isia35 25.10.09, 10:34 ...niestety racjonalne sposoby narazie zawodzą,czy znacie jakąś magiczną"sztuczkę",by to przyspieszyć?Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toola-roola Re: chcę sprzedać dom... 27.10.09, 10:55 Właśnie, może ktoś zna sposób na sprzedaż domu? może jakiś skrypt runiczny? rytuał? Myślę też, ze rynek nieruchomości na zimę zdrętwiał,byle do wiosny... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: chcę sprzedać dom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 11:00 Skrypt nie pomoże. Rytuał też nie. Trzeba uwolnić myśli związane domem lub mieszkaniem, które chce się sprzedać Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
toola-roola Re: chcę sprzedać dom... 27.10.09, 11:02 O, to już coś! jak można uwolnić myśli związane z domem? tzn. co masz na myśli? :-) przestać czuć że to mój dom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaretto Re: chcę sprzedać dom... IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.09, 18:45 Trzeba po prostu zjechać z ceny, a ani się spostrzeżesz jak domu nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isia35 Re: chcę sprzedać dom... 28.10.09, 13:35 już tak zjechałam,ze niektórzy oglądający boją się"kruczków"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peacemaker Nie w ten sposob!!!! IP: 94.254.174.* 27.10.09, 19:32 Jak racjonalnie nie uda Ci sie sprzedac domu to znaczy ze w ogole go nie sprzedasz!! Niue ma magicznych mocy ktore zmienia Twoja rzeczywistosc, zastanow sie czlowieku w jakie bajki Ty wierzysz.?? Odpowiedz Link Zgłoś
toola-roola Re: Nie w ten sposob!!!! 27.10.09, 20:41 Ludzie mają prawo wierzyć w co tylko zechcą. Ty nie masz prawa nikomu niczego narzucać. Nie masz prawa decydować za kogoś w co ma wierzyć. Za kogo się masz? za Zbawiciela? ;-)żyj i pozwól żyć innym. Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker123 Re: Nie w ten sposob!!!! 29.10.09, 17:25 TAK TAK KIERUJ SIE SPRAWAMI WIARY to daleko zajdziesz!! Szczegolnie w sprawach sprzedazy mieszkania hahaha Nie chcialbym miec Ciebie za przyjaciolkie powiem Ci szczerze! Bo jak ja bym sie Ciebie zapytal o moje zdrowie czy mam isc do lekarza czy wierzyc w np. Twoja wrozbe to nie sadze abym dobrze na tym wyszedl. I ocene tego sposobu myslenia zostawiam innym zainteresowanym tym postem. I powiem Ci jeszcze jedno: Wiara jest tam gdzie nauka sobie nie daje rady, jeszcze. Mozna wierzc w zycie po smierci bo nauka tam nie ma jeszcze wstepu. Ale nie w sprawy jak najbardziej mozliwe do ZDIAGNOZOWANIA. A sprawy mieszkalne jak wyzej i inne mozna JAK NABARDZIEJ ogarnac od strony chociazby ekonomicznej. I MOGE SIE ZALOZYC Z TOBA ze poglad na ta sprawe od tej strony BEDZIE DLA WLASCICIELA TEJ NIERUCHOMOSCI 10000 razy korzystniejszy niz ta twoja WIARA szczegolnie w TAROTA. Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker123 Re: Nie w ten sposob!!!! 29.10.09, 17:39 toola-roola napisała: > Ludzie mają prawo wierzyć w co tylko zechcą. > Ty nie masz prawa nikomu niczego narzucać. > Nie masz prawa decydować za kogoś w co ma wierzyć. > Za kogo się masz? za Zbawiciela? ;-)żyj i pozwól żyć innym. Ja zyje i pozwalam zyc innym. Robie to czego Ty nigdy nie bylas w stanie. Zamiast ich oklamywac i udawac wielce jasnie oswiecona Pania daje otwieram im oczy (a przynajmniej sie staram) i pokazuje im ZE ZYCIE MAJA W SWOICH REKACH, A PRZYSZLOSC JEST NIKOMU NIE ZNANA. Jak chcesz pomoc to nie pisz o ezoterycznych bzdurach tylko jak naJbardziej konkretne odpowiedzi mozliwe do zrealizowania. Ktos dal kilka KONKRETNYCH ODPOWIEDZI na temat jak poprawic wizerunek mieszkania aby go sprzedac I TO JEST SENSOWNA POMOC a nie jakies WIZAUALIZACJE, WIARA W EZOTERYKE ktora niszcze. Tak mam siebie za osobe ktora chce pomoc. I wiem ze moja pomoc jest potrzebna patrzac na chociazby pytania tych ludzi w dziale EZOTERYKA. Ale nie ma to nic wspolnego z checia bycia ZBAWICIELEM ( dobre dobre). I wlasnie pozwalam zyc innym i ulatwiam im to zycie DYSKREDYTUJAC w ich oczach EZOTERYCZNA BZDURE I KLAMSTWO dzieki czemu O 1 PROBLEM Z GLOWY MAJA W ZYCIU MNIEJ TZN: Pytanie czy wrozka moze mi pomoc w zyciu, i czy moge do niej przyjsc z pytaniami i czy udzieli mi dobrych decyzji. Kazda odpowiedz na to pytanie brzmi NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: chcę sprzedać dom... 27.10.09, 21:50 Spróbuj wizualizować sumę, jaką masz za sprzedaż domu, i jednocześnie nowych, zadowolonych właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker123 Re: chcę sprzedać dom... 29.10.09, 17:26 anahella napisała: > Spróbuj wizualizować sumę, jaką masz za sprzedaż domu, i jednocześnie nowych, > zadowolonych właścicieli. Tak jeszcze zwizuazluj sobie milion zlotych z lotto. Daj mi znac jak ta rada sie sprawdzi!! To ja sobie tez pojde zwizualizowac ze dostaje podwyzke w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jósta Re: chcę sprzedać dom... IP: *.media4.pl 27.10.09, 22:58 to spżedoj na targu w Hozowie Odpowiedz Link Zgłoś
isia35 Re: chcę sprzedać dom... 28.10.09, 13:36 Nje sondze,rze znaide tam klijętuf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: chcę sprzedać dom... IP: *.aof.su 28.10.09, 14:33 To dobrze, że macie poczucie humoru. Jeżeli ja mogę jeszcze coś doradzić. Proponuję też na czas przyjścia ewentualnych kupców piec w tym czasie ciasto a dom bardzo mocno rozjaśnić na ten czas, czyli oświetlić jak tylko się da. Wtedy ewentualni nabywcy, czują duszę tego domu i wrażenie jest milsze. Oświetlenie też bardzo dużo daje. Przyćmione światło daje obraz smętny i mało przytulny. To naprawdę działa, ponieważ sprzedawałam mieszkanie i dostałam taką wskazówkę od posrednika, zastosowałam to.Sprzedałam szybko. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaretto Re: chcę sprzedać dom... IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.09, 20:58 A wiesz... To jest myśl :) Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker123 Re: chcę sprzedać dom... 29.10.09, 17:30 Gość portalu: Halina napisał(a): > To dobrze, że macie poczucie humoru. > Jeżeli ja mogę jeszcze coś doradzić. > Proponuję też na czas przyjścia ewentualnych kupców piec w tym czasie ciasto a > dom bardzo mocno rozjaśnić na ten czas, czyli oświetlić jak tylko się da. Wtedy > ewentualni nabywcy, czują duszę tego domu i wrażenie jest milsze. Oświetlenie > też bardzo dużo daje. Przyćmione światło daje obraz smętny i mało przytulny. > To naprawdę działa, ponieważ sprzedawałam mieszkanie i dostałam taką wskazówkę > od posrednika, zastosowałam to.Sprzedałam szybko. Powodzenia. I TO JEST KONKRETNA PODPOWIEDZ I TAKICH LUDZI CHCIALBYM MIEC ZA PRZYJACIOL - KOLEGOW I Z POWODU BRAKU TAKICH LUDZI W SWOIM OTOCZENIU INNI PISZA GLUPIE PYTANIA DO WROZEK. Jak by kazdy mial osobe do ktorej moze pojsc po RZECZOWA szczera odpowiedz to by do wrozek nie chodzil, tym bardziej ze te nic o przyszlosci wiedziec nie moga. Pozdrawiam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker123 Re: chcę sprzedać dom... 29.10.09, 17:27 Gość portalu: jósta napisał(a): > to spżedoj na targu w Hozowie I TO JEST KONKRETNA ODPOWIEDZ!!! A NIE JAKIES PIERDOLY EZOTERYCZNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: chcę sprzedać dom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 12:26 Nie myśl i nie mów, że: "chcę sprzedać dom". Chcę - czyli nadal możesz tylko chcieć. Wyobrażaj sobie jak się cieszysz, że JUŻ sprzedałaś i jak nabywcy się cieszą, że kupili. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: chcę sprzedać dom... IP: *.chello.pl 09.08.10, 15:46 Jest pewna magiczna sztuczka która przyspiesza sprzedaż nieruchomości ;) Activ Estate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: chcę sprzedać dom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 15:48 Moze cena zbyt wysoka i to jest calkiem mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: chcę sprzedać dom... IP: 74.63.112.* 09.08.10, 21:53 A co to to activ estate ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka activ estate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 22:17 Wrzuc w neta, swoja droga ktos chce cos sprzedac i nie wie jak, a to juz jego problem, a problem maja powodzianie i ten nieszczesny vat igrzyska Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: chcę sprzedać dom... 05.03.23, 08:35 Trzeba uwzględnić różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś