ilekobietamalat 07.03.08, 20:46 na jutro pieknyposlaniec.pl/13079 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: dziewczynki dla was 07.03.08, 20:57 Hehehehehehe ale te róże w tyłku se mógł podarować DDDDDDDDD. Ogólnie facet nie w moim typie, jakiś taki lalusiowaty za bardzo, a ja lubię twardzieli DDDDDDDDDD. Niemniej dziękuje pięknie za posłańca hihihihi. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: dziewczynki dla was 07.03.08, 21:01 jak dla mnie to on za bardzo wyglaskany(w photoshopie zapewne), a roze w tylku to mi przypominaja dowcip ktory moj ojciec przez lata do znudzenia powtarzal,o pedale(ekhm,homosekusaliscie,przepraszam) ktory przychodzi do lekarza ale jak pan poslaniec przyszedl do mnie, usmialam sie rowno Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: dziewczynki dla was 07.03.08, 21:09 onjest zenua poza tym to chodzi bardziej o ton w jakim sie go mowi Odpowiedz Link
luczijka Re: dziewczynki dla was 07.03.08, 21:50 aniuta75 napisała: > Hehehehehehe ale te róże w tyłku se mógł podarować DDDDDDDDD. > Ogólnie facet nie w moim typie, jakiś taki lalusiowaty za bardzo Też tak uważam <hihihi>. Ale i tak przyjemnie jest dostać kwiatuszki ;DDD Ps. Ciekawe co uszykuje dla nas Glx z okazji jutrzejszego święta??? ;PPPPPPP Odpowiedz Link
agamasia Re: dziewczynki dla was 07.03.08, 21:00 Ale ekstra DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link