mendosita 02.10.08, 22:01 Dokładnie za tydzień jadę na urlop Za 7 dni i godzinę będę siedzieć w samolocie. Nie mogę się już doczekać, serio. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Jadę na wakacje 02.10.08, 22:33 Ale masz fajnie )) Pewnie jakieś ciepłe kraje, co??? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Jadę na wakacje 03.10.08, 09:13 mendosita napisała: > Do Tunezji jadę I mnie nie zabierasz? Ja bylem w Tunezji, wiec juz wiem "co i jak" DD Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jadę na wakacje 03.10.08, 20:12 Fajnie Ci, Mendosita !! Ja wlasnie wrocilam z wakacji, zobaczysz jak ciezko bedzie wracac z cieplych krajow do zimnej ojczyzny... Na ile lecisz ? Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Jadę na wakacje 03.10.08, 23:35 ja sumarycznie też nie tak dawno wróciłam z wakacji - ale szybko o nich zapomniałam, szczególnie przy tej pogodzie;-( Odpowiedz Link
mendosita Re: Jadę na wakacje 04.10.08, 12:02 Jadę do Monastiru na 2 tygodnie. Zdaję sobie sprawę z tego, że ciężko będzie wrócić do pracy po takiej labie, ale cóż. Już mi wszystko jedno ) Odpowiedz Link
agamasia Re: Jadę na wakacje 04.10.08, 12:06 A na Saharę się wybierasz? Ja nie byłam, ale słyszałam, że to fajna wyprawa, wycieczka jest przeważnie 2-dniowa. Odpowiedz Link
mendosita Re: Jadę na wakacje 05.10.08, 11:09 No właśnie chciałam na sagharę, ale słyszałam, że zakwaterowanie jest w akim hmm, średnim hotelu- karaluchy i te sprawy. Niby to tylko jedna noc, ale jednak łażące robactwo to dla mnie trochę zbyt wiele... Zastanowię się jeszcze. Na kilka wycieczek chciałabym pojechać. Odpowiedz Link
agamasia Re: Jadę na wakacje 06.10.08, 15:09 Ale Kasia niezapomniane wrażenia zostają, wędrówka po pustyni na wielbłądach, tego u nas nie ma. Ja żałuję, że się nie wybrałam. Co do wycieczek to byłam na wieczorze folklorystycznym, połączonym z występami tanecznymi i różnymi pokazami przy kolacji, a po tym oglądałam widowisko "Światło i Dźwięk", to historia Tunezji pokazana na przestrzeni 3000 lat, są to animacje połączone z występami na żywo, zrobione kapitalnie, bardzo ciekawie i profesjonalnie. Znalazłam stronę reklamującą ten pokaz i warto to zobaczyć www.medinat-alzahra.com/index.php?lang=en Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Jadę na wakacje 04.10.08, 16:18 No milego wakacjowania Ci zycze, uzywaj slonca ile wlezie i zeby czas do wyjazdu jak najszybciej uplynal !!! Odpowiedz Link
mendosita Re: Jadę na wakacje 08.10.08, 21:31 Spakowana już jestem i gotowa do drogi. jeszcze tylko jutro dzień w pracy i wakacje Do zobaczenia wkrótce, odezwę się jak wrócę. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jadę na wakacje 09.10.08, 21:10 Odezwij się koniecznie . No i udanej drogi i słonecznego wypoczynku . Odpowiedz Link