15.02.13, 08:21
Ktoś miętosi ? wink
https://release24.pl/internalfiles//zero%20hour.jpg
Obserwuj wątek
    • yvi1 Re: Zero Hour 15.02.13, 09:38
      Jest na liscie smile
      • sil.wen Re: Zero Hour 15.02.13, 10:40
        Ja na pewno, bo z opisu w sam raz dla mniesmile
        ----------------------------------
        "Every night is time for drink"
        • aniuta75 Re: Zero Hour 15.02.13, 11:23
          Jesooo weźcie nooo. Doba za krótka!
          O czym to? suspicious
          • galaxian1 Re: Zero Hour 15.02.13, 16:52
            aniuta75 napisała:

> O czym to? suspicious

A supernaturalne klimaty smile

Hank Galliston jest edytorem magazynu poświęconego zjawiskom paranormalnym. Całe swoje życie spędził na demaskowaniu mitów i rozwiązywaniu teorii spiskowych. Kiedy jego żona Laila zostaje uprowadzona ze swojego sklepu z antycznymi zegarami, Hank zostaje wciągnięty w jedną z najbardziej intrygujących tajemnic w historii ludzkości.

I co, cykasz ? big_grin
    • pszczolaasia Re: Zero Hour 15.02.13, 12:02
      powiem tak. usilowalam. ale jak wiecie ja to sie czesto myle.
      pierwszy odcinek zapowaidal sie cudnie. ale ten glowny aktor tak mnie emczy, ma ataka wkurzajaca maniere i sie zrobilo tak nudnie ze zasnelam i to nie tylko ja bo slubny rowniez. takze my pasujemy po pierwszym odcinku. a glowny aktor to ten co gral w Er przyjaciela Cluneja..taki lysy z okraglymi oczami i normalnie facet juz chyba nie umie inaczej grac.
      ja na razie i na stale raczej dziekuje.
      doby mi brakuje.
    • lenkaaa Re: Zero Hour czyli what the F have I just watched 15.02.13, 18:04
      ale sie usmialam z tej recenzji:
      www.tv.com/news/zero-hour-series-premiere-review-anyone-know-what-we-just-watched-30611/
      Chyba sie nie skusze....
      • sil.wen Re: Zero Hour czyli what the F have I just watche 15.02.13, 22:00
        O matko, jaka cudna ta recenzja. Tera to już musze obejrzeć, z nadzieją na ten nazistowski zegar z małymi hitlerkamibig_grin
        • yvi1 Re: Zero Hour czyli what the F have I just watche 15.02.13, 22:43
          Fajne,podobalo nam sie i jestesmy ciekawi co bedzie dalej.
          • aniuta75 Re: Zero Hour czyli what the F have I just watche 15.02.13, 23:48
            Nom, fajne nawet smile.
            • sil.wen Re: Zero Hour czyli what the F have I just watche 16.02.13, 00:12
              No, obejrzałam. Mam nadzieje, że to w podziemiach to nie będzie ani Arka Przymierza, ani Graal, bo ci naziści plus ukryty skarb plus różokrzyżowcy plus nieśmiertelność plus tajemnicze mapy to aż na kilometr zalatuje Indianą Jonesem, a wiadomo, że Indiana może być tylko jeden. Ogólnie nawet sie spoko oglądało, tylko ten nieco przechodzony doktor Greene jakoś mi mało zachęcająco w tym wygląda (chyba mnie spartacusy i inne takie seriale estetycznie rozpuściłysmile) Zdecydowanie jego koleżka dr Ross ładniej się starzeje...
    • 8macek Re: Zero Hour 16.02.13, 22:03
      po pierwszym odcinku ZH ogarnęło mnie wrażenie, że to będzie bardzomocnosilna durnota i po pierwszym sezonie skończy się bez żalu ze strony widzów.

no,to tyle chciałem napisać.
      jak się okaże, że się mylę to możecie się do mnie później nie przyznawać a nawet napisać, że jestem frajerem albo gorzej.
      a jak się nie mylę to nie oczekuję niczego w zamian tylko chcę abyście mieli na uwadze, że ostrzegałem, że to szkoda czasu było na oglądanie i w ogóle szkoda sensu było...

natomiast po pierwszym odcinku "utopii" wiedziałem, że to będzie hit.
      i się nie pomyliłem.
      smile
      • aniuta75 Re: Zero Hour 16.02.13, 22:19
        Wiesz no, głupotek troszku było, nie ma co ukrywać smile. Ale ilez można oglądać seriali lekarskich/kryminalnych/wampirskich/młodzieżowych/kryminalnych (niepotrzebne skreślić, albo i nie smile)? I wymyślają takie Zero Hour, coby lukę zapełnić, nową jakoś, nową treść dać. Zobaczę kilka odcinków, zobaczę jak się rozwinie, bo po pilocie to nie ma co się zarzekać smile. Zarzekałam się przy Dexterze, podeszłam drugi raz po 2 latach chyba i chwyciło. Więc wiesz... suspicious

> natomiast po pierwszym odcinku "utopii" wiedziałem, że to będzie hit.
        > i się nie pomyliłem.

Nie wiem, nie znam smile. Widać nie taki aż hit smile.
        • 8macek Re: Zero Hour 17.02.13, 00:03
          > > natomiast po pierwszym odcinku "utopii" wiedziałem, że to będzie hit.
          > > i się nie pomyliłem.
          >
          > Nie wiem, nie znam smile. Widać nie taki aż hit smile.

będziesz musiała znać bo jak nie będziesz znała to ci będzie się wstyd przyznać, że nie znasz.
          wink

>I wymyślają takie Zero Hour, coby lukę zapełnić,
          > nową jakoś, nową treść dać.

no proszę cię. nową jakość?! nową treść???!!!

juliusz verne był prekursorem tej jakości i tych treści, a było to parę wieków temu...

a współcześnie to już było kilkaset razy.
          taki np.: "magazyn 13" (długa seria), "bibliotekarz" (mini seria) plus kilkaset tytułów typu "przygody indiany jones'a" opartych na patencie juliusza verne.

moim zdaniem ZH to będzie porażka.

• aniuta75 Re: Zero Hour 17.02.13, 00:14
            8macek napisał:

> > > natomiast po pierwszym odcinku "utopii" wiedziałem, że to będzie hi
            > t.
            > > > i się nie pomyliłem.
            > >
            > > Nie wiem, nie znam smile. Widać nie taki aż hit smile.
            >
            >
            > będziesz musiała znać bo jak nie będziesz znała to ci będzie się wstyd przyznać
            > , że nie znasz.
            > wink

No nie wiem smile. Nie wydaje mi się smile.

> >I wymyślają takie Zero Hour, coby lukę zapełnić,
            > > nową jakoś, nową treść dać.
            >
            > no proszę cię. nową jakość?! nową treść???!!!
            >
            > juliusz verne był prekursorem tej jakości i tych treści, a było to parę wieków
            > temu...

Ale my o serialach piszemy, tak smile.

> a współcześnie to już było kilkaset razy.
            > taki np.: "magazyn 13" (długa seria), "bibliotekarz" (mini seria) plus kilkaset
            > tytułów typu "przygody indiany jones'a" opartych na patencie juliusza verne.

Chłopie ale zawsze to będzie jakiś odgrzewany kotlet, trudno stworzyć coś całkowicie innego, czego nikt inny nie wymyślił smile. Czy to w książce czy filmie.

> moim zdaniem ZH to będzie porażka.

A to się jeszcze okaże smile. Nie to, żebym broniła jakoś mocno. Po prostu, nie podoba Ci się i tyle. No chyba żeś jasnowidz i po prostu WIESZ, że będzie odpadka po kilku(nastu) odcinkach smile.
            • 8macek Re: Zero Hour 17.02.13, 00:29

>Chłopie ale zawsze to będzie jakiś odgrzewany kotlet, trudno stworzyć coś całkowicie innego,
              >czego nikt inny nie wymyślił . Czy to w książce czy filmie.

no nie zgadzam się.
              w książce coś całkowicie innego stworzył np. p. k. dick.
              a w filmie np. george lucas.

smile

pozdrawiam
              • sil.wen Re: Zero Hour 17.02.13, 00:34
                Oj tam, wiadomo, że wszystko odgrzewane kotlety. Jak już mamy tak sięgać, to wszystko co powstało po Biblii i mitologii to w taki czy inny sposób odgrzewane kotlety. Co nie znaczy, że mamy je przestać odgrzewać.
              • aniuta75 Re: Zero Hour 17.02.13, 00:40
                Dlatego napisałam, że trudno stworzyć a nie, że się nie da... smile
                A potem to już kalki albo "podobne do...".
                Wiesz aż tak bardzo nie siedzę w serialach, nie wiem np jaki jest target dla ZH. Dla Ciebie to może i lipa a dla kogoś innego coś nowego, dzięki czemu zainteresuje się daną tematyką i dojdzie do tego Verne'a, Indiany Jonesa czy WH13 smile.
                • sil.wen Re: Zero Hour 17.02.13, 00:54
                  Nie wiem, lipa czy nie lipa, ja tam na razie parę odcinków obejrzę, bo nawet mnie zaciekawiły te zegary. A ja nawet lubię lipne seriale od czasu do czasu. Na przykład do dziś nie mogę odżałować Flash Forwarda i jego cancela, chociaż wszyscy psy wieszali. I Awake mi sie podobał... Przeca doktoratu z tego sie pisać nie bedzie. Pewnie i ZH dostanie cancela i sie nie dowiemy nigdy, co schowali pod katedrąsmile No ale z drugiej strony, jakby żaden serial nie dostał cancela, z tych, które oglądałam i każdy by po osiem sezonów jak House wyciągnął, to chyba bym sie musiała z pracy zwolnić, żeby wyrobić.
                  -----------------------------------
    • aniuta75 2 25.02.13, 22:01

Ktoś już macał 2 odcinek, czy wszyscy dali sobie spokój? big_grin
      Ja sobie pooglądam jeszcze smile.
      • yvi1 Re: 2 26.02.13, 00:16
        Nam sie podoba.I bedziemy sie na razie patrzec.Musze powiedziec,ze nawet bardziej mnie przekonuje niz Banshee i Spartacus.
        Ale oczywiscie wszystko sie moze jeszcze zmienic.
      • sil.wen Re: 2 27.02.13, 06:33
        Ja mam zamiar, czeka sobie już w kolejce. Tyle że wolne mi się skończyło, a z nim przesiadywanie po nocach, więc łatwo nie będziesad
        --------------------------------
    • galaxian1 buhaha 02.03.13, 13:40
      Moja "ulubiona" stacja abc już skasowała serial big_grin
      3 odcinki? Wystarczy! Po co więcej big_grin
      Lepiej nakręćmy kolejnego sitcoma albo jakiegoś idola smile
      • aniuta75 Re: buhaha 02.03.13, 13:58
        OJP uncertain.
        Czyli co? Na przyszłośc sobie głowy nie zawracać czymś od abc?
        • galaxian1 Re: buhaha 02.03.13, 17:32
          No chyba raczej. 666 też przecież z abc.
          Nie ma jak kablówki, ostatecznie CW (ci jednak nie kasują jak debile, chociaż dają sezon do konca).
          • 8macek Re: buhaha 02.03.13, 19:34
            a przecież ostrzegałem lojalnie big_grin
            • pszczolaasia Re: buhaha 04.03.13, 13:47
              8macek napisał:

> a przecież ostrzegałem lojalnie big_grin

amen.
              dla mnie to bylo nudne..i nie moglam zdzierzyc glownego bohatera.
          • sil.wen Re: buhaha 02.03.13, 19:52
            Ale to co, to znaczy, że puszczą tylko trzy odcinki i koniec? No beznadzieja! A już się wciągnęłam!
            • galaxian1 Re: buhaha 02.03.13, 22:31
              sil.wen napisała:

> Ale to co, to znaczy, że puszczą tylko trzy odcinki i koniec?

Dokładnie tak big_grin
              • sil.wen Re: buhaha 03.03.13, 00:01
                Ale gdzieś wyczytałam, że pewnie w lecie puszczą resztę odcinków, no to gut, dowiem się, co schowalismile
                ---------------------------------
            • 8macek Re: buhaha 02.03.13, 22:45
              a ja już po obejrzeniu I-go odcinka wiedziałem, że trzeba ludzkość ostrzec przed strefą zagrożoną katastrofą, żeby nikt w "te rejony" się nie zapuszczał bo "szkoda sensu"...

tych których mnie nie posłuchali mogę tylko pocieszyć tym, że jak będę miał przeczucie co do następnej katastrofy tego typu to was od razu o tym powiadomię smile

• sil.wen Zero Hour 07.07.13, 10:41
                Obejrzałam sobie właśnie do końca i wiecie co - mówcie sobie co chcecie, ale mi się podobało. W środku parę odcinków było przyciężkich, ale potem już coraz lepiej. A na sam koniec to i łezkę albo i dwie uroniłam, bo mnie ucieszyło, że tak to zakończyli. O. I tyle.
                ---------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka