Dodaj do ulubionych

Multibank-jestem zadowolona!

12.10.06, 08:22
Podpisałam już umowę, kredyt został uruchomiony. jestem bardzo zadowolona,
byłam na bieząco informowana o stanie wniosku, obsługa w oddziale bardzo
fachowa.
Obserwuj wątek
    • ossy1 Re: Multibank-jestem zadowolona! 19.10.06, 11:53
      a ile czasu mineło od zlozenia wniosku do podpisania umowy? Bo ja w multi
      czekam już 3 tydzień. Co prawda też mnie informują, ale różne papiery musialam
      donosic, bo np. mieli dane z BIKU z czerwca i twierdzili ze nadal mam kredyt w
      Ror, ktory wlasnie w czerwcu ww closci został spłacony... Teraz napisano mi 16
      ze wnioek czeka juz na analize techniczna i ekonomiczna. Miałaś coś takiego?
      Ile jeszcze to będzie trwało?
      Pozdrawiam ossy1
      • nauboczu Re: Multibank-jestem zadowolona! 19.10.06, 12:11

A ja byłam ... teraz już nie jestem. Niestety bank podniósł oprocentowanie już
        po 3 miesiącach. oK, rozumiem. Napisałam do nich pismo w sprawie obniżenia
        oprocentowania i od 2 miesięcy cisza. Nie byli nawet w stanie mi odpisać iż mają
        mnie w nosie!!! Kompletna ignorancja. Kiedyś miałam kredyt w GE i na wszystkie
        tego typu pisma otrzymywałam natychmiastową odpowiedź, zawsze pozytywną. Jestem
        wkurzona na BRE i generalnie wycofuję wszystkie moje oszczędności, fundusze /nie
        małe ../ zarówno z Multibanku jak i z MBanku.
        • ktosa Re: Multibank-jestem zadowolona! 19.10.06, 12:30
          nauboczu- a czy nie korzystałaś przypadkiem z promocji typu wkładka z muratora?
        • 3wieze Re: Multibank-jestem zadowolona! 19.10.06, 13:53
          A napisałeś im o tym, że masz oszczędności i fundusze? Ja napisałem pismo do
          mBanku w podobnej sprawie (po 2 podwyżkach CHF po 0,3% każda). Wspomniałem, że
          jestem jednym z ich pierwszych klientów, że członkowie mojej rodziny też są ich
          klientami i mają spore oszczędności, że dostałem lepsze warunki na
          refinansowanie. Odpowiedź dostałem po 3 tygodniach, pozytywną.
      • ktosa Re: Multibank-jestem zadowolona! 19.10.06, 12:26
        od złozenia do podpisu ponad 3 tygodnie. też miałam 3 etapy analizy. Po
        pierwszym etapie po 8 dniach dostalam pozytywną decyzję z warunkami- musiałam
        doniesc jeszcze papiery do podpisania umowy.
        Przed podpisaniem umowy, ale wiedząc że już dostałam kredyt podpisałam akt
        notarialny-ale to było za wyrazna zgodą sprzedającego.
        Od doniesienia tych dodatkowych papierów po 3 dniach miałam umowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka