ann17 13.05.05, 19:42 witam, wygląda mi na to, że GE oferuje dobre warunki kredytu hipotecznego. na tym forum trudno znaleźć głosy krytyczne dla tego banku. czy możecie napisać jakie macie doświadczenia z tym bankiem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banan73 Re: kredyt w GE 13.05.05, 19:56 GE jest dość dobrym bankiem udzielającym kredyty hipoteczne, maja dośc ciekawą ofertę, jestem jego klientem, aczkolwiek oprocentowanie mego kredytu jest wysokie (3.8 % CHF)- na rynku mozna znależć lepsze, nalezy walczyć o oprocentowanie, maja dobre opcje spłaty, nadpłat, nie biora prowizji, ale trzeba wykupić ubezpieczenie od bezrobocia (dośc kosztowne - ale zawsze lepiej mieć ubezpieczenie niz płacić dla banku....), system spłat tez jest ok,internetowo, ogólnie oferta dobra, jeśli chcesz wiedzeć więcej pisz na meila, podam tel pozdrawiam darek Odpowiedz Link
doradcy.expandera Re: kredyt w GE 16.05.05, 18:51 > witam, wygląda mi na to, że GE oferuje dobre warunki kredytu hipotecznego. na > tym forum trudno znaleźć głosy krytyczne dla tego banku. czy możecie napisać > jakie macie doświadczenia z tym bankiem? Zapraszam do naszych oddziałów po porównanie oferty GE z innymi bankami. W oddziałach Expander jest od kilku dni specjalna oferta kredytów właśnie GE Money Banku - znacznie niższe oprocentowanie, w wielu przypadkach niższe niż u liderów cenowoych typu Millennium Odpowiedz Link