galaxian1 08.11.08, 13:25 Obejrzalem Wantes - Scigani. Niezle efekciarskie kino akcji. Logiki oczywiscie zero, ale oglada sie naprawde swietnie. Tylko nie rozumiem tej maszyny tkajacej - ona tak sama z siebie wybiera ludzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: WANTED 08.11.08, 14:02 Oj Rodzynia, bo trzeba było się nastawić bardziej na wartości wizualne, niż duchowe Odpowiedz Link
rodzynia Re: WANTED 08.11.08, 14:07 tak się nastawiłam, ale jak dla mnie był za duży poziom głupoty Odpowiedz Link
rodzynia Re: WANTED 08.11.08, 14:26 niestety nie, nie pasował mi zupełnie do tego typu filmu, ale niby to dobrze, że nie chce się zaszufladkować jako romantyczny kochanek - jednak jak dla mnie móglby przy tym pozostać Odpowiedz Link
galaxian1 Re: WANTED 08.11.08, 14:29 Bo taki film nalezy ogladac, jakby sie Prisona ogladalo. Czyli myslenie - wylaczamy Odpowiedz Link
agamasia Re: WANTED 08.11.08, 13:56 Akurat wczoraj oglądałam Kiedyś ściągnęłam sobie kinówkę, ale masakrycznie się ją oglądało. Film świetny, efekty kapitalne, no a że logiki brak, cóż jakoś mi to nie przeszkadzało i nie analizowałam skąd ta maszyna wiedziała kogo trzeba zlikwidować, bo i po co A James McAvoy jak fajnie strzelał Odpowiedz Link
lenkaaa Re: WANTED 08.11.08, 15:17 Dajcie spokoj, co to jest za denny film, ja wyszlam po 10 minutach ogladania, bo nie dalo sie na to patrzec !!!!!!!!!!!!! Beznadzieja Totalna, juz o tym pisalam !!!!!!!!! Odpowiedz Link
agamasia Re: WANTED 08.11.08, 15:37 No to jak na razie jest remis 2:2, 2 głosy na tak i 2 na nie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: WANTED 08.11.08, 17:36 lenkaaa napisała: > ja wyszlam po 10 minutach Po 10 minutach to nawet nie bylo wiadomo o co w filmie chodzi! Czyli filmu NIE OBEJRZALAS, wiec Twoj glos nie powinien sie liczyc Wypowiadaja sie ci, co film widzieli. Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: WANTED 08.11.08, 23:05 dokładam swój głos "za". rozrywkowe kino, w sam raz na czas remontu (w tym samym czasie oglądałam też Hancocka). Odpowiedz Link
lenkaaa Re: WANTED 09.11.08, 12:30 oj, tam... marudzisz... bylo tak beznadziejnie, ze nie mialam zamiaru dluzej sie tym katowac... Odpowiedz Link
agamasia Re: WANTED 09.11.08, 14:03 Lenka, a strzelaninę w sklepie i scenę pościgu widziałaś?? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: WANTED 09.11.08, 20:26 No cos Ty! Lenkaa zdarzyla zobaczyc tylko litery poczatkowe, ktore byly tak beznadziejne, ze nie miala sily sie katowac DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: WANTED 10.11.08, 23:00 Wasza dyskusja zmusiła mnie do oglądnięcia tego filmu . I jest kolejny głos na tak . Fajna bajka . I bardzo fajna muza . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: WANTED 12.11.08, 15:02 ja też jestm "za" - głównie dla jamesa macavoya i efektów specjalnych. fakt faktem myślenie na tym filmie trzeba wylaczyć, ja usilowałam znalexć w tym jakąś logikę ale po 2 min. przestałam... a dla milośniczek jamesa macavoya - romantyka polecam obekjrzeć Penelope - taka baja ale milo się ogląda. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: WANTED 12.11.08, 20:03 Ja juz kilka razy pisalem - jesli ktos nie lubi fantastyki - niech nie oglada. Jesli ktos nie lubi horrorow - niech nie oglada. To sa gatunki, ktore rzadza sie swoimi prawami i daleko im od realizmu dramatow czy filmow obyczajowych. Ale takie wlasnie sa zalozenia tych gatunkow. Odpowiedz Link