sil.wen 29.06.17, 20:09 Co się ciekawego (mniej lub bardziej) pojawiło, żeby doczekać do jesiennych nowości i powrotów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen THE MIST i RIVIERA 29.06.17, 20:11 Ja trafiłam teraz na dwa: - "The Mist" - "Riviera". Da się obejrzeć. "The Mist" to wiadomo, popłuczyny po Mgle, oglądać się będzie dobrze podejrzewam do momentu wyjaśnienia, a potem będzie kicha A "Riviera" zapowiada się na dość fajny thriller, gdzie była dziewczyna Dextera odkrywa sekrety swojego tragicznie zmarłego (zamordowanego?) nowego i bardzo bogatego męża. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 29.06.17, 20:21 No ja pomacam mgiełkę... jak skończę odrabiać zaległości. A ta Riviera to już czy jeszcze nie? Odpowiedz Link
sil.wen Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 29.06.17, 20:59 Już. Ja już nawet nie wiem, jakie mam zaległości, pomieszało mi się Odpowiedz Link
lenkaaa Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 01.07.17, 23:11 Jeszcze sa mini-brytyjczyki (6-odcinkowe): The Loch - seryjny morderca w Szkocji Fearless - taki niby Homeland z Wielkiej Brytanii (dobre recenzje) Broken - z Sean'em Bean'em (ktos go tu chyba bardzo lubi na forum, jesli dobrze pamietam) No i czekamy na GOT.... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 03.07.17, 14:48 I leci jeszcze 3 sezon australijskiego Janet King - prawniczy, sprawy widziane od strony prokuratury generalnej, calkiem znosny Odpowiedz Link
sil.wen Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 03.07.17, 21:19 > Broken - z Sean'em Bean'em (ktos go tu chyba bardzo lubi na forum, jesli dobrze > pamietam) Ja go kocham, ale jakoś się nie starzeje najlepiej; pewnikiem to te wszystie żony i hulaszczy tryb życia Odpowiedz Link
aniuta75 Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 04.07.17, 10:06 Z takich co któryś sezon już leci to ja Dark Matter i Killjoys, czyli kosmos, statki kosmiczne itp Odpowiedz Link
yvi1 Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 04.07.17, 22:55 Ja odkrylismy "Line of Duty" Na Riviera i Mgle tez sie patrzymy. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 05.07.17, 12:22 Tak, Line od Duty tez mi sie bardzo podoba, aczkolwiek ostatniego sezonu jeszcze nie widzialam. To juz byl ostatni czy zrobia 5 sezon ? Odpowiedz Link
yvi1 Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 05.07.17, 15:53 Jestesmy dopiero przy drugim sezonie.Musze poczytac,szkoda by bylo. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 07.07.17, 10:38 Bedzie ! Potwierdzili 5 i 6 sezon ! Odpowiedz Link
sil.wen Broken 07.07.17, 22:15 Nie sądziłam, że Sean Bean może być przekonywujący jako ksiądz, ale jest. No se poryczałam i tyle. Odpowiedz Link
lenkaaa In the Dark 12.07.17, 11:08 Sorry, ze tak po obcemu ale lenia mam dziś i nie chce mi się samej komponować streszczenia... In the Dark is a new four-part drama by Bafta-winning writer Danny Brocklehurst for BBC One. Adapted from the books by best-selling novelist Mark Billingham, In the Dark centres around the engaging and complex female detective Helen Weeks, in two separate stories. Season 1, Episode 1 As DI Helen Weeks grapples apprehensively with pregnancy, she is compelled to return to her loathed rural home town of Polesford, Derbyshire. Two girls have been abducted, and the man arrested is married to Helen’s childhood best friend, Linda. But is he guilty? And why is Helen so desperate to come to Linda’s aid after avoiding Polesford for all these years? Odpowiedz Link
lenkaaa Salvation 13.07.17, 15:18 Asteroida grozi zderzeniem z Ziemią ale oczywiście dwóch dzielnych Amerykanów postanawia ocalić cały świat przed zagładą. Brzmi jak najbardziej sztampowo i banalnie jak dla mnie ale, że IMDb daje temu serialowi aż 8,2 to może i warto oblukać....? Odpowiedz Link
sil.wen Re: Salvation 13.07.17, 18:51 Bruce Willis potrzebował całej ekipy, a tu tylko dwóch? Ewoluują ci Amerykanie Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Salvation 13.07.17, 20:30 No przecież nie na darmo są najwspanialszym narodem świata, jak to wielokrotnie słyszymy w ich serialach i przemówieniach chyba wszystkich kolejnych prezydentÓw ;D Odpowiedz Link
lenkaaa Friends from College 14.07.17, 16:49 Netflix wypuścił jakas 8-odcinkową komedię ale podobno "cieńkie" to....więc nie wiem czy warto sobie głowę zawracać....recenzje nie najlepsze.... Odpowiedz Link
sil.wen Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 14.07.17, 21:08 "In the Dark" obejrzałam, "Salvation" też - tylko na razie po jednym odcinku. Nadrobiłam też trochę zaległości, więc jest OK. GOT może przybywać Odpowiedz Link
jovian Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 28.07.17, 16:39 'Ozark' od Netflixa. Sam jeszcze nie oglądałem ale internet mówi że bardzo dobry, więc jest na liście. Odpowiedz Link
sil.wen Re: WAKACYJNE PRZECZEKADŁA 28.07.17, 17:00 No więc ten PULSE, co do którego się ucieszyłam, że ze Spartacusem, to obejrzałam dwa odcinki, ale jakoś nie porwał mnie na razie. Taki standard medyczny mi się widzi, niezbyt wartki, a Spartacus tylko się w zasadzie przewija no i hm, no wicie, za dużo ciuchów Odpowiedz Link