aniuta75 04.07.13, 09:41 Polecam. To jest jeden z TYCH seriali . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ona_007 Re: Ray Donovan 04.07.13, 10:08 Czy to jeden z TYCH seriali okaże sie dopiero po 2-3 odcinku - jesli zachowaja poziom z pilota to będzie naprawdę napawdę dobrze Ale fakt zapowiada sie na serial WARTY oglądania Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ray Donovan 04.07.13, 10:15 No więc własnie o tym piszę. Na razie jest baaardzo dobrze . Z zapowiedzi kolejnego odcinka wnioskuję, że będzie jeszcze lepiej . Odpowiedz Link
yvi1 Re: Ray Donovan 04.07.13, 12:38 Pozyjemy,zobaczymy . Tyle sie fajnie zapowiadalo i ... Na razie wyladowal na liscie . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ray Donovan 04.07.13, 12:53 Ale marudzicie . Ja tu z optymizmem letnim a te takie nieufne . Odpowiedz Link
ona_007 Re: Ray Donovan 08.07.13, 22:25 jak by to powiedzieć... raczej fajne pany to tak pobocznie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ray Donovan 09.07.13, 09:18 Oj tam, Tobie to tylko jedno w głowie . TYCH to znaczy dobrych . Ofkoz jest to moja ocena i nie każdy musi się z nią zgadzać . Odpowiedz Link
eo_wina Re: Ray Donovan 09.07.13, 15:56 Gdy piszesz "TYCH" - to ja myślę tylko o jednym No co poradzisz, pani kochana Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ray Donovan 09.07.13, 16:53 Same stare zboki z tych bab ! A ja nie oglądam dla panów i dla klat, tylko dla fabuły I ten serial też biorę tylko wpierw nadrobię stare zaległości. Odpowiedz Link
eo_wina Re: Ray Donovan 10.07.13, 09:04 > A ja nie oglądam dla panów i dla klat, tylko dla fabuły Taaa....jasne.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ray Donovan 10.07.13, 10:05 No jeżeli już to dla damskich klat ogląda . A tych niewiele raczej, więc musi sie chłopak na fabule skupić . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ray Donovan 10.07.13, 11:36 Ale w serialach damskich klat jak na lekarstwo, nie ma czego oglądać! No to skupiam się na fabule Odpowiedz Link
sil.wen Re: Ray Donovan 10.07.13, 13:23 Jaka szkoda, że tu sie trzeba wyłącznie skupiać na fabule bo nic do rozproszenia oka ni ma. A do tego ta rodzinka normalnie mega przykra... --------------------------------- "Every night is time for drink" Odpowiedz Link
eo_wina Re: Ray Donovan 10.07.13, 17:59 E tam. Ja tam se z wielka przyjemnością oglądam TEŻ takie seriale, gdzie ładne panie są A może bi jestem? Musze się zastanowić... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ray Donovan 10.07.13, 18:13 W naprawdę ładnych paniach jest ostatnio jakaś posucha. Nie ma takiej naprawdę "wysokiej półki", a żeby jeszcze klatę pokazywała ! Odpowiedz Link
sil.wen Re: Ray Donovan 10.07.13, 21:25 A ta blondyna z jogi na tarasie to by sie nie zaliczała do ładnych? Sie nie znam, ale chyba nienajgorsza? ---------------------------------- "Every night is time for drink" Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ray Donovan 19.07.13, 13:37 Neee BTW gdzieś Ty się podziewała??? Martwić się zaczynałam już... Odpowiedz Link
thorgalla Re: Ray Donovan 19.07.13, 13:48 4 tyg.w szpitalu byłam. Mnóstwo seriali mam zaległych,kiedy to nadrobię. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ray Donovan 19.07.13, 14:48 Na drugi raz proszę mnie w niewiedzy nie zostawiać . I miłego nadrabiania seriali . Do jesieni powinnas zdążyć . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ray Donovan 17.07.13, 15:01 Poczkaj poczkaj, jeszcze nic nie wiadomo . Ale serial podoba mnie się szalenie . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Ray Donovan 17.07.13, 23:23 Ja na razie oglądam, ale strasznie mnie męczy. Ci upiorni bracia, ta ich szemrana siłownia, molestujący księża, stary zbok tatuś.... I nic dla oka... Może się jeszcze rozwinie w kierunku estetycznym ------------------------------ Odpowiedz Link
podkocem Re: Ray Donovan 24.07.13, 17:59 no estetycznie to nikt tam nie wyglada. Nawet dzieci są takie sobie. To zaskakujące, bo w the Killing mała atrakcyjnośc bohaterów była wręcz plusem - postawiono na naturalność i realne problemy bohaterów w nietypowej sytuacji. Tutaj fikcja bije po oczach i chyba dlatego chcialoby się chociaż ładne mordki pooglądac. Czuję, że podzieli los Hanibala i Followrsów czyli zniknie z mojej listy. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ray Donovan 09.08.13, 09:32 no ale co. naprawde przeszkadza wam to ze nie ma tam jakiegos super hiper przystojnego ciacha i tylko dlatego??? no coz. ja ruda zonke lubie z soa, dzieci nie znam- btw synek gej jest sliczny na czarne ciacha - chwilowki tez raczej chyba nie powinien narzekac a glowny aktor - ktorego bardzo lubie- juz zawsze bedzie mi sie kojarzyl z bratem wolverina no normalnie sie smiejemy z chlopem ze tak patrzymy i czekamy kiedy mu baczki sie wydluza i kly wyrosna a jon voight jest genialny! Odpowiedz Link
