aniuta75 05.04.08, 17:56 W serialu se zagra hehehe www.showtv.pl/news_item_796.htm Ktoś sie pisze na oglądanie tej pani ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aladar1975 Re: Veronica alias Kaczy Dziób :P:D 05.04.08, 19:37 Jakoś ona mnie nie kręci .......no nie wiem .... Napewno nie jest jak wy to mówicie "niezłym ciachem " <lol> Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Veronica alias Kaczy Dziób :P:D 05.04.08, 19:59 pan fajny, jeśli to ten o którym myślę . a kaczy dziob niech sobie gra skoro w prisonie dostała kulkę miedzy oczy. a sam serial, kolejny detektywistyczny w typie Bones itp... nie wiem czy zrobi furorę.... Odpowiedz Link
luczijka Re: Veronica alias Kaczy Dziób :P:D 05.04.08, 23:34 Jakoś nigdy nie rozumiałam (i nadal nie rozumiem ;P) tej antypatii wszystkich do Kaczego Dzioba <lol>. Dla mnie to zupełnie neutralna postać i aktorka ;P Co do samego serialu, to raczej nie będę oglądać. Po pierwsze mam już całkowicie zapełnioną listę z ulubionymi serialami i ewentualne wolne miejsce chcę zachować na coś, co się będzie zapowiadać bardziej intrygująco I tu dochodzimy do drugiego punktu - nie przepadam za seriami detektywistycznymi, bo większość jest do siebie bliźniaczo podobna ;P Ps. Chociaż znając mnie, jak się tak zarzekam, że nie obejrzę, to pewnie jednak w końcu się skuszę ;P ;DDD Odpowiedz Link