sil.wen 04.08.14, 14:31 Jak dla mnie super. Brytyjczyk: wojna, miłość, przygoda i podróż w czasie. Polecam, jak kto lubi takie klimaty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvi1 Re: Outlander 05.08.14, 23:13 Czytalam ksiazki,wiec czekam z niecierpliwosia.Na razie jestesmy na urlopie . Odpowiedz Link
yvi1 Re: Outlander 09.08.14, 13:01 Jestem zachwycona obsada. Po raz pierwszy od dluzszego czasu sa aktorzy jak sobie bohaterow ksiazek wyobrazalam. Mezydlo ogladal ze mna i chce dalej . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Outlander 19.08.14, 08:05 Fajne, fajne. Jamie do schrupania, szczególnie jak mówi w języku... Od razu człowiek ma ochotę trochę popielęgnować Odpowiedz Link
sil.wen Re: Outlander 16.09.14, 20:32 No co, nikt nie ogląda? Cudne to jest! Odłożyłam książkę na po serialu, bo pierwsze rozdziały dość wiernie oddane, a ja lubię niespodzianki. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Outlander 16.09.14, 20:37 Jak to nikt!,, Ze mna nawet slubny oglada . I natchnelo to nas tak,ze za 2 lata chcemy urlop w Szkocji spedzic. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Outlander 16.09.14, 21:30 A Jamie to mnie tak rozczulił w ostatnim odcinku.... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Outlander 22.09.14, 17:56 a mnie to nuuuuudzi... No luuudzie, zeby caly odcinek byl o tym jak to sie pobierali.... o mamo ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Outlander 24.09.14, 19:16 sil.wen napisała: > Oj tam, oj tam. > Słodkie było. > Odpowiedz Link
lenkaaa Outlander 1x8 29.09.14, 00:19 O ! Dzisiaj bylo fajne ! Nareszczie jakas akcja. Chyba po raz pierwszy mi sie podobalo, he, he... Odpowiedz Link
lenkaaa no chyba ich pogielo ! 05.10.14, 20:12 Wlasnie sobie zdalam sprawe, ze to byl ostatni odcinek tego roku. Kolejny dopiero 5 kwietnia. Oczywiscie wlasnie wtedy, gdy stwierdzilam, ze da sie to ogladac... no luuuudzie...jak tak mozna... ?!?! Odpowiedz Link
sil.wen Re: no chyba ich pogielo ! 06.10.14, 22:04 Bo wiedzieli, że tak marudzisz i sie poobrażali Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Outlander 14.10.14, 12:31 to bedzie siakies romansidlo? bo wczera wieczorem obejrzelismy pierwszy odcinek i nam sie podobalo. al jak bedzie jakies romans to nie wiem czy wytrzymamy... Odpowiedz Link
piegucha Re: Outlander 12.04.15, 05:44 Wciagnelam sie w tym tygodniu, jeden z lepszych seriali jakie widzialam. Wlasnie skonczylam najnowszy odcinek. Tak tu narzekaliscie na przerwe, a teraz dwa nowe odcinki i nikt nie oglada? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Outlander 12.04.15, 12:23 Tez ogladam, ale mnie nudzi.... Sto razy bardziej wole Poldarka. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Outlander 26.04.15, 23:22 Uuuuu !!! Jamie pokazal klate i duzo ponizej tez...! Fiu, fiu... LOL Odpowiedz Link
piegucha Re: Outlander 27.04.15, 02:25 Black Jack tez dzis swiecil cialkiem Odcinek byl wyjatkowo pod damska czesc publiki, golych biustow niewiele Odpowiedz Link
sil.wen Re: Outlander 31.05.15, 13:17 Ludzie, nie sądziłam, że jeszcze mnie losy serialowych postaci mogą tak ruszyć, ale dzisiaj oglądałam w kawałkach, nie dało rady na raz. Mam nadzieję, że Randall jednak żyje i że skończy pokrojony na cienkie plasterki. Okropne to było! Odpowiedz Link
rodzynia Re: Outlander 02.07.15, 23:50 Ja biedawno obejrzalam i mnie wciagnelo,raczej nie typowy romans bo zbyt drastyczny Jamie rzeczywiscie do schrupania,ale bez tego image juz nie robi takiego wrazenia Odpowiedz Link
piegucha Re: Outlander 03.07.15, 08:49 Wczoraj obejrzalam final, a przez urlop w Grecji przeczytalam dwie pierwsze ksiazki, kolejne dwie czekaja wlasnie na swoja kolej. I serial i ksiazka wciagaja bardzo! Ksiazki chyba bardziej i wiecej sie z nich mozna dowiedziec, bo troche w serialu wycieli lub zmienili, czasem na korzysc a czasem nie. Skoro pierwszy sezon to byla pierwsza ksiazka, a na jesien ma miec premiere 8 ksiazka, wiec jak dobrze pojdzie to mamy jeszcze 7 sezonow Black Jack bedzie, a nawet cos wiecej bedzie, ale nie bede spojlerowac Odpowiedz Link
piegucha Re: Outlander 03.07.15, 18:48 bylismy w Epirze, a dokladnie w okolicach Prevezy, 34 dni a plaza poza weekendami cala nasza wyjechalismy akurat zanim wszystko sie zaczelo, ufff spokojnych wakacji! Odpowiedz Link
rodzynia Re: Outlander 13.07.15, 13:45 właśnie wróciliśmy super miejsce i byliśmy też obok mało uczęszczanej plaży, oczywiście Polaków dużo, ale ogólnie nie ma tam tłumów (na szczęście ) Epir to chyba jeszcze mniej popularny Odpowiedz Link