yvi1 17.01.13, 17:38 Ogladacie? My juz wiecej z przyzwyczajenia,bo sie troche opatrzal i osluchal nam za bardzo,ale ogladamy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Hank is back !!! 17.01.13, 21:31 a to wogole smieszne jest ? Wyczytalam, ze z 10-ciu nakreconych odcinkow w 2009r. emitowano tylko polowe, po czym dostal cancela. Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: Hank is back !!! 18.01.13, 19:35 Lenka, chyba myślisz o innym serialu Mowa o Californication, tak? Obejrzeliśmy pierwszy odcinek, ale chyba faktycznie trochę się opatrzył - ile obrzydliwości można znieść? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Hank is back !!! 18.01.13, 20:13 a..tak ! Myslalam ze chodzi o serial "Hank" hi, hi, hi !!! Califoronication jakos nie moglam strawic, wiec zarzucilam jeszcze w pierwszym sezonie. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Hank is back !!! 21.01.13, 14:57 Niestety bardzo kiepski początek sezonu. Co to właściwie było? Odcinek o niczym. Liczę że będzie już tylko lepiej ! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Hank is back !!! 11.07.13, 23:18 No i koniec Hanka, znaczy sezonu. Dość marny był to sezon, ale chyba lepszy niż poprzedni. Finał mi się nie podobał, Hank ewidentnie powinien być z Faith, z która rozumiał się bez słów i było między nimi "to coś", razem wyglądali na szczęśliwych. Gonitwa na nudną i wiecznie niezadowolona Karen, z którą nigdy nie będzie dobrze nie ma żadnego wytłumaczenia, poza takim, że "tak ma być, bo w tym serialu o to chodzi aby byli razem, choć nie byli" Odpowiedz Link
yvi1 Re: Hank is back !!! 12.07.13, 07:04 Jak dla mnie to Hank moglby wskoczyc na konia i pogalopowac w sina dal.. Juz powoli mogliby konczyc.Serial stal sie przewidywalny i juz nikogo niczym nie zaszokuje . Wersja z Faith tez mi by sie lepiej podobala. Odpowiedz Link