betty123 07.06.06, 19:00 Mój doradca kredytowy jest slepo zapatrzony w Dombank. Chcę wziąć kredyt na 450tys zł w CHF, 0% wkładu własnego na 30 lat (mam zdolność). Czy rzeczywiście Dombank jest najlepszą i najtańszą ofertą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziut19 Re: Dombank - opinie 07.06.06, 20:08 Jest moze w pierwszej piatce ofert na dzien dzisiejszy, ale maja bardzo zanizona stope referencyjna i od 1 lipca oprocentowanie pojdzie mocno w gore. Przy takiej kwocie warto pomyslec o Fortisie, Nordei, moze DB i mimo wszystko mBank/Multibank. Odpowiedz Link
grzes996 Re: Dombank - opinie 08.06.06, 13:33 Właśnie dlaczego piszesz że pójda mocno w górę tzn ile pójdą? I czy tylko w dombanku pójda czy nie ominie to tych bardziej rozreklamowanych? Z tego co czytam to większośc ludzi preferuje tuttaj Millenium i mBank czy u niech ni epójdzie do góry. A i jeszcze przeciez jest tak że zalezec to będzie od sredniej 3 mies stopy libor, oprocentowanie mają przez cały okres takie samo, chyba że ja źle czytam albo nie rozumiem co czytam i co się do mnie mówi. Odpowiedz Link
ziut19 Re: Dombank - opinie 08.06.06, 13:54 Wszedzie pojda, ale Dombank ma najbardziej zanizony kurs, wiec podniesie najwiecej. Millennium tez podniesie, ale gdzies o 0,15%-0,25%. A mBank: nie wiadomo. Tam wszystko zalezy od zarzadu, wiec trzeba poczekac do 1 lipca. Stala jest marza, a oprocentowanie zmienia sie jak stopy referencyjne. Teraz stopy w Dom pojda w gore, wiec automatycznie oprocentowanie tez pojdzie w gore. Stalego oprocentowania na 30 lat nikt Ci nie zagwarantuje (no, prawie nikt), bo przeciez nie wiadomo co bedzie sie dzialo w tym czasie. Odpowiedz Link
bolexim Re: Dombank - opinie 09.06.06, 20:31 zobacz jakiego maja spreda na kursie waluty, na starcie jestes aż 6% w plecy Odpowiedz Link
safita Re: Dombank - opinie 11.06.06, 10:31 jezeli twój doradca to open finanse to sprawa jasna, dombank nalezy do grupy getin, która jest wlascicielem open wiec doradza tak aby było dla nich dobrze Odpowiedz Link
netter Re: Dombank - opinie 12.06.06, 16:34 ja polecam Bank Millennium przy takiej kwocie oprocentowanie w CHF na obecna chwile to ok 2,5% i lepiej wziac na 35 lat pozdrawiam -- doradca@Mieszkaniowy-Kredyt.pl Kredyt Mieszkaniowy Forum Kredyty Mieszkaniowe Odpowiedz Link