monika200682 11.05.09, 19:00 W jakim banku mogę dostac 100tyś.Zarobki 3tyś 4 ludzi.Kredyt pod hipotekę.Kredyt na 30 lat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
withmoney.pl Re: Potrzebny kredyt 11.05.09, 19:14 Witam, W PLN w większości banków. Pytanie tylko czy to ma być pożyczka pod hipotekę( jaka jest wartość nieruchomości) czy kredyt na zakup lokalu/domu - jaki wkład Pani posiada. Kredyt w PLN z marżą 1,2% mogę Pani zaproponować przy dochodzie 3 tys. na 100% W walucie musiałbym wiedzieć jakim wkładem Pani dysponuje oraz czy posiada Pani jakieś zobowiązania. Proszę o kontakt Karol Feruś Doradca Finansowy tel. 793-447-793 karol.ferus@withmoney.pl Odpowiedz Link
tomala1111 Re: Potrzebny kredyt 11.05.09, 20:23 W culu znalezienie korzystnego kredytu warto sprawdzic w iwleu bankach, jesli chcesz żeby doradcy bezpośrednio z banków sami skontaktowali sie z Toba w celu zaprezentowania ofert i policzenia zdolnosci polecam: Odpowiedz Link
monika200682 Re: Potrzebny kredyt 11.05.09, 23:17 Wkładu własnego nie mam,a mam kredyt 17tyś.Chcę kredyt pod hipotekę.Mam działkę małą a ile ona jest warta to nie mam pojęcia. Odpowiedz Link
kredyt-hipoteczny.org Re: Potrzebny kredyt 12.05.09, 08:59 Zobacz ofertę kilku banków. Tutaj masz ofertę zarówno kredytów mieszkaniowych jak i pożyczek hipotecznych.W razie wątpliwości możesz skorzystać z usług doradców finansowych . Złożenie wniosku jest bezpłatne, po wysłaniu formularza kontaktu skontaktuje się z Tobą doradca. --- Kredyty Hipoteczne Odpowiedz Link
withmoney.pl Re: Potrzebny kredyt 12.05.09, 14:36 Jeśli ma to być kredyt na zakup mieszkania to warunki, które zaproponowałem tj. marża 1,2 % i oprocentowanie 5,5% potwierdzam. Kredyt 17 tys. to jest Pani obciążenie- potrzebna jest rata jaką Pani płaci ale zdolność powinna być. Proszę o kontakt bezpośrednio na maila jeśli Panią interesują szczegóły oferty. Prosze o informacje, gdzie znajduje się nieruchomość i ile m2- aby można wycenić. Serdecznie pozdrawiam, karol.ferus@withmoney.pl tel. 793-447-793 Odpowiedz Link