delika1 14.05.08, 11:30 Co o tym sadzicie? czy przy podpisaniu umowy mogę negocjować 1%, czy to już za późno? (mam decyzję, umówiona jestem na podpisanie umowy). Kredyt na 30 lat,360 tys. zarobki łącznie (2 osoby) 10 000 tys brutto, więc zdolnośc jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delika1 Re: marża 1,1%, chf, MIllennium 14.05.08, 12:32 wkład-18%,czyli ubezp wkładu wlasnego-płacę (niejako wymuczony, ale to inna sprawa).Dlaczego za późno? Odpowiedz Link
doradca.gdansk Re: marża 1,1%, chf, MIllennium 14.05.08, 15:49 negocjuje się przed podpisaniem wniosku. a w ogóle bank Millenium? nie polecamy go (duży spread np) Odpowiedz Link
pit_midfun Re: marża 1,1%, chf, MIllennium 15.05.08, 00:52 Witam! Przy podpisywaniu umowy niestety nic nie wynegocjujesz Możesz jej nie podpisywać bo przy takiej kwocie i takich dochodach mogę spokojnie zaproponować 0,9% marży i to przez cały okres kredytowania. Spread to 3,88%. Myślę, że warto się zastanowić. Sprawdź jaki spred zaproponował Ci ten bank (nawet dzwoniąc na infolinię) ale na pewno w okolicach 5% . Czyli już na samym spredzie sporo tracisz tym bardziej, że kredyt będzie żył 30 lat. Jeśli jesteś zainteresowana to chętnie pomogę w uzyskaniu takich parametrów kredytu oto mój adres: p.zmijewski@konstanta.pl, na który możesz przysłać zapytanie a ja w e-mailu zwrotnym podam do siebie telefon. Oto link do strony firmy w której pracuje www.konstanta.pl . Jeśli masz wszystkie dokumenty to napweno szybko uda nam się taki kredyt uzyskać. Pozdrawiam Odpowiedz Link