Dodaj do ulubionych

sen dziecko

IP: *.lublin.mm.pl 23.02.10, 17:08
Śniło mi się dziecko,które urodziłam. Proszę o interpretacje snu.Dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda czy ktoś zna znaczenie tego snu IP: *.lublin.mm.pl 24.02.10, 17:15
      bardzo zależny mi na interpretacji
      • ja_lenormand Re: czy ktoś zna znaczenie tego snu 24.02.10, 17:37
        witaj
        mi sie juz pae razy snilo dziecko , oraz raz ktore urodzilam bylam zadowolona itd
        u mnie dziecko oznaczalo , problemy ,klopoty , jakies nie powodzenia
        nie mowie ze u ciebie tez tak musi byc , ale mi jak sie snilo dziecko nie
        zwiastowalo to nic dobrego , poprostu klopoty , problemy ..
        ale dziecko to rowniez nowy poczatek prawda , ktos umiera , ktos sie rodzi ,
        wiec problemy rowniez po czasie pojda w zapomnienie i nadejdzie chwila ukojenia
        jedno sie konczy (cos zlego) drugie sie zaczyna (cos dobrego , spokoj ukojenie)
        dziecko w snie moze rowniez mowic o tym , ze osoba ktorej sie sni , jest na
        etapie, gdzie duzo sie denerwuje , czas takiej nerwowosci , jest aktualnie nie
        stabilna emocjonalnie , myslisz o zdarzeniach i problemach
        mam nadzieje ze co nie co pomoglam , ja tylko napisalam co oznacza dziecko jak
        mi sie sni
        pozdrawiam :)
        • Gość: Magda Re: czy ktoś zna znaczenie tego snu IP: *.lublin.mm.pl 24.02.10, 19:24
          Bardzo dziekuje
          • m_alwinka1 Re: czy ktoś zna znaczenie tego snu 24.02.10, 23:12
            Narodziny to odrodzenie, nowe życie, raczej pozytywna zmiana w tym wypadku.
    • Gość: Wróżka MHD Re: sen dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 13:10
      Dziecko we śnie często oznacza nasze wewnętrzne dziecko...
    • agrentowy4321 Re: sen dziecko 05.03.23, 06:01
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: sen dziecko 25.04.23, 15:28
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka