! 12.07.13, 07:04
        Jak dla mnie to Hank moglby wskoczyc na konia i pogalopowac w sina dal.smile. Juz powoli mogliby konczyc.Serial stal sie przewidywalny i juz nikogo niczym nie zaszokuje smile.
        Wersja z Faith tez mi by sie lepiej podobala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka