galaxian1 09.10.15, 17:50 A jednak są !!! Byłem niemal pewien, że poprzedni sezon był końcem serialu Pamiętniki oczywiście też wystartowały... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Orginalsy S3 10.10.15, 21:12 Zapodałam sobie i Pamiętniki i Pierwotnych i niestety ci ostatni wypadli słaaaabiutko w porównaniu z Mystic Falls. Moim zdaniem ofkors, nikt nie musi się z nim zgadzać . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Orginalsy S3 20.11.15, 09:50 wampiry ja sobie odpuscilam juz w zeszlym sezonie. 3 meczydup nie wytrzymalam nerwowo. natomaistwczorja sobie zapodalam jednym rzutem 4 odcinki originalsow i oczywiscie- podobaja mi sie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Orginalsy S3 21.11.15, 11:55 Wampiry są obecnie o tyle dobre, że nie ma wkurzającej wszem i wobec Jelenki! Śpi sobie w trumience i niech kolorowe sny jej się nią A Pierwotniaków pierwszy odcinek rzeczywiście był do bani, ale już wychodzą na prostą i zaczyna się dziać ciekawiej. Zawiązania akcji/intrygi zazwyczaj są niemrawe. Odpowiedz Link