thorgalla Re: Ray Donovan 28.07.13, 14:41 Nawet nie skończyłam odcinka. Dziwny jakiś. Nie będę oglądać nawet dla tego przystojnego aktora. Odpowiedz Link
podkocem Re: Ray Donovan 30.07.13, 23:49 Ten serial to kompletna bzdura. Żona Chomika przez 18 lat nie miała pojęcia czym się mąż zajmuje? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ray Donovan 31.07.13, 08:48 E tam, nie znacie się . Serial jest zajebisty . A żona wie tyle samo co żona Tony'ego Soprano . Druga sprawa to jej nie chodziło o życie zawodowe Raya, tylko raczej o to co poza nim. Bo co byś pomyślała, jakbyś znalazła taką scenerię w łazience jak ona? Odpowiedz Link
podkocem Re: Ray Donovan 31.07.13, 13:05 Gdybym wiedziała, że życie zawód męża mocno mija się z prawem, pomyślałabym że przetrzymywał tam jakiegoś upartego klienta. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ray Donovan 09.08.13, 09:33 no a co sie dziwisz?? a zona arniego w prawdziwych klamstwach??? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ray Donovan 07.08.13, 10:52 witam po urlopie ja na razie po 3 odcinkach i bede ciagnac dalej. mi sie podoba. teraz tak. kto z milosnikow sos poznaje zonke? Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: Ray Donovan 08.08.13, 23:40 hej, ja też dołączam do oglądaczy. Serial jak dla mnie mocno w klimacie Rodziny Soprano - nawet żona ma taki sam głos (polipy w nosie!) jak Carmela, Ezra jest zwariowany tak jak matka Tony'ego. Generalnie dużo podobieństw, a ja Sopranów kochałam, więc w to graj. Choć niestety nieco odznacza się na minus - agent FBI jest przerysowany do bólu, w ogóle nie pasuje do konwencji serialu. Niech go już zabiją Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ray Donovan 09.08.13, 09:35 ezra jest cudny a agenta to mi zal..ta nerwica natrectw! normalnie monk Odpowiedz Link
scoutek Re: Ray Donovan 09.08.13, 10:55 dzięki za polecenie zajrzałam i...... mowę mi odebrało bo cztery tuzy kinowe Jon Voigt, Liev Schreiber, James Woods i Elliott Gould jak się tacy biorą do filmu to musi być co najmniej niezły Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ray Donovan 09.08.13, 11:10 JAMES WOODS... o dzieki. wczoraj ogladalm wlasnie 6-sty odcinek zobaczylm go i do 3-ciej nie moglam zasnac bo nie moglam sobie przypomniec jak sie nazywa... dzieki! Odpowiedz Link
scoutek Re: Ray Donovan 09.08.13, 11:25 ależ))) Liev jest znakomity generalnie, nie zapomnę filmu w jego reżyserii "Wszystko jest iluminacją" wycisnął na mnie niezły ślad Jona kocham od "Powrotu do domu" i jednej z pięknieszych kinowych scen erotycznych z Jane Fondą, nawet mi nie przeszkadza, że był niezbyt dobrym ojcem dla Angeliny Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ray Donovan 09.08.13, 11:30 ze nie wspomne o strasznie starym filmie nocny kowboj z hoffmanem.. ale ja jestem stara Odpowiedz Link
scoutek Re: Ray Donovan 09.08.13, 11:40 akurat tego filmu nie lubię, dlatego nie wspomniałam o nim a to czy Ty jesteś stara czy ja nie ma żadnego znaczenia) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ray Donovan 09.08.13, 11:43 ja tego filmu w sumie tez nie lubie bo byl jak dla mnie starszny. w sensie tematyki. a o tej starosci nadmienilam ze muodziez pewno nawet nie wie co to za film ani o czem on Odpowiedz Link
scoutek Re: Ray Donovan 09.08.13, 11:48 ale muzyka możbyć "MIDNIGHT COWBOY" - "EVERYBODY'S TALKIN'" i Jon taki piękny Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ray Donovan 09.08.13, 11:50 nio i widać ze Andżi mi to cos tez po nim Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ray Donovan 09.08.13, 13:40 Cieszę się, że oprócz mnie komus jeszcze się ten serial podoba . Odpowiedz Link
nowywymiarseriali Re: Ray Donovan 13.11.13, 15:07 Zgodzę się. Serial trzymający w napięciu. Wyborowe role Schreibera i Voighta. Polecam każdemu kto lubi dobrą akcję i ciekawe zwroty w fabule serial Ray Donovan . Odpowiedz Link
sueellen Re: Ray Donovan 08.08.14, 21:41 Czy ktoś to jeszcze ogląda? W ostatnim odcinku Ray mnie wkurzył SPOILER!!! No jak nie lubię Abby i uważam ją za pustą idiotkę, to nie spodziewałam się że ją zdradzi. Tak jakby złamał swoje (moje) ideały. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ray Donovan 14.08.14, 23:15 Mam lekkie opóźnienie, bo Men at Work zachciało mi się zobaczyć . A co do Raya.. Ale jaka chemia była!! No jak się mógł oprzeć?? Abby pewnie się zemści i zgwalci tego policjancika. Noo chyba że zacznie sypać. Wątpię jakoś, że to przypadek, że akurat na policjanta trafiła i że on nie wie kim ona jest... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ray Donovan 17.10.14, 00:12 Mimo dużej sympatii do Lieva Schreibera po niecałych 2 odcinkach dałem sobie spokój. Serial jakiś taki kompletnie bez ładu i składu, nie wiadomo o co w nim kaman. Gościu spotyka się z różnymi ludźmi , odstawia przemądrzałe gadki... i nic z tego nie wynika. Pierwszy odcinek wymęczyłem, drugiego już nie zdołałem. To nie jest "ten serial". Odpowiedz Link