Gość: Magda IP: *.lublin.mm.pl 23.02.10, 17:08 Śniło mi się dziecko,które urodziłam. Proszę o interpretacje snu.Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda czy ktoś zna znaczenie tego snu IP: *.lublin.mm.pl 24.02.10, 17:15 bardzo zależny mi na interpretacji Odpowiedz Link Zgłoś
ja_lenormand Re: czy ktoś zna znaczenie tego snu 24.02.10, 17:37 witaj mi sie juz pae razy snilo dziecko , oraz raz ktore urodzilam bylam zadowolona itd u mnie dziecko oznaczalo , problemy ,klopoty , jakies nie powodzenia nie mowie ze u ciebie tez tak musi byc , ale mi jak sie snilo dziecko nie zwiastowalo to nic dobrego , poprostu klopoty , problemy .. ale dziecko to rowniez nowy poczatek prawda , ktos umiera , ktos sie rodzi , wiec problemy rowniez po czasie pojda w zapomnienie i nadejdzie chwila ukojenia jedno sie konczy (cos zlego) drugie sie zaczyna (cos dobrego , spokoj ukojenie) dziecko w snie moze rowniez mowic o tym , ze osoba ktorej sie sni , jest na etapie, gdzie duzo sie denerwuje , czas takiej nerwowosci , jest aktualnie nie stabilna emocjonalnie , myslisz o zdarzeniach i problemach mam nadzieje ze co nie co pomoglam , ja tylko napisalam co oznacza dziecko jak mi sie sni pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: czy ktoś zna znaczenie tego snu IP: *.lublin.mm.pl 24.02.10, 19:24 Bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
m_alwinka1 Re: czy ktoś zna znaczenie tego snu 24.02.10, 23:12 Narodziny to odrodzenie, nowe życie, raczej pozytywna zmiana w tym wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka MHD Re: sen dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 13:10 Dziecko we śnie często oznacza nasze wewnętrzne dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś