27.08.13, 15:08
Dwunastoodcinkowy serial (pojawilo sie juz osiem odcinkow) o fikcyjnych 16 uczestnikach telewizyjnego reality show umieszczonych w lesie na Syberii. W recenzjach porownywany do kombinacji Lost + Survivors razem wzietych lub do Blair Witch Project i The River.
Ktos z Was moze zaczal ogladac bo nie wiem czy sie skusic czy odpuscic sobie...?
Obserwuj wątek
    • sil.wen Re: Siberia 27.08.13, 23:27
      Pytałam już o to jakis czas temu, ale nikt nie odpisał, to myslę, że nie oglądająsmile Ja na razie oglądam. Początek był bardzo mylący, myslałam, ze to na serio reality show, bo se nie poczytałam opisu i już miałam wyrzucić, jak sie pojawił trup. No to zostałam, żeby zobaczyć, czy kto dożyje.
      -------------------------------------------------------------------------------------------
      "Somehow it's reassuring knowing I'm not the only one pretending to be normal."
      • ona_007 Re: Siberia 28.08.13, 15:20
        Ja pacze wink

Ale nie polecę ani nie odradzę - oglądaj na własne ryzyko. Ciagle nie wiem czy oglądam dlatego że mi się podoba formuła , czy może raczej historia taka zagmatwana czy może musi byc mega durne żebym przerwała w połowie ? Bo bardzo przerażajace to nie jest wink
        • lenkaaa Re: Siberia 28.08.13, 15:25
          dobra, dzieki, to jednak sie skusze smile
          • sil.wen Re: Siberia 28.08.13, 23:11
            Strasznie mnie wpienia ten z byłej Jugosławii, nie pamiętam czy Chorwat czy Serb czy co tam, mogliby go odstrzelić, bo okropnie obleśny typ.
            Też myślałam, tzn jak już stwierdziłam, że to nie RS jednak, że będzie bardzo strasznie i tajemniczo, a z tym na razie średnio.
            • lenkaaa Re: Siberia 29.08.13, 12:03
              to dziwne, bo na wikipedii byl reklamowany byl jako "drama, horror"
              • sil.wen Re: Siberia 29.08.13, 14:00
                No ok, cos tam sie dzieje dziwnego niby, jakies niebo sie zrobiło zielone raz, jakis tygrys sie pojawił, ktos tam zginął, czasem hałasy w lesie, jakies dziwne plemię w okolicy się pokazuje, no ale w sumie to horror z tego jak z koziej d*** trąba.
                • ona_007 10/10 ! 29.08.13, 14:25
                  i mróz straszny sie pojawił !
    • ona_007 I jak Lenka - pomacałaś ? 06.09.13, 08:58
      Jak wrażenia wink ?
      • lenkaaa Re: I jak Lenka - pomacałaś ? 06.09.13, 13:42
        no wlasnie jeszcze nie, bo chce najpierw skonczyc zalegly Grimm, ale na pewno niedlugo zabiore sie za Siberie.
        • lenkaaa Re: I jak Lenka - pomacałaś ? 16.09.13, 19:22
          Tak wiec obejrzalam i beznadziejne jest ale i tak zobacze ostatni odcinek - tylko mam nadzieje, ze nie zrobia drugiego sezonu, bo teksty ktorymi przerzucaja sie bohaterowie wspinaja sie na takie wyzyny intelektu, ze nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... I ja sie pytam: gdzie mieszkaja i co jedza ci kamerzysci, ktorzy to wszystko uwieczniaja dla potomnosci i wiernie towarzysza naszym bohaterom ?!
    • lenkaaa coz za debilne zakonczenie... 28.09.13, 11:21
      Caly czas czekalam na ostatni 12-ty odcinek i dopiero dzis sie zorientowalam, ze skonczylo sie na 11-tym ! No luuudzie ! Gosciu mowi: "You were not supossed to be here!" i na tym koniec ?!?!
      Rany, dobrze, ze nie bedzie drugiego sezonu.... zawiodlam sie....nawet zakonczenia normalnego nie mogli zrobic...
      • ona_007 Re: coz za debilne zakonczenie... 29.09.13, 17:46
        na serio ? Skończyli na 11 ?
        też czekałam na jeszcze jeden odcinek bo to co pokazali to debilizm był masakryczny.
        Stracony czas niestety ...
        • lenkaaa Re: coz za debilne zakonczenie... 29.09.13, 21:44
          chyba tak, bo na wiki jest napisane, ze pierwszy sezon zakonczyl sie 16 wrzesnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka