aniuta75 09.02.13, 17:25 Na jakim etapie jesteś? Skończyłaś pierwszy sezon chociaż?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: Psioła i jak Grimmu? 10.02.13, 08:45 nieee...na raie utknelam na 7mym odcinku...nie jest tak le jak myslalam ze bedie ale zeby od razu lepiej niz supek to nie wiem...mam pozycone do 13 stego odcinka i dis sie postaram troche nadgonic... Odpowiedz Link
pszczolaasia no dobra... poddaje sie... 10.02.13, 18:05 czy dowiemy sie kim do diabla jest jego szef? ta jego lala. ojezusie. nie bylo ladniejszej aktorki??? no nie sadze zebym miala wybor... wciagla mnie nienawide was. mocno!!!!!! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 08:55 Dowiemy . Aktorka może być, nie czepiaj się . wciagla mnie nienawide was. > mocno!!!!!! I pamiętaj - to wszystko przez Glxa . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:15 końmi go po żuzlu... dowiemy sie? bo w sumie, choc nie w moim typie. to fajny ten jego szef na razie obejrzalam odcinek o smoku i to nie do konca bo jakso tak mi sie glupio wypozyczylo... tak w cichosci ducha mam nadzieje cihc ze ja ta jego luba ten smok zezre i bedzie jak ten swiety ejrzy na koniu samotnie przez swiat...ale pewno nie ma szans Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:18 pszczolaasia napisała: > końmi go po żuzlu... > dowiemy sie? bo w sumie, choc nie w moim typie. to fajny ten jego szef Tak się dowiemy Ale chyba nie będziemy Ci tu spojlerować, co? Powiem jedno - szef to szycha Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:30 to na pewno ze szycha. w koncu sie kosiarz byle komu nie klania i nie mowi sie do niego monsiniore... spojlerowac nie ale pozwolic sie wygadac mozecie bo co to musi byc za szycha skoro grima no nie kryje..ale ma pod swoja kuratela..i czemu wilkolaczek czy jak mu tam jest - nie kazcie mi oryginalen nazwy przyttaczac bo nie ma szans- nie ropoznaje... ciekawam bardzo czy sie szef grimowi pokaze sam z siebie bo bedzie mial takie kaprycho czy po prostu peknie w koncu... to jego opanowanie. juz myslalam ze przy monetach peknie ale nie. co za czlowiek! co za opanowanie! normalnie koles mi sie podobie! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:35 pszczolaasia napisała: > spojlerowac nie ale pozwolic sie wygadac mozecie To oglądaj szybciej, to się dowiesz Rola szafa będzie rosnąć i stanie się on ważniejszą postacią w serialu. Bo na początku to był tylko szefem policji. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:43 nie da sie szybciej. wczoraj walnelam prawie 8 odcinkow. moje beidne dzieci musialy prawie caly dzien w kompa trzaskac Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:53 pszczolaasia napisała: > nie da sie szybciej. wczoraj walnelam prawie 8 odcinkow. > moje beidne dzieci musialy prawie caly dzien w kompa trzaskac No to zobaczysz jak zacznie serial wkręcać pod koniec sezonu i jak się zacznie drugi ! A przy okazji, jaki fajny plakat szefa znalazłem Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:54 czyli co. szef jest wampirem? mrau kici kici a teraz na razie drugiego sezonu jest tylko 12 odcinkow? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:57 pszczolaasia napisała: > czyli co. szef jest wampirem? Nie koniecznie To tylko plakat. > mrau kici kici > a teraz na razie drugiego sezonu jest tylko 12 odcinkow? I czekamy do dnia kobiet ! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 10:00 chamswo! tak dlugo? moze do tego czasu doogladam reszte Odpowiedz Link
aniuta75 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 10:03 Faaajny . Tylko fota średnia . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 10:34 aniuta75 napisała: > Faaajny . nooo te dlugie palce...ten wzrost ta ócz stal...ech! i wladza! > Tylko fota średnia . > > obleci Odpowiedz Link
aniuta75 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 10:46 Nooo ten wzrost... Jakbym ja, taka mał,a w tych ramionach długich silnych się schowała to by mnie nie było widać wcale! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 10:50 aniuta75 napisała: > Nooo ten wzrost... Jakbym ja, taka mał,a w tych ramionach długich silnych się s > chowała to by mnie nie było widać wcale! > > az sie chce zakrzyczec- amen siostro amen Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 11:14 A jaki to wzrost? Skoro już mówicie... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 11:31 toc widac ze wysoki. te tam pokurcze grimy i ich przyjaciela na chlopine do gory pacza. jak ja tak lubie! moje osobiste ciacho domowe jest stosunkowo niskie (1,85- w dowodzie mial wzrost sredni- jak bonie dydy!) aczkolwiek jego wzrost juz sie miesci w kryteriach ulubionych meskich cech pszoly bo ja sama to dosc niska jestem 1,70 only.. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 12:20 Ech baby ! Sam se sprawdziłem, szefu ma 193 cm Pasuje psiole ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: no dobra... poddaje sie... 13.02.13, 17:38 Gdybym była to bym Ci napisała a tak to wygrałeś z lenistwem i poszperałeś . Nie ma tego złego... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:19 Szef bardzo w moim typie jest . Wszystko się dowiesz . No przynajmniej trochę . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:13 pszczolaasia napisała: > ta jego lala. ojezusie. nie bylo ladniejszej aktorki??? A co Ty chcesz od tej pani ? Dla mnie całkiem fajna jest. Ładna, chociaż nie emanująca sexem (i dobrze!). Ty byś pewnie wolała taką? haha Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:17 ładny pan wymaga ladnej oprawy. a toto puste co wkleiles to wiesz..ja generalnie wole brunetki o ile kobitka heteroseksualna moze mowic o jakims "woleniu" ona by mogla byc jego zona... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:20 pszczolaasia napisała: > ładny pan wymaga ladnej oprawy. To taka kobieta z klasą jest, ładna ale skromna. > ona by mogla byc jego zona... A ta to tragedia, napompowane usta, typowa panienka dla dresiarza Nie znasz się babo na kobitkach nic a nic Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:32 bo ja Glx pedalem jestem - kocham sie w facetach. to moze ta? czy dla odmiany za wyniosla? btw. anki- anka jest fajna Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:37 pszczolaasia napisała: > to moze ta? Nie, zdecydowanie ta ! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:41 ona nie zyje!!!! nie mozna wklejac trupow bez wzgledu na to jacy byli wielcy i wspaniali... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:42 znaczy wklejac mozna. proponowac nie mozna. o. to chcialam powiedziec.. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:48 Ja myślę, że w swoim wodzie Grimmu ma jakaś miksturę do ożywiania trupów Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:48 galaxian1 napisał: > Ja myślę, że w swoim wozie Grimmu ma jakaś miksturę do ożywiania trupów > Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 09:57 ale tak btw. sciagaja z supka co nie? tu mamy dziennik taty a tutaj mundrosc przodkow. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 10:01 pszczolaasia napisała: > ale tak btw. sciagaja z supka co nie? > tu mamy dziennik taty a tutaj mundrosc przodkow. Cały serial jest dość Supkowy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 10:34 dlatego przypadl nam do gustu Odpowiedz Link
galaxian1 Re: no dobra... poddaje sie... 11.02.13, 11:15 pszczolaasia napisała: > dlatego przypadl nam do gustu I dlatego go oglądałem, mimo że na początku był durny mocno Odpowiedz Link
pszczolaasia 2x2 14.02.13, 17:26 wlasnie ogladam 2 odcinke i kurde alez pan kapitan jest zajebiaszczy wlasnie zazyl takie tam cos i zionie dymem i tarza sie po podlodze...alez bym chlodzila chetnie wachlarzem z pawich pior moe on lubi brunetki cio ? a nie te zimne blondyny... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 2x2 14.02.13, 17:37 ech tak byc na jej miejscu!!!! ide ogladac dalej skoro princessa sie zbudzila i nic nie pamieta he he... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 2x2 14.02.13, 17:55 Zimna blondyna to tylko pani Wróżka Zębuszka Bo Grimmowa to w sumie jakaś nieokreślona, ni to brunetka ni to ciemny blond Więc jak widzisz Kapitano ma szeroki wachlarz zainteresowań Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Psioła i jak Grimmu? 17.02.13, 16:49 zabic Was to za malo... i co. ile mam czekac na cd? tero Kapitano... Szon kocha sie w brzyduli. nie wiem jak on moze! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Psioła i jak Grimmu? 17.02.13, 17:45 ty tam. ponoc mnie lubisz... i co to ma byc zemsta za soa jak rozumiem? wredota. szon...szon szon szon..czemu on w sumie grimowi sie nie przyznal ze jest tym kim jest? teraz juz cokolwiek na to za pozno... szon...mmm szon Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Psioła i jak Grimmu? 17.02.13, 17:51 Tak, właśnie tak. Zemsta za SoA. No i poza tym dlaczego masz mieć lepiej niż ja?? Czekaj se teraz na Grimma a na kolejnych odcinkach obgryzaj pazury . I tak masz lepiej, bo niecały miesiąc czekania masz . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Psioła i jak Grimmu? 17.02.13, 19:44 Ja i tak czekam najdłużej, bo od grudnia!!! Baby macie dużo mniej czekania A jakby się czytało pościki GLXa, to by się wiedziało o "CD" Odpowiedz Link