Dodaj do ulubionych

Uśmiechnij się :DDD

22.05.07, 18:29
Tak jakoś dzisiaj wcale mi nie do śmiechu, więc próbuję się pocieszyć i was w
to wciągnąć.
Kawały, anegdoty, śmieszne powiedzonka, humor zeszytów szkolnych itp...

"Szkielet utrzymuje nas na nogach. Gdyby nie było szkieletu, to mięso ciągle
spadałoby na ziemię".

"W zimie należy dokarmiać leśne zwierzęta, aby były smaczme na wiosnę".

"Porodem nazywamy wydalenie organizmu na powierzchnię ziemi".
Obserwuj wątek
    • mendosita Re: Uśmiechnij się :DDD 22.05.07, 18:31
      Mnie też dziś nie do śmiechu, bo nie umiem chodzić, ale podzielę się kawałem,
      który wyczytałam na jakimś forum:

"-Dlaczego Kaczory jeżdżą wozami z ciemnymi szybami?
      - Żeby nie było widać, że jeżdżą w fotelikach"
      • agamasia Re: Uśmiechnij się :DDD 22.05.07, 18:32
        Też się z tego śmiałam smile
    • agamasia Re: Uśmiechnij się :DDD 22.05.07, 18:43
      To dostałam kiedyś pocztą big_grin

Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć
      dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniu
      wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa,
      zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie "specjalisty". Przypadek sprawił,
      że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący
      się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei na zarobek.
      - Dzień dobry, madame, jestem...
      - Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do środka.
      - Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuję się w
      dzieciach.
      - Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i po chwili
      pyta spłoniona z emocji: - To gdzie zaczniemy?
      - No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie.
      Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa - trzy razy,
      później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku.
      Nieraz doskonałe efekty osiąga się na dywanie w salonie. Naprawdę można się
      wyluzować.
      "Dywan w salonie." - myśli kobieta. - "Nic dziwnego, że mnie i Harry'emu nic
      nie wychodziło".
      - Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane - kontynuuje
      fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z
      sześciu - siedmiu różnych kątów, wówczas jestem pewien, że będzie pani
      zadowolona z rezultatu.
      Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej:
      - Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty,
      człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę nieraz
      kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej
      pracy rzadko zawodzą oczekiwania.
      Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia.
      - Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki! Zwłaszcza
      biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy współpracy.
      - Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta.
      - Straszliwie. Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był
      cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w
      akcji. Trzy godziny! Proszę sobie tylko wyobrazić: trzy godziny ciężkiej
      fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem
      mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić
      ciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt.
      - Sprzęt - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że
      wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem... sprzęt..?
      - Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal... No
      cóż, jestem gotów, rozstawię tylko statyw i możemy się zabierać do roboty.
      - Statyw?
      - No a jakże, muszę na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale
      nosić. Proszę pani! Proszę pani!!! Jasna cholera, zemdlała!!!

• cocolatka Re: Uśmiechnij się :DDD 22.05.07, 20:26
        A to dobre big_grinDD nie słyszałam tego <lol>
    • agamasia Re: Uśmiechnij się :DDD 23.05.07, 13:45
      Uwielbiam to smile

www.youtube.com/watch?v=36iNMV3_E8s
    • aniuta75 Re: Uśmiechnij się :DDD 23.05.07, 15:37
      Dostałam kiedyś na maila smile.

