tomanio4 07.05.06, 12:01 ... planuję w tym tygodniu wziąć kredyt ... mam iść do banku czy lepiej do open finance.... ?? jakie są minusy załatwiania tam kredytu ???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tool10 Re: open finance 07.05.06, 20:04 a może idź do expandera wiesz do jakiego iść banku? i o co pytać?- bo jeśli nie to sam sobie odpowiedziałeś na pytaniePozdr. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: open finance 07.05.06, 22:57 Myślę że zawsze warto pójść do pośrednika, oprócz Open Finance funkcjonują jeszcze inni, Expander, Notus, Goldenegg itd. Prowizję pośrednikowi wypłaca bank więc nas to nic nie kosztuje. Zwłaszcza jak się człowiek nie do końca orientuje w "tych sprawach". Sama brałam kredyt przez Expandera i nie widzę żadnych minusów, wprost przeciwnie, trafiłam na świetną osobę, nieźle się doedukowałam, i stałam się nałogowym czytaczem tego forum W ciągu tygodnia kredytu raczej nie załatwisz zawsze trochę dłużej to trwa. Powodzenia! Odpowiedz Link
tomanio4 Re: open finance 08.05.06, 00:14 dzięki... wiem że nie załatwię ... a o kredytach wiem sporo ... ale chyba wybiorę open finance... Odpowiedz Link