lenkaaa 13.09.07, 13:34 Kusi mnie żeby samej spróbować takiego spreparować !!!!!! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4405356.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: ****zobaczcie jaki zadżebisty pomidor !!!! 13.09.07, 13:43 Suuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer DD. Odpowiedz Link
lenkaaa No nie.....!!!!!! 13.09.07, 13:56 Jak tylko dziecko skończy oglądanie Teletubisiów, lecę do centrum handlowego w poszukiwaniu automatu Coca-Coli !!!! www.metacafe.com/watch/769067/how_to_hack_a_coke_machine/ Moje dziecko raz na lotnisku w A-damie nacisnęło jakąś kombinację przycisków w automacie do papierosów i wyleciało jej 7€ !!!! Wtedy myślałam że to czysty przypadek, ale teraz jestem żywo zaintrygowana.... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: No nie.....!!!!!! 13.09.07, 14:01 Słuchajcie, ja już nie wiem czy to serio czy jaja sobie robią...!!! www.metacafe.com/watch/748070/how_to_remove_cd_scratches_with_a_banana/ To też wypróbuję, tylko muszę znaleźć to CD, które córka uszkodziła mężowi. W końcu słuchać go nie mozna więc nic mu już zaszkodzic gorzej nie może.... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Hej Lenka :D 13.09.07, 15:59 Ach, ciągle gdzieś jeździłam ostatnio ! Najpierw w Londynie na 5 dni u znajomego męża, potem u teściów na 4 dni, a potem tygodniowe wakacje w Grecji skąd wróciłam ciężko zakatarzona, no a teraz już z powrotem w domu :o)))) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Oooo lol.niezle ;DDD. 13.09.07, 16:16 Ciągle się jeszcze zastanawiam nad tym filmikiem o likwidowaniu zarysowań na CD. W sumie to pokazali jak sie ich pozbyć ale nie zademonstrowano, że tak wyczyszczona płytka będzie odtwarzała dźwięk... Odpowiedz Link