marlej90 20.09.07, 13:51 Wszedzie zblizone warunki kredytowe - czy ktos z doswiadczenia moze poradzic jak wyglada wspolpraca z tymi bankami po podpisaniu umowy i na jaki sie zdecydowac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danielp24 Re: Nordea czy Millenium czy Multibank? 20.09.07, 16:25 Polecam Multi Bank.Nie pobiera pz\rowizji za wcześniejszą spłatę,ani za przewalutowanie kredytu.Jestem doradcą kredytowym więc mógłbym pomóc.Moja usłóga jest bezpłatna. Odpowiedz Link
dom_joly Re: Nordea czy Millenium czy Multibank? 20.09.07, 17:25 Najlepiej gdybys podal szczegoly dotyczace ofert w tych bankach. Wtedy mozna je porownac. Jesli chodiz o obsluge kredytu to najslabiej z tej trojki wypada Millennium Odpowiedz Link
barte_k_k25 Re: Nordea czy Millenium czy Multibank? 24.09.07, 12:37 Ja miałem i mam problemy z wypłatami transz w Nordea. Trwa to za długo. Dodatkowo źle nie uwzględnili promocji i po kilku tygodniach nadal nie mam odpowiedzi na złożone zażalenie. Do czasu podpisania umowy wszystko cacy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
krzysiek_wawa_1 Re: Nordea czy Millenium czy Multibank? 04.10.07, 17:45 W mojej zapewne subiektywnej opinii wygrywa Nordea: - niskie opłaty wstępne (korzystna prowizja, ubezpieczenie niskiego wkładu nie jest pobierane z góry, ale rozłożone w ratach), - ubezpieczenie na życie, dla CHF, w cenie kredytu, - niski koszt kredytu, niska marża - brak wymogu ubezpieczeń od utraty pracy, - niski spread walutowy w przypadku kredytów walutowych, - szybki proces kredytowy. Zapraszamy! Nordea BP, ul. Bracka 25 Warszawa (22) 556 51 03 Odpowiedz Link