Dodaj do ulubionych

mBank i MultiBank

22.07.06, 13:17
Cosądzicie o ofercie tych 2 banków? Jakie znacie istotne minusy w porównaniu
do innych banków?

Ale ja pytań zadaje na tym forum smile Dobrze że są takie miejsca.
Obserwuj wątek
    • klaudekk1 Re: mBank i MultiBank 22.07.06, 13:37
      Odpowiedź w skrzynce.
      • mendax Re: mBank i MultiBank 22.07.06, 14:20
        ja też poproszę kolegę "klaudekk1" o spostrzeżenia na mailawink)
      • orchidka2 ja też! mnie wybierz, mnie...:) 23.07.06, 11:56
        • klaudekk1 Re: ja też! mnie wybierz, mnie...:) 23.07.06, 12:32
          Szanowni Forumowicze,

przepraszam, że nie publikuje bezpośrednio na forum opisu mojej sytuacji. Jest
          ona bardzo indywidualna. A moim celem nie jest zniechęcanie kogokolwiek do grupy
          BRE BANKU. Warto prześledzić posty moich poprzedników - sporo w nich prawdy.
          Po pierwsze kłopoty w komunikacji na linii - centrala<=>doradca
          PO drugie wiecznie ginące dokumenty - ogólnie panujący bałagan
          Po trzecie problemy z wydobyciem, przygotowaniem ważnych dokumentów - już w
          trakcie prowadzenia kredytu - na aneksy, wnioski do sądu, oświadczenia banku
          trzeba czekać nawet po 1/2 roku.
          Po czwarte ciagłe odsyłanie/brak decyzyjności - doradca odsyła do centrali,
          centrala odsyła do doradcy.
          Po piąte nieznajomość podstawowych procedur czy to na infolinii czy to u
          doradcy. Zeby nie byc gołosłownym podam przykład: Kontaktuje sie z doradca i
          pytam o mozliwosc zwrotu nadplaconej skladki ubezpieczenia(rocznego) do czasu
          ustanowienia zabezpieczen prawnych na nieruchomości - w związku ze spłatą
          całkowitą kredytu - doradca odpowiada - nie ma takiej opcji - kontaktuje się z
          centralą - ekspert twierdzi - oczywiście zwrot składki się należy, prosze
          napisac podanie i dostarczyc doradcy - wracam do doradcy - informuję o takiej
          opcji - doradca na to - jezeli tak twierdza to niech sami przyjmuja takie pisma
          i panu oddają, zdaniem doradcy nadal nie mozna odzyskac prawie 3 tysiecy zlotych.
          Takich przypadków w mojej dwuletniej współpracy z BRE jest kilkanaście(niestety).
          Produktowo ta grupa jest przyzwoita, ale jeżeli chodzi o dbałość o klienta...dno.
    • iizabelaa Re: mBank i MultiBank 22.07.06, 15:46
      Wielkie dziękuje za informacje, faktycznie daje to do myslenia.
      • klaudekk1 Re: mBank i MultiBank 22.07.06, 15:55
        Nie ma za co... pamiętaj, że każdy przypadek jest inny. Dokładnie rozważ
        wszystkie za i przeciw i kredytuj smile
        • ona-25 do klaudekk1 22.07.06, 17:36
          Moge prosic tez o sugestie na tematy tych bankow ?
          Z gory dziekuje
          • szymonek79 Re: do klaudekk1 23.07.06, 10:34
            Witam,

I jak bym sie czegos dowiedzial - jak mozna.

Dzieki i pozdrawiam,
            SZymon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka