galaxian1 30.11.07, 08:52 Widzial ktos ten serial? Nie wiem czy warto sie zabierac, opinie sa bardzo skrajne - od wielkich zachwytow po jeki zawodu carnivale.filmweb.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Carnivale 30.11.07, 09:41 Nie oglądałam i chyba nie mam zamiaru. Starczy mi tyle seriali, które już oglądam a jest ich niemało. Nie chcę żeby mi się wszystko pomieszało w główce (aaa bo jeszcze książki w międzyczasie pochłaniam ). Więc kolejny serial sobie podaruję . Za to chcę sobie odrobić jakieś filmidła . A Ty Galaxian nie szukaj sobie nowych seriali tylko oglądaj Weeds i Dextera - natychmiast DD. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Carnivale 30.11.07, 13:03 Musze nowych szukac, bo stare wszystkie pozdychały ! Poza tym serial nie jest wcale nowy, wiec moze ktos go ogladal. Ja szukam czegos z dreszczykiem, bo takie lubie najbardziej. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Carnivale 30.11.07, 13:51 Ależ Dexter i Weeds są jak najbardziej z dreszczykiem . Odpowiedz Link
shamsa Re: Carnivale 18.12.07, 00:08 Ja właśnie oglądam drugi sezon i mi się podoba. w punktach jest gdzies w okolicy losta i dextera. jakies dwie klasy lepszy niz heroes (fabuła!). juz zaluje, ze sa tylko dwa krotkie sezony. Odpowiedz Link