aniuta75 29.01.09, 21:39 Torta robię . Po raz pierwszy w życiu hehehe. Dzisiaj piekę biszkopta a jutro reszta . Więc teraz przez 20 minut prosze trzymać bo wstawiam do piekarnika . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Wszystko przez Was!!! 29.01.09, 22:21 A można zacząć trzymać od teraz bo dopierom przyszła?? Jak tak, to trzymam z całej siły Odpowiedz Link
luczijka Re: Wszystko przez Was!!! 29.01.09, 22:54 Mnie też nie było, więc teraz spieszę ze spóźnionymi kciukami, że tak powiem Upiecz jeszcze raz <hihihi>. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Wszystko przez Was!!! 29.01.09, 23:26 ja przyszlam tez dopiero teraz... to nie wiem czy trzymac ? bedziesz jeszcze piekla w nocy ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wszystko przez Was!!! 30.01.09, 09:50 A w dupę z tym tortem! Wyciągnęłam gnojka po dłuższym potrzymaniu w piekarniku. Chyba mi się psuje ustrojstwo albo popsuły się moje ciastowe zdolności . Jedno i drugie = porażka. Boję się go rozkroić bo a nuż widelec dalej surowy we środku??? No ale trzeba będzie ehhhh. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Wszystko przez Was!!! 30.01.09, 11:13 to co ty xz tym biszkoptem robilas? jeszcze mi sie nie zdazylo zeby mi biszkopt nie wyszedl.. a ciastowa to ja nie jestem Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wszystko przez Was!!! 30.01.09, 11:14 Ha! No właśnie nie wiem. Dlatego opcja, że mi się piekarnik skiepścił jest najbardziej prawdopodobna . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Wszystko przez Was!!! 30.01.09, 13:22 a ten tort to na urodziny Rodzyni pieklas ? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Wszystko przez Was!!! 30.01.09, 13:23 lenkaaa napisała: > a ten tort to na urodziny Rodzyni pieklas ? o wlasnie? Odpowiedz Link
rodzynia Re: Wszystko przez Was!!! 30.01.09, 15:35 oo dziękuję a to mam nadzieję, ze w środku dobre DD ... Just have a little faith .:: Desperate Housewives - forum ::. Odpowiedz Link