ktosa 12.10.06, 08:22 Podpisałam już umowę, kredyt został uruchomiony. jestem bardzo zadowolona, byłam na bieząco informowana o stanie wniosku, obsługa w oddziale bardzo fachowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ossy1 Re: Multibank-jestem zadowolona! 19.10.06, 11:53 a ile czasu mineło od zlozenia wniosku do podpisania umowy? Bo ja w multi czekam już 3 tydzień. Co prawda też mnie informują, ale różne papiery musialam donosic, bo np. mieli dane z BIKU z czerwca i twierdzili ze nadal mam kredyt w Ror, ktory wlasnie w czerwcu ww closci został spłacony... Teraz napisano mi 16 ze wnioek czeka juz na analize techniczna i ekonomiczna. Miałaś coś takiego? Ile jeszcze to będzie trwało? Pozdrawiam ossy1 Odpowiedz Link
nauboczu Re: Multibank-jestem zadowolona! 19.10.06, 12:11 A ja byłam ... teraz już nie jestem. Niestety bank podniósł oprocentowanie już po 3 miesiącach. oK, rozumiem. Napisałam do nich pismo w sprawie obniżenia oprocentowania i od 2 miesięcy cisza. Nie byli nawet w stanie mi odpisać iż mają mnie w nosie!!! Kompletna ignorancja. Kiedyś miałam kredyt w GE i na wszystkie tego typu pisma otrzymywałam natychmiastową odpowiedź, zawsze pozytywną. Jestem wkurzona na BRE i generalnie wycofuję wszystkie moje oszczędności, fundusze /nie małe ../ zarówno z Multibanku jak i z MBanku. Odpowiedz Link
ktosa Re: Multibank-jestem zadowolona! 19.10.06, 12:30 nauboczu- a czy nie korzystałaś przypadkiem z promocji typu wkładka z muratora? Odpowiedz Link
3wieze Re: Multibank-jestem zadowolona! 19.10.06, 13:53 A napisałeś im o tym, że masz oszczędności i fundusze? Ja napisałem pismo do mBanku w podobnej sprawie (po 2 podwyżkach CHF po 0,3% każda). Wspomniałem, że jestem jednym z ich pierwszych klientów, że członkowie mojej rodziny też są ich klientami i mają spore oszczędności, że dostałem lepsze warunki na refinansowanie. Odpowiedź dostałem po 3 tygodniach, pozytywną. Odpowiedz Link
ktosa Re: Multibank-jestem zadowolona! 19.10.06, 12:26 od złozenia do podpisu ponad 3 tygodnie. też miałam 3 etapy analizy. Po pierwszym etapie po 8 dniach dostalam pozytywną decyzję z warunkami- musiałam doniesc jeszcze papiery do podpisania umowy. Przed podpisaniem umowy, ale wiedząc że już dostałam kredyt podpisałam akt notarialny-ale to było za wyrazna zgodą sprzedającego. Od doniesienia tych dodatkowych papierów po 3 dniach miałam umowe Odpowiedz Link