Miałem już dzisiaj nic nie pisać ale się wkurwiłem jak nigdy! Muszę odreagować.
      Sory za błędy i ogólny chaos, ale mam to w dupie. Niech to chuj strzeli, jebany
      dr Oetker! No co mnie kurwa podkusiło, żeby kupić budyń z tej zajebanej firmy?
      Siedziałem sobie w domu, czytałem to i tamto, aż mnie nagle złapała ochota na
      budyń. A z pięć lat już tego gówna nie jadłem. No i się wziąłem ubrałem,
      pobiegłem do sklepu. Poproszę budyń. Proszę. Dziękuję. Szybki powrót do domu. Na
      opakowaniu napisane, że gotować mleko, potem wsypać, bla, bla, bla. Zrobiłem jak
      kazali. I co? I wyszło mi kakao! Rzadkie jak sraczka. Tego się nie da jeść. Jak
      te pieprzone chamy mogą nazywać to coś budyniem i jeszcze chwalić się nową
      recepturą? Mam tego dość. Dość jebanej demokracji, kapitalizmu i całego tego
      ścierwa, które weszło do nas po '89. Chce takich budyniów jak za komuny! W
      brzydkich opakowaniach, ale gęstych z takimi wkurwiającymi grudkami! I kisieli
      też chcę! Niedawno na własne oczy widziałem jak moja znajoma PIŁA kisiel! Jak
      kurwa można pić kisiel? Czy nasze dzieci już nie będą pamiętały, że to należy
      wyjadać łyżeczką, do której wszystko się lepi i na koniec trzeba oblizać? Kto mi
      zabrał szklane litrowe butelki z koka kolą? Komu one przeszkadzały? I mleko w
      butelkach i śmietana, które kwaśniały bo były prawdziwe! A teraz po tygodniu
      stania na kaloryferze dalej jest "świeże" - co to kurwa za mleko? A dzieci
      myślą, że to mleczarnia mleko daje a krowa jest fioletowa. A te butelki takie
      fajne kapsle miały, skoble do strzelania w dupę się z nich robiło!... A gumki
      się z szelek wyciągało Gdzie teraz takie szelki? Dlaczego teraz nawet wafelki
      prince polo są w tych cudnych opakowaniach zachowujących świeżość przez pińcet
      lat? Ja chce wafelków w sreberkach! I nie tylko prince polo ale i Mulatków! Jaki
      dziad skurwił się zachodnią technologią, dzięki której teraz wszystkie cukierki
      rozpływają się w ustach, a nie tak jak kiedyś, trzeba je gryźć było, tak
      normalnie jak ludzie!? No pytam sie, no! Pierdolę mieć do wyboru setki rodzajów
      lodów i nie móc zdecydować się, na jaki mam ochotę! Kiedyś były tylko bambino w
      czekoladzie i wszyscy byli szczęśliwi, a jak rzucili casatte to ustawiała się
      kolejka na pół kilometra. Czy ktoś pamięta jak smakuje prawdziwa bułka? Nie,
      kurwa, nie tak jak w waszych pierdolonych sklepach, napompowane powietrzem
      kruche gówna. Prawdziwe bułki są twardawe, wyraziste w smaku, a najlepiej z
      prawdziwym masłem, które wyjęte z lodówki jest niemożliwe do rozsmarowania! O
      margarynie za komuny można było tylko pomarzyć, a jak była, to taka chujowa,
      chyba Palma się nazywała. Wielkie pierdolone koncerny wyjebały na amen z rynku
      moją ukochaną oranżadę, którą za młodu gasiłem pragnienie, a mordę przez pińć
      godzin miałem czerwoną. I jej młodszą siostrę - oranżadkę w proszku, której nikt
      nigdy nie rozpuszczał w wodzie, Bo służyła do wyjadania oblizanym palcem. Nawet
      ukochane parówki mi zajebali, dziś już nie robi się takich dobrych jak kiedyś...
      W telewizji dwa kanały, na każdym nic do oglądania. Teraz mamy sto kanałów i też
      nic nie ma. Możemy wpierdalać pomarańcze, banany i mandarynki, a kiedyś jak
      przyszedłeś z czymś takim do szkoły, to cię szefem nazywali. Fast foodów też nie
      było i każdy żywił się w drewnianych budach i żarlismy z aluminiowych talerzy i
      jakoś nikt sraczki nie dostał, a śmieci wokoło nie było bo nie było zasranych
      jednorazówek. A jak chcieliśmy ameryki to żywiliśmy się zapiekankami z serem i
      pieczarkami i hod-dogami nabijanymi na metalowe pale. Buła, parówa, musztarda!
      Nic więcej do szczęścia nie potrzebowaliśmy. Spierdalaj zasrana ameryko. A taką
      kurwa miałem ochotę na budyń!

P.S. Pisownia oryginalna zachowana smile.
      • cocolatka Re: Uśmiechnij się :DDD 23.05.07, 17:35
        To jest z bloga Kominka.Jest tam wiele innych madrzejszych tekstów.Polecam!Ale
        ostrzegam, ze nie kazdemu przypadnie do gustu jego sposób pisania.
        • milka323 Re: Uśmiechnij się :DDD 23.05.07, 18:02
          aniuta.padłam <lol>.
          tylko uwazaj zeby nam luma nie zamkneli za taka łacine tongue_outPP.
      • gugi14 Re: Uśmiechnij się :DDD 24.05.07, 20:31
        PRZEZAJEBISTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Kocham takich ludzi bo myśla podobnie jak ja big_grinDDD
        też jak mi się włączy coś, to tak nadaje i dobrze mi z tym i ciesze się, że nie
        wszyscy jeszcze pokurwieli od tej technologii i tego wszystkiego czym nas karmią
        na codzień w mediach.
        sorki za przekleństwo tongue_out
    • agamasia Re: Uśmiechnij się :DDD 25.05.07, 11:19
      - Czy możliwy jest seks między kobietą i mężczyzną w biegu?
      - Oczywiście możliwy, tylko trzeba wziąć pod uwagę, że kobieta z podniesioną
      spódnicą biegnie szybciej niż facet z opuszczonymi spodniami big_grin
      • rodzynia Re: Uśmiechnij się :DDD 25.05.07, 12:53
        To chyba nie do końca dowcip, ale spodobał mi się status kolegi smile

Kto ma napisy do Shreka 3?
        Policja
        smile
    • luczijka Kosmici z Idola ;D 01.06.07, 21:07
      Pamiętacie jeszcze Idola??? big_grin Jeśli nie, to macie teraz okazję sobie
      przypomnieć smile)) Oto najwięksi kosmici jacy wystąpili w tym programie <lol>.
      www.youtube.com/watch?v=8tBGJrOyh_o&mode=related&search=
      www.youtube.com/watch?v=KWP0xLkmS0g&mode=related&search=
      I jeszcze coś specjalnego:
      -turystyczna piosenka
      www.youtube.com/watch?v=n-i0EgZO5ck
      -Artysta z Idola <hihihi>
      www.youtube.com/watch?v=ZHKa6meBf1k&mode=related&search=
      • agamasia Re: Kosmici z Idola ;D 02.06.07, 11:53
        Luczijka dzięki, że to odgrzebałaś, uśmiałam się do łez big_grin
      • aniuta75 Buahahahahahha 02.06.07, 12:21
        Turystyczna piosenka rrrrrrruuuuuuuulllllllllleeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzz <lol>.
        A artysta - "no taki się urodziłem, taki zostałem poczęty przez rodziców"
        buahahahaha.
    • luczijka Kuba Wojewódzki za młodu <hihihi>. 02.06.07, 16:00
      Kto by pomyślał, że taki laczek zostanie gwiazdą telewizji <rotfl>.
      www.wrzuta.pl/obraz/hSrmM8Riaz/mlody_wojewodzki
      • aniuta75 Re: Kuba Wojewódzki za młodu <hihihi>. 02.06.07, 16:59
        Łomatkoicórko! Jaki lapsik hihihihi. Jakub Władysław <rotfl>.
    • agamasia Re: Uśmiechnij się :DDD 20.06.07, 12:35
      Zakłady Mięsne, rzeźnia nr 4.
      Stoją dwie krowy:
      - Jestem Mućka, cześć.
      - Krasula.
      - Pierwszy raz tutaj?
      - Nie, ku***, drugi..
      • aniuta75 Hihihihihihihi 20.06.07, 13:03

• aniuta75 Lejo dj 20.06.07, 13:08
      pl.youtube.com/watch?v=_zS-z_U-hKI
      • agamasia Re: Lejo dj 20.06.07, 13:16
        Kapitalne !!!
    • aniuta75 Baby Break Dance :DDD 20.06.07, 18:01
      pl.youtube.com/watch?v=FiNUkDnDMFA
    • luczijka Re: Uśmiechnij się :DDD 23.06.07, 20:25
      Właśnie przeczytałam ten tekst na forum onetu i rozbawił mnie do łez <hihihi>.
      Tylko trzeba go odbierać z przymrużeniem oka big_grinDD

"A co z bąkami itd.?
      Nie uważacie, że ludzie i tak są obrzydliwi, a wspólne mieszkanie tylko zabija
      pożądanie? To musi być straszne spędzić z partnerem/-ką całą noc. Przecież
      ludzie puszczają bąki, i nic się na to nie poradzi. Jak można spać z kimś w
      jednym łóżku i się nie zestresować na śmierć? No jak? Najpierw seksik, a później
      dobranoc kotku, i sobie pierdzicie w prześcieradło? No bo chyba nie wstajecie za
      każdym razem do łazienki czy w inne ustronne miejsce wypuścić śmierdziocha?
      Wstrzymujecie? No dobra, ale powiedzmy, że jakoś przetrwaliśmy noc. Co rano?
      Podobno wielu ludzi lubi seks z rańca. Ale przecież wtedy najwięcej się pierdzi.
      Przez sen trochę się tam w jelitach nagromadzi. A o porannym oddechu nie
      wspomnę. Czy rzeczywiście, robicie to od razu po przebudzeniu, czy to tylko tak
      na filmach jest? OK, idziemy dalej - śniadanie. Już chyba nie muszę wspominać,
      że sama czynność jedzenia jest obleśna. Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że
      ktoś potrafi seksownie jeść. Czy wiecie jak wygląda wasza porcja jedzenia tuż
      przed połknięciem? bleeeeee. A po śniadaniu (czy w przypadku niektórych przed
      śniadaniem, a w przypadku jeszcze innych i przed i po, to już zależy jak jest
      organizm przyzwyczajony) - gwóźdź programu, czyli poranna qpa. No tego już się
      chyba przeżyć nie da. "-Kochanie, idziesz do ubikacji?" "-Jeszcze nie, ty idź."
      I w czasie, gdy "kochanie" dopija jeszcze w kuchni kawę, wy bombardujecie tron
      (zauważyliście, że w większości mieszkań ubikacja znajduje się obok kuchni?
      szczyt chamstwa normalnie). Co? Myślicie, że nie słychać? A później, jak
      "kochanie" wejdzie po was do ubikacji, wiecie co poczuje? Wasz SMRÓD poczuje, ot
      co. I myślicie, że będzie jeszcze kiedykolwiek chciał/-a się z Wami przespać?
      Pozdrawiam."

Jednym słowem <rotfl>.
      • aniuta75 <rotfl> 23.06.07, 20:26

• gugi14 Re: Uśmiechnij się :DDD 24.06.07, 13:54
        buhahahaa lol rotfl lol2 rotfl 3 itd....
    • agamasia Re: Uśmiechnij się :DDD 24.06.07, 11:43
      Na pocieszenie tym wszystkim, którzy nie skorzystali z najlepszej nocy na
      seks wink
      Nawet najlepiej zapowiadająca się randka może mieć, hmm dziwny przebieg.

1. Randka w Wenecji
      pl.youtube.com/watch?v=6PVq0zDLRq4&mode=related&search=
      2.Zimowa randka na saniach
      pl.youtube.com/watch?v=7w8hOLbF7Xk&NR=1
      • luczijka Dobre <hihihihihihihihihihihihihihihihi hihi>!!!!!! 24.06.07, 14:14

• agamasia Kabaret Hrabi :-) 29.06.07, 21:00
      Ostatni skecz z dwójkowego programu Hrabi Drakula
      R E W E L A C Y J N Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      pl.youtube.com/watch?v=ZpM1tmcgThc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka