grzegorz.ciborowski 08.04.07, 00:03 Co sadzice o tym Banku? Macie jakies doswiadczenie jakie ma warunki i jaka obsluge? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziut19 Re: Nordea Bank 08.04.07, 20:57 Warunki niezle (oczywiscie po spelnieniu kilku ograniczen), spore wymagania co do zdolnosci i spora niechec do kredytow na 100% LTV. Po swietach dosc duze zmiany w procedurach: kredyt na 45 lat i podobno bez sztywnego okreslenia gormej granicy wiekowej. Postaram sie zamiescic we wtorek troche informacji o zmianach. Odpowiedz Link
zoa81 Re: Nordea Bank 12.04.07, 17:12 Faktycznie po światach są u nich duże zmiany. Podwyższyli moją zdolnosć kredytową we frankach z 160 tys., na 200tys. !!!!! Ale za to gorsze warunki proponują. Prowizja standardowo 1,5%, a marża 1,35% (przy karcie kredytowej, koncie i rezygnacji z NWW(, a wcześniej możliwa była nawet marża 1% . wiec nie wiem czy sie zdecyduje Odpowiedz Link
arfer Re: Nordea Bank 16.04.07, 18:39 Zgoda, z tym, że owe 1 % (czy 1,1 %) występowało w ramach konkretnych promocji. W międzyczasie zdarzało się już, że warunki będą gorsze. Swoją drogą, zastanawia mnie, czy w jakimś sensie poszerzają swoją grupę docelową o bardziej "masowych" klientów (obniżka wymogów co do zdolności i póki co nieco gorsze warunki niż kiedyś), czy obecne warunki finansowe to tylko "oczekiwanie" na ciekawszą promocję w przyszłości. Odpowiedz Link
bernadeta27 Re: Nordea Bank 18.04.07, 11:14 ,,unikalna w Polsce oferta specjalnie dla osób starszych - spłata kredytu do wieku nawet 100 lat ,,– ciekawe jak to w rzeczywistości wygląda. Odpowiedz Link
ziut19 Re: Nordea Bank 18.04.07, 16:37 Dokladnie tak. Przy odpowiednim wkladzie wlasnym nawet osoba 70-letnia moze dostac kredyt na 30 lat. To instrukcja. A praktyka?... Sam jestem ciekaw, choc obawiam sie, ze nie znajde takiego klienta Odpowiedz Link