madalato 16.05.06, 15:24 Pracuje w Wielkiej Brytanii i chcialabym wziac kredyt mieszkaniowy tu w Polsce.Umowe mam na stale , praca legalna.Czy ktos cos wie na ten temat??W jakim banku mozna otrzymac kredyt??Jakie warunki nalezy spelnic?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietro99 Re: Londyn 16.05.06, 15:53 tez pracuje w GB i mam taki sam zamiar jak bedziesz cos wiedzial to odezwij sie ja zbieram narazie info ale jak bede cos mial godnego uwagi to dam znac Odpowiedz Link
vardik Re: Londyn 16.05.06, 16:31 czesc. ja tak samo pracuje w anglii. i też chcialbym wiedziec jak to jest, czy majac prace legalną moge w polsce wziąść kredyt na mieszkanie? Odpowiedz Link
kinet Re: Londyn 16.05.06, 19:37 generalnie nie ma z tym problemu,wybor bankow coraz wiekszy,wszystko zalezy od indywidualnej sytuacji kredytobiorcy Odpowiedz Link
wieslaw.tomczyk Re: Londyn 16.05.06, 20:59 Witam, w ofercie naszej firmy są banki które udzielają kredytów osobom pracujacym za granicą. Bezpłatne doradztwo i pomoc w załatwieniu kredytu. Proponuję kontakt e-mail. Pozdrawaim ------------- Wiesław Tomczyk Doradca Kredytowy Creditfield E-mail: wieslaw.tomczyk@creditfield.pl mobile: +48 501 405 111 Odpowiedz Link
prezesiq Re: Londyn 19.05.06, 08:03 jasne że jesst to możliwe Np w BZWBK S.A., który jest częścią AIB Group. Tak się składa że udzielamy (bo ja akurat jestam pracownikiem BZWBK i się tym zajmuję)kredytów osobom pracującym za granicą. I najważniejsza sprawa ,... kredyt można u nas spłacać w walucie bez spreadu. Jeśli masz pytania to służę pomocą arkadiusz.rudzki@bzwbk.pl Odpowiedz Link