24.06.03, 18:17
Obserwuj wątek
    • remulak Re: Kredyt na 24.06.03, 18:20
      przepraszam, wcisnęło mi się.
      Na 100% wartości nieruchomości. Bez dodatkowych
      zabezpieczeń oprócz ubezpieczenia niskiego (zerowego)
      wkładu własnego.
      LG Petro taki daje, ale tylko w złotówkach. Gdzie jeszcze?
      • jagula Re: Kredyt na 25.06.03, 09:56
        Na pewno kredyt na 100% inwestycji daje PKO B.P. Żąda przy tym ubezpieczenia
        wkładu własnego (3,5% od kwoty, będącej rónowartością 20% ceny mieszkania -
        płatne za pięć lat, w tym czasie trzeba zwrócić to 20%). Pozdrawiam smile
      • underthebridges Re: Kredyt na 25.06.03, 11:39
        Niestety, złe wiadomości, banki bardzo niechętnie udzielają takiego kredytu,
        niby mają taki w swojej ofercie ale.. jestem z tym na bieżąco ponieważ też
        byłam zainteresowana czymś takim, w PKO dowiedziałam się , że jeszcze nie
        zdarzylo im się udzielić takiego kredytu, w LG gorąco namawiają aby mieć choć
        10% wkładu bo wtedy na pewno dostanie się kredyt, rozmawiałam też z doradcą z
        Expandera, powiedział, że mam dopiero przy 5% wkładu można coś podziałać.
        Niestety..
        • doradcy.expandera Re: Kredyt na 25.06.03, 15:09
          > Niestety, złe wiadomości, banki bardzo niechętnie udzielają takiego kredytu,
          > niby mają taki w swojej ofercie ale.. jestem z tym na bieżąco ponieważ też
          > byłam zainteresowana czymś takim, w PKO dowiedziałam się , że jeszcze nie
          > zdarzylo im się udzielić takiego kredytu, w LG gorąco namawiają aby mieć choć
          > 10% wkładu bo wtedy na pewno dostanie się kredyt, rozmawiałam też z doradcą z
          > Expandera, powiedział, że mam dopiero przy 5% wkładu można coś podziałać.
          > Niestety..

Trzeba miec wysokie zarobki (rzedu 6-7 netto) wtedy mozna sprobowac w Multi (95
          proc.), BZ WBK, GE BM. Na 100 proc. bank moze dac takze wowczas, gdy jest
          hipoteka na drugiej nieruchomosci albo inne dodatkowe zabezpieczenie. PKO BP
          daje 100 proc. klientom z dochodem m.in. 4400 brutto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka