mendosita 26.11.07, 07:12 Najchętniej bym nie szła do pracy, tylko została w domu i pooglądała, co tam u Deksia słychać. No i u Deb. A tak to obejrzę dopiero po 17 ((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynia Re: Dziś Deksio 26.11.07, 09:06 A ja jestem do tyłu chyba z 4 odcinki, ale jak obejrzę to pewnie te kilka naraz Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dziś Deksio 26.11.07, 12:03 Ja już odrobiłam zaległości i będę oglądać na bieżąco DD. Odpowiedz Link
agamasia Re: Dziś Deksio 26.11.07, 13:30 Cieszę sie Aniuta DD U mnie już ściągnięty czeka na napisy DD Odpowiedz Link
aniuta75 Aga 26.11.07, 14:00 A napisy do Dexia to zawsze kiedy są? Proszę powiedz, że tego samego dnia . Kurcze 8 odcinek tak się zakończył, że ja MUSZĘ dzisiaj zobaczyć co dalej DD. Odpowiedz Link
agamasia Re: Aga 26.11.07, 14:30 Zdarza się, że są tego samego dnia, ale czy dziś tak będzie, zobaczymy. Do Deksia jest dwóch tłumaczy i chyba trochę się ścigają, kto pierwszy, z korzyścią oczywiście dla nas DD Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś Deksio 26.11.07, 14:35 aniuta75 napisała: > Ja już odrobiłam zaległości i będę oglądać na bieżąco DD. Ale ty szybka jesteś Ja oszczędzam Life jak mogę, żeby mieć co oglądać na czarną godzinę ;DDD Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś Deksio 26.11.07, 14:37 Też jestem ciekawa co tam u Deksia, a zwłaszcza co u Debbie i jej "chłopaka" DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
mendosita I co on teraz biedny zrobi??? 26.11.07, 19:04 Trochę się zamotał z tym Doakes'em. Ciekawa jestem co teraz z nim zrobi. Choć rozwiązanie może być chyba tylko jedno... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dziś Deksio 26.11.07, 21:48 No i co teraz? Co zrobi Dexiu? Kurde musieli zakończyć w takim momencie?? Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Dziś Deksio 26.11.07, 23:24 I co? Zabije go, zostawi na pewną śmierć, wrobi (ale jak?) i jak wytłumaczy wymknięcie się z domu i kulkę w nodze? Cholercia mam znowu tydzień czekać? Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś Deksio 28.11.07, 01:06 No porobiło się Ale i tak Deksio jest w lepszej sytuacji niż gdyby to Doakes (czy jak mu tam ) trzymał go w szachu A tak to jestem spokojna, na pewno coś wymyśli Wierzę w niego DD Ps. Zastanawiam się dlaczego nie piszecie o tyłeczku chłopaka Deb???? Czyżby nikt nie zwrócił na to uwagi???? ;P Myślę, że jak na ten wiek ma facet niezłe ciało ;P Tylko, że pewnie później się okaże, że to był tyłek dublera <lol> ;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dziś Deksio 28.11.07, 10:04 luczijka napisała: > Ps. Zastanawiam się dlaczego nie piszecie o tyłeczku chłopaka Deb???? Czyżby > nikt nie zwrócił na to uwagi???? ;P Myślę, że jak na ten wiek ma facet niezłe > ciało ;P Tylko, że pewnie później się okaże, że to był tyłek dublera <lol > 62; ;P E to na bank nie jest tyłek dublera P. Ale wcale mi się nie podobał - jakiś taki galaretowaty PPDD. Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Dziś Deksio 28.11.07, 10:09 Źle nie wyglądał jak na swój wiek, ale nie przepadam za scenami łóżkowymi z takimi tatuśkami (te rzadkie włosy, łysinka błeee). Odpowiedz Link
agamasia Re: Dziś Deksio 28.11.07, 12:14 Oj, golizna była, a jeszcze narzekają No porobiło się i trochę boję sie co będzie dalej, bo oczywiście całym sercem jestem za Deksiem, ale Doakesa też mi szkoda. Ale i tak najniebezpieczniejsza to chyba Lila jest, bo z nią nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dziś Deksio 28.11.07, 14:09 Lila to psychiczna jest. Od początku mi się nie podobała i tylko się modliłam, coby Dexter na oczy przejrzał w końcu . To taka modliszka, wampir energetyczny i do tego nieobliczalny babsztyl . Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś Deksio 28.11.07, 14:35 No Lila na bank jeszcze namiesza Być może będzie tak, że Deksio pozbędzie się Doakesa, ale ostatecznie to właśnie ta modliszka go wyda Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś Deksio 28.11.07, 14:30 aniuta75 napisała: > E to na bank nie jest tyłek dublera P. Ale wcale mi się nie podobał - jakiś > taki galaretowaty PPDD. E tam nie znasz sie gupia ;P ;DDD Poza tym pamiętaj, że to tyłek faceta po 50 <lol>. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dziś Deksio 28.11.07, 14:41 luczijka napisała: > E tam nie znasz sie gupia ;P ;DDD Poza tym pamiętaj, że to tyłek faceta po 50 & > #60;lol>. A ić . Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś Deksio 28.11.07, 15:05 Wiem, że do tyłka Deana mu daleko, ale i tak nie jest źle ;D Albo może już kompletnie hormony rzuciły mi się na głowę <lol> ;PPP Odpowiedz Link
mendosita Re: Dziś Deksio 28.11.07, 20:56 Jeju pijana troche jestem, ale mnie strasznie to rozbawilo :LD Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś Deksio 28.11.07, 21:00 Tzn. to moje zachwycanie się tyłkiem tego starucha??? ;P ;D Odpowiedz Link
mendosita Re: Dziś Deksio 28.11.07, 21:02 Nie, ogolnie dyskusja o tylku Hihihihi Nie zwracajcie na mnie uwagi. PS. Widzialyscie jakie ladne piosenki w watku do posluchania rano wrzucilam?? Odpowiedz Link
mendosita Re: Dziś Deksio 28.11.07, 21:07 Fajne nie? Dziś cały dzień za mną łaziło I wish everyday could be like Christmas i sobie śpiewałam Odpowiedz Link