15.02.15, 18:20
Bedzie ktos ogladal ?
Hamerykanski re-make wlasnie sie zaczal, a ze obejrzalam australijski oryginal (na podstawie ksiazki zreszta, ha, ha) i uwazam, ze byl swietny, to teraz z ciekawosci umieram czy Amerykanie zrobia cos jeszcze lepszego czy moze schrzania... smile
Obserwuj wątek
    • sil.wen Re: The Slap 15.02.15, 19:49
      Schrzaniąbig_grin
      • lenkaaa Re: The Slap 15.02.15, 20:49
        ale wiesz, takiego The Killing naprzyklad nie schrzanili, wiec jest nadzieja smile
        • sil.wen Re: The Slap 15.02.15, 22:17
          Hmmmm, no może, acz nie robiłabym sobie nadziei... The Killing sie nie liczy, bo główny był zagranicznybig_grin
          • lenkaaa Re: The Slap 05.03.15, 20:13
            Hmmm..., zle nie jest..., trzeci odcinek nawet dosc znacznie zmienili w porownaniu do oryginalu, choc przyznam, ze dobor aktorow bardziej mi odpowiadal w wersji australijskiej. Uma Thurman jakos mi sie zupelnie nie widzi w roli jaka dostala...i maz Aishy tez jakos mi nie podszedl...
            • sil.wen Re: The Slap 07.03.15, 09:06
              Ja się przymierzyłam, ale jakoś w ogóle mi nie podeszło, więc pasuję.
              • lenkaaa Re: The Slap 07.04.15, 15:14
                A mnie sie koncowo podobalo. Sporo rzeczy zmienili w porownaniu z oryginalem i stwierdzam, ze obie wersje mi przypadly do gustu. Kazda z nich kladla nacisk na inne rzeczy i wyszlo moim zdaniem ciekawie w obu przypadkach smile
    • galaxian1 Re: The Slap 20.04.15, 08:54
      lenkaaa napisała:

> zrobia cos jeszcze lepszego czy moze schrzania..

Na pewno dadzą ładniejszych aktorów smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka