Dodaj do ulubionych

Dobra wrozka w Trojmiescie

IP: *.sd.sd.cox.net 29.01.11, 20:18
Witam Serdecznie,
Mieszkam na stale w Stanach i nie dlugo przyjezdzam do Polski do Trojmiasta. Chcialabym pojsc do wrozki ale niestety nie mam namiarow na nikogo. Czy znacie Panstwo kogos wartego polecenia? Nie jestem zainteresowana tym co sie wydarzy w mojej przyszlosci ani ile bede miala dzieci, mezow i domow. Raczej wolababym skupic sie na tym jak moge uzdrowic i pomoc sobie tu i teraz. Wierze ze to zmieni moja przyszlosc na lepsza. Czy to brzmi jak ktos kogo znacie? Bardzo prosze o namiary.
Dziekuje.
MJ
Obserwuj wątek
    • kociolub Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 30.01.11, 12:29
      Jest już wątek o wróżkach z Trójmiasta, chociaż sprzed kilku lat. Tam polecane były głównie Justyna z Sopotu i Kasia z Pustek Cisowskich. Nie byłam u nich, więc trudno mi coś powiedzieć, ale było sporo pozytywnych wypowiedzi. Osobiście byłam u p. Mirki w Gdyni i było miło, ale nic się nie sprawdziło. Teraz od czasu do czasu chodzę do Racheli we Wrzeszczu. I to jest jak psychoterapia :-) Chyba by Ci pasowała :-)
      .
      • Gość: MJ Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.sd.sd.cox.net 30.01.11, 18:47
        Dziekuje za odpowiedz. Zagladalam tu co piec minut liczac na jakas wskazowke i sie doczekalam :)
        Jak sie nie sprawdza to odpada a Wrzeszcz jest akurat po drodze. Czy ktos jeszcze byl u tej pani Racheli? Czy u niej sie dlugo czeka na wizyte? Bo ja przylatuje juz w tym tygodniu. Jak moge sie z nia skontaktowac? Czy ten portal pozwala na zamieszcznie jakis namiarow? Jesli tak to poprosze.
        Dziekuje.
        MJ

• kociolub Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 30.01.11, 20:38
          Nie pytałam jej nigdy czy mogę upubliczniać namiary na nią - ale mówiła, że jeżeli ktoś byłby zainteresowany, to mogę dac do niej numer, więc napisz do mnie na kociolub@gazeta.pl.
          Pozdrawiam :-)
          Fajnie by było gdybyś napisała już po ewentualnej wizycie, jak Ci się podobało, tak z ciekawości :-). Dwie moje koleżanki też wysłałam do Racheli i były zadowolone i wiem, że do niej wracały.
          Pozdrawiam i czekam na maila :-)
          • Gość: Gość Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 21:40
            Witam rownież znalazłam się na rozdrożu ... :( bardzo proszę o namiary na wrozka Rachele. Dziękuje i pozdrawiam
        • delilah1 Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 01.02.11, 10:03
          Osobiscie uważam, że jeżeli chcesz wiedzieć jak się uzdrowic i zmienić swoje życie na lepsze, to niestety ale sama wróżka Ci tego nie powie. Może być to wróżka, która dodatkowo zajmuje się numerologią, regresingiem, ezoteryką...ale nie sama wróżka. Poza tym, co do sprawdzalności wróżb u wrożek w Trójmieście, to jestem zdania, że jest dość kiepsko, chociaż po wielu nieudanych probach znalazłam taką osobę. Jeszcze nie wszystko się sprawdziło, więc zobaczymy. Ale to jest też ezoteryk. Muszę też przyznać rację, koleżance, która Ci odpisała - pójście do wróżki czy ezoteryka, musimy traktować poniekąd jak psychoterapię, a dobra wróżka widzi w kartach to co się z nami dzieje, ale musi wiedzę ezoteryczną pogłebiac, aby móc doradzać swoim Klientom. Jak chcesz więcej info napisz na maila yoanna_n@poczta.onet.pl
          • delilah1 Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 01.02.11, 10:05
            Przepraszam, pomyliłam mój mail yoanna_p@poczta.onet.pl
          • Gość: kociolub Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 02:14
            Absolutnie się z Tobą zgadzam! Tak naprawdę nie wyobrażam sobie pójść do kogoś, kto mi powie kiedy w końcu będę bogata, albo kiedy kiedy osiwieję, albo ile jeszcze będę miała kotów (R. ma trzy, może dlatego tak mnie do niej ciągnie :-)) Jednak gdy czasem się niecierpliwię, bo dalej wolę głową w niewidzialny mur pytam "kiedy wreszcie???" dostaję zwykle odpowiedź "to od Ciebie zależy, może za tydzień, a może za 10 lat - wiesz jaką lekcję masz odrobić, więc do roboty, do zmiany przekonań! ja za Ciebie tego nie zrobię!"
            Widzę, że też trafiłaś na kogoś podobnego, pozwolę sobie też do Ciebie napisac, nigdy nie wiadomo kiedy takie informacje się przydadzą :) Co prawda nie mam zamiaru "zdradzac" Racheli, bo mi bardzo pasuje, ale znalezienie kogoś, pracującego podobnie i z podobnymi doświadczeniami "zawodowymi" jest naprawdę trudne, więc dobre namiary trzeba mieć! :-))
            • Gość: MJ Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.sd.sd.cox.net 25.02.11, 05:05
              Witam,
              Po powrocie postanowilam napisac "recenzje" bo skoro mi tak pomoglo to moze jeszcze komus pomoze.
              Faktycznie ta Rachele dobra jest - oj dobra. Jako osoba jest bardzi ciepla i przesympatyczna i od razu sie przy niej otworzylam. Jako wrozka jest genialna. Nie bylo tam zadnego gadania o wygranej w totolotka i brunetach ktorzy sie czaja za rogiem. Spotkanie z Rachela to byla bardzo gleboka i trafna analiza mojej osoby. Pokazanie mi dlaczego dzieje sie to co sie dzieje, dlaczego spotykaja mnie pewne rzeczy i co musze zmienic w sobie aby zmienic moje zycie na lepsze i naprowadzic je na wlasciwy pozadany tor. Musze przyznac ze Rachela nie owijala w bawelne tylko przedstwaila mi stytuacje tak jak jest, czarno na bialym. Czasem az sie w glowe stukalam ze sama tego nie zauwazylam. Dostalam od niej analize, wyjasnienie, rozwiazanie, motywacje i nadzieje. Zrobilam sobie w glowie plan dzialania i od razu po jej wyjsciu od niej zaczelam dzialac. Musze przyznac ze juz zauwazam drastyczne zmiany w moim zyciu - a uplynely dopiero niecale 3 tyg od wizyty. Zaskakujaco dla mnie moj zapal nie okazal sie slomiany. Tkwia mi w glowie slowa Racheli i jak tylko chce cos zrobic po staremu to od razu widze konsekwencje ktore ona mi przedstwaila i ponownie dzialam w dobrym kieunku.
              Wiem ze pisze troche ogolnie ale nie chce sie wdawac w szczegoly z mojego zycia. Opisuje wiec generanie jak bylo, co dostalam i czy cos sie w moim zyciu zmienia. Duzo rozmawialysmy o mojej niesatysfakcjonujacej pracy i rozpadajacym sie zwiazku.
              Rachela jest bardzo elastyczna. Mozna sie z nia spotkac u niej w domu a zaufanym klientom wrocy takze przez telefon. Poniewaz mieszkam tak daleko bede z tej formy korzystac dosc czesto. Poniewaz podczas tej wizyty skupialysmy sie na mnie nie pytalam sie o nia wiec nie wiem jakie ma wyksztalcenie, traningi itd ale odnioslam wrazenie ze bardzo duzo wie w kazdej dziedzinie parapsychologi. Nie jest sztywno ukierunkowana tylko na karty.
              Alez sie rozpisalam. Podsumowanie:
              Rachela jest lepsza niz terapia. Z goracym sercem polecam kazdemu zainteresowanemu zmiana swojego zycia!!! I mysle ze jak ktos chce sie dowiedziec czy przystojny brunet sie czy za rogiem to ona tez powie :)
              • Gość: gość Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: 109.207.96.* 25.02.11, 16:45
                Byłaś u niej osobiście czy wróżyła przez mail?
    • Gość: gość Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: 109.207.96.* 27.02.11, 23:09
      Ona jest z Gdańska?:)acha to wiem kto ;)
      • Gość: Magducha Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.11, 21:42
        a byłaś u Racheli osobiście? Jestem bardzo ciekawa, stoję na rozdrożu i nie wiem co dalej, potrzebna mi chyba taka pomoc...
        • Gość: Ja byłam Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.wp-sa.pl 24.03.11, 10:34
          Ja byłam dwa razy u Pani Racheli, za każdym razem super pomogła. Miałam poważne problemy po smierci ojca, wtdy była jak balsam dla duszy. A oprócz tego, że wspaiale stawia tarota i to jeszcze jest szalenie ciepłą osobą, taką, której człowiek nie boi się powiedzieć wszystkiego...
    • leelay Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 14.03.11, 14:10
      Witajcie, ja nie byłam u Racheli, choć z tego co opisujesz jest tak dobra jak moja wrozka Tenet, do której regularnie chodzę co ok pół roku (lub wówczas jak mam jakieś problemy). W zasadzie mogę śmiało powiedziec, że to nie wróżka tylko ezoteryk terapeuta bo po rozmowach z nią czuję się o wiele lepiej i osiągam lepsze efekty w życiu. Pierwszy raz usłyszalam o niej kilka lat temu, kiedy to rozwiodłam się z mężem i stałam na zakręcie życiowym. To ona pomogła mi zrozumieć dlaczego tak się dzieje/stało i jak sobie samej poradzić. Mialam wtedy 40 lat i nie pracowałam nigdy, miałam na głowie dom i dzieci. I mój swiat nagle runał w gruzy. Gdyby nie Tenet miałabym depresje...teraz po kilku latach jest lepiej, mam pracę, nowego partnera - dzięki kilku rytuałach, które zrobiła i materiałom, które ja dostałam do zrobienia czuje sie lepszym człowiekiem. Ja tez musiałam popracować nad sobą - według jej wskazówek - a to jest tez cieżka praca. Dziękuje jej bardzo że stanęła na mojej drodze. Wiem, że tak jak i mi, pomaga tez innym ludziom w ich problemach. Jeżeli ktoś chce namiary, to piszcie na maila gazetowego. Nie mogę tu podac na forum jej namiarów. I wróży też przez internet. Myślę, ze dzięki takim ludziom jak Tenet, czy Rachela nasz świat staje się bardziej radosny i optymistyczny.
      • Gość: Ala Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.11, 18:48
        Proszę o odpowiedź czy wróżby Tenet się sprawdzają w 100%?
        • sylwia_mat Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 11.10.12, 14:14
          Polecam Tenet, szczerze jest to jedyna wróżka u jakiej byłam, mimo to wystarczy mi ona jedna, gdyż wróżby powoli się sprawdzają :) oprócz wróżb dostałam również cenne wskazówki życiowe, które pozwoliły mi zapomnieć o tym co było a zacząć żyć na nowo, inaczej. Jednym słowem dzięki niej odkryłam siebie na nowo! :)
      • coco1976 Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 29.06.12, 17:20
        Szukam koniecznie namiaru na panią Annę Richert-Wiśniewską z Wejherowa!!!!!
        Byłam u niej 12 lat temu i powiedziała mi wszystko to co teraz jest prawdą..chce ją znależć i jeszcze raz uslyszeć co mnie dalej czeka...
        Jeśli ,któraś z Was kiedys o niej słyszala ,lub ma kontakt to będę wdzięczna.
        Ona kiedyś przyjmowała we Wrzeszczu ,na ul ,Do studzienki,bodaj że..
        prosze o pomoc.
        • coco1976 Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 29.06.12, 17:20
          Byłam u niej 12 lat temu i powiedziała mi wszystko to co teraz jest prawdą..chce ją znależć i jeszcze raz uslyszeć co mnie dalej czeka...
          prosze o pomoc.
        • Gość: anonim Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.147.157.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.11.12, 18:13
          mieszka strzelecka 4/9 wejherowo
        • Gość: tomi Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.tktelekom.pl 16.02.13, 12:47
          Mieszka w Wejherowie na ul.Strzeleckiej 9
      • Gość: Halinka Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.186.154.235-ifnl.net 03.03.13, 20:10
        Witam serdecznie!!! Szukam namiary na wrozke Rachele z trojmiasta, znalazlam na tym forum maila, ale nikt nie odpisuje. Bede w Polsce tylko pare dni i bardzo mi zalezy na spotkaniu z Rachela. Bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje na halinka1224@wp.pl. Pozdrawiam
    • Gość: DD Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.11, 02:28
      Trochę trwało zanim się umówiłam, bo Rachela miała kłopoty ze zdrowiem. Ale warto było! To taka ciepła osoba. I nieoceniająca - po prostu pogadałyśmy o rzeczy, której się bardzo wstydzę, jak o zwyczajnym zdarzeniu. Rachela mimo tego, że ma wgląd w różne rzeczy jest taka rzeczywista, dostępna - nie wiem sama jak to nazwac... nie czułam żadnego dystansu. Jest kobietą z krwi i kości, tu i teraz - ale błysk w oku potrafi miec niesamowity ;) Już wiem, czułam się u niej po prostu bezpiecznie! I wyszłam z nadzieją :-))
      • Gość: gosc Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 23:38
        szukam osob ktore byly u wrozki tenet? pozostawiam kontakt anchevy3@interia.pl
    • Gość: wiola Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 21:30
      Lubisz chodzić do wróżki? Lubisz wiedzieć jaką drogę możesz wybrać? Jeśli tak, to zgłoś się do nas! Popularny program Tv poszukuje dziewczyn/kobiet, które lubią wiedzieć, lubią panować nad wszystkim i dlatego chodzą do wróżki. Zainteresowane proszę o kontakt na w.waligora@tvn.pl - wystarczy podać nr tel, imię oraz tytuł ogłoszenia. Pokaż innym jak można radzić sobie w życiu!
    • coco1976 Re: Dobra wrozka w Trojmiescie TENET 29.06.12, 17:25
      prosze o pomoc.
      • Gość: Malina Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.centertel.pl 17.08.12, 13:17
        Tylko AMALA! Reszta przy niej wymięka, to po prostu świetna jasnowidz.
      • Gość: Ania Re: Dobra wrozka w Trojmiescie TENET IP: *.abaks.pl 18.12.12, 22:30
        posiadam namiary do Pani Ani Richert Wiśniewskiej z Wejherowa ,jeżeli ktoś potrzebuje kontaktu jestem gotowa pomóc.
        • Gość: joanna Re: Dobra wrozka w Trojmiescie TENET IP: *.dynamic.mm.pl 25.01.13, 11:16
          A niu jesli mozesz to przslij mi namiary na pania A nie Richert......
        • kikoot.xd Re: Dobra wrozka w Trojmiescie TENET 25.06.16, 23:31
          proszę o namiar kikoot.xd@wp.pl
    • Gość: Beata Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 13:11
      Hej,mogłabys mi powiedzieć czy ta wróżka p.Agata jest na prawde taka dobra? ja jeszcze NIGDY u żadnej nie byłam,a chciałabym się wybrać..
      mogłabyś mi wyslać odp.na @ ?
      grzesznyaniol69@interia.pl

dziękuje Ci z góry za odp.
      • Gość: Ewelina Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 12:12
        w odpowiedzi na twoje pytanie odpowiem ci tu. Po pierwsze jedyna wróżka która nie kreśli jakichś wykresów, nie bredzi, jest konkretna...wiesz jak ktoś chce posłuchać , że wygra w totka i że nie bedzie chorował, będzie piękny i szczesliwy to prosze bardzo, pełno pseudo wróżbitów w trójmieście. Ale chodzą do niej moje koleżanki i to regularnie. Więc polecam P.Agatę.
      • Gość: Ewelina Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 12:23
        próbowałam wysłać meila na podany adres z odpowiedzią o tej wróżce, ale wyskakuje , że podany adres nie istnieje. Ale powiem tak raz jeszcze jak ktoś chce słuchac bajek to może chodzić do pseudowrózek, które kasują po 200 zł za 1,5 godz. A ona powiedziała o mojej mamie takie rzeczy,których nie ma prawa wiedzieć bo skąd...aż się popłakałam.,...pierwszy raz coś takiego mnie spotkało....kolezanki mówią..że działa na nie jak terapeuta. Mówi prawdę, odpowie na każde pytanie. I prosze sprawdzić meila. Pozdrawiam.
        • malugazaba Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 03.10.12, 11:03
          a dokładny adres
    • Gość: Aleksandra Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 10:41
      Ja z całą odpowiedzialnością polecam Pana Jarosława Krężla z Gdyni jako wizjonera i ezoteryka a z pewnością jako znakomitego człowieka, który bardzo dobrze rozumie problemy ludzi z którymi się spotyka. Jest to człowiek bardzo mocno uduchowiony od którego bije ciepłem i pozytywnym nastawieniem do życia. Moje osobiste sprawy (problemy) opisał w pierwszych pięciu minutach spotkania, zaskoczył mnie słowami o mojej przeszłości z dokładnością co do lat . Sam fakt to w jaki sposób potrafi delikatnie i umiejętnie powiedzieć o przykrej przeszłości zasługuje na pochwałę. Po raz pierwszy w życiu odniosłam wrażenie że ktoś czyta w moich myślach. Tak jak powiedział mój związek nie ma przyszłości i tracę tylko czas na złudne nadzieje. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć że sprawdza się wróżba. Jeżeli faktycznie potrzebuje ktoś pomocy to osobiscie polecam .
      • pchelk.a1982 Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 16.09.13, 21:22
        Czy mogę prosić o kontakt do tego Pana z Gdyni?
      • oszukana5 Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 02.07.19, 19:17
        Jaroslaw Krezel zdrade wmawia prawie kazdej kobiecie z ktora rozmawia. Tak tez bylo ze mna i moja przyjaciolka. Chcial zrujnowac nasze rodziny bezczelnie klamiac i oczerniajac naszych parterow. Nasze ostatnie rozmowy od maja do lipca 2019 roku zostaly udokumentowane i Pan Jaroslaw zostal calkowicie zdemaskowany. Nie jest zadnym wizjonerem i nie widzi absolutnie NIC. Dawal mi porady dotyczace mojej rodziny, manipulowal w ten sposob, zeby calkowicie zrujnowac moja relacje z partnerem, namawial na to zeby isc do sadu, ograniczyc prawa do dziecka, zeby miec kochanka i wiele innych paskudnych rzeczy. Malo tego, dawal porady na kochanka, ktory nie istnial! Prosze nie wierzyc w ani jedno slowo tego czlowieka
    • Gość: Alexa Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.12, 20:13
      Czy wróżka którą tak zachwalacie (tenet) stosuje takie triki? to raczej mało,mało,mało,godne prawdziwej i ceniącej się wróżki.Takie teksty reklamowe bardziej pasują do dyskontów handlowych oraz nowicjuszy w świecie ezoteryki. Poniżej podaję link...

www.darmocha24.pl/rozrywka/6566,poznaj_nieznane_tylko_45_zl_zamiast_100_zl_za_wrozbe

Do końca pozostało:

0 h.00 m.00 s.
      Cena:100 zł
      45 zł
      zyskujesz 55 zł
      Trójmiasto
      Poznaj nieznane! Wróżba osobista lub internetowa
      RABAT
      55%
      sprzedaż zakończona!

Miejsce na Twoją reklamę

Dodaj reklamęAdTaily.pl
      45 zł zamiast 100 zł za Poznaj nieznane! Tylko 45 zł zamiast 100 zł za wróżbę osobistą lub internetową (bez limitu pytań!) + tarotowy portret psychologiczny z daty urodzenia!
      Wróżba bez limitu - uzyskasz odpowiedź na każde pytanie! Usługa może być świadczona przez internet! Dowiedz się, jak osiągnąć zamierzone cele - w cenie Twój portret psychologiczny! Szukasz swojego miejsca w życiu? Twoje plany utknęły w martwym punkcie i nie wiesz, w którą stronę skierować się teraz? A może z czystej ciekawości chcesz wiedzieć, co czeka Cię w przyszłym miesiącu, w wakacje, za rok... Teraz za jedyne 45 zł możesz skorzystać z indywidualnej wróżby, internetowej lub osobistej! W cenie masz także możliwość poznania swojego portretu psychologicznego! Wróżba może się odbywać na dwa sposoby. Wróżba z kart tarota obejmuje seans 1,5-godzinny lub poradę drogą internetową. W ciągu tego czasu można zadawać pytania na tematy, które Cię nurtują, martwią na co dzień. Porada osobista w Gdańsku odbywa się po uprzednim umówieniu telefonicznym. By umówić się na wróżbę przez internet wystarczy tylko napisać jednego maila z rezerwacją terminu. Wróżka Tenet jest znaną i cenioną osobą, nie tylko za swoje specjalne umiejętności. Jest ona po prostu niezwykle otwarta na ludzi. Rozumie ich problemy, stara się pomóc w każdej sytuacji, chociażby wtedy, gdy nie wiemy, w którą stronę należy się skierować. W tym wszystkim pomóc nam może zarys naszego portretu psychologicznego. Mówi on o naszej drodze życia, karmie na to życie oraz o tym, co zostało nam do odpracowania. Dzięki niemu dowiemy się także, jakie mamy talenty oraz którą drogą podążać w życiu, by osiągnąć zamierzone cele! Należy jednak pamiętać, że portret to tylko wskazówka na naszej życiowej drodze. Prawdziwe odpowiedzi poznać możemy bowiem jedynie poprzez profesjonalną wróżbę. Dlatego też w Klubie Zniżek usługi te są połączone, aby w jak najszerszym zakresie, znając siebie, swoje indywidualne predyspozycje oraz kawałek przyszłości, zdecydować o tym, co Cię spotka, a czego unikać. Wróżka Tenet pomogła już niejednej osobie. Daj sobie szansę! Poznaj nieznane i przekonaj się, że to, co dziś wydaje się nie mieć sensu, jutro niekoniecznie musi tak wyglądać. Miejscowość: Trójmiasto Kod ważny przez 30 dni od dnia zakupuWażne
      Warunki
      Ofertę przygotował
      Klub Zniżek
      Ul. Do Studzienki 34B
      80-227 Gdańsk
      www.klubznizek.pl
      Dane kontakowe
      Wyświetleń: 865
      Opinie o ofercie
      KomentarzNickKod promocyjny *Komentarze przed opublikowaniem w serwisie są moderowane
      Nie ma jeszcze komentarzy - bądź pierwszy i dodaj swój komentarz

• Gość: Mika Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.12, 14:42
      Nie polecam tenet w moim przypadku 0 sprawdzalnosci ,opis mojej obecnej sytuacji to wielkie nieporozumienie. Nie wspominam o stanie mojego zdrowia.
      • Gość: coco Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: 94.42.206.* 31.10.12, 20:22
        Witam
        bardzo potrzebuję namiary na Numerolog Małgorzatę Życzkowską która przyjmowała w Sopocie, prawdopodobnie zmieniła numer telefonu ,bo nie moge się z nia skontaktowac,Byc moze któras z Was była u niej ?
        Proszę o info.
        dziekuję za jakąkolwiek informację
      • Gość: Ja Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.rev.pro-internet.pl 05.12.12, 11:12
        Do Alexy, DD, Mika, piszesz z tego samego IP (IP: *.dynamic.gprs.plus.pl) jako 3 inne osoby. Jeżeli chcesz być tak wiarygodna, podaj jedno imie lub nick, inaczej niestety ale wszystkie Twoje posty są nierzetelne. Uwzięłaś się na Tenet czy jesteś konkurencją? Piszesz jako jedna z osób, że byłaś u Racheli, byłaś u Tenet u kogo jeszcze byłaś w jednym czasie? A może powinien być jakiś odstęp czasu od jednej do drugiej wróżby? Zastanów się nad tym, co piszesz. Osobiście byłam u jednej i drugiej Pani i obie polecam z czystym sumieniem, a chodzę do wróżki wówczas , kiedy mam problem.
        • Gość: Ania Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.centertel.pl 29.12.12, 20:35
          Wita, 12 lat temu było u wróżki ul.Grunwaldzka Gdańsk, prawie wszystko sie sprawdziło. Czy moze też u niej byłaś? Jak tak, to proszę podaj mi namiary albo poleć mi naprawde dobrą wróżkę. Pozdrawiam
    • Gość: Realnie patrząc Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.play-internet.pl 08.11.12, 23:41
      Wiem że fajnie przyjmowała w swoim czasie Qmarii z Sopotu. Byłem u babska jakieś dwa lata temu. Dużo wyszło, nawet nawet. Tylko uwaga: zaporowe ceny!
      • Gość: Ja Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 12:45
        Jaki namiar chcesz do Pani Gosi? Obecnie chyba jest w dzialalnosci zawieszona, ale pewnie niedługo znowu ruszy. Jestem obeznana dobrze w ezoteryce, Gosia jest dobrą numerolog i na tym się jej wiedza kończy. Dla kogoś, kto przychodzi "świeżutki" pierwszy raz do kogoś 'ezoterycznego" jej wiedza może wydać się spora. Włada wahadełkiem, rozetami itp. zna się na numerologii. Jezeli chcesz się dowiedzieć jakim jesteś człowiekiem, jakie masz zdolności i cechy - idz do Gosi. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej o swojej przyszłości - mało tego, kierować nią i wpływac na swoją rzeczywistość, rozwijaj się duchowo, czytaj literaturę, medytuj. Idź do kogoś kto Ciebie ukierunkuje i jest obiektywny. Pozdrawiam:)
      • perlaa Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 23.08.19, 00:11
        Czy masz do niej jakiś kontakt?
    • Gość: kayot Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.play-internet.pl 06.12.12, 12:02
      Witam :O)

Polecam, z całą odpowiedzialnością Wróżkę z Trójmiasta, TENET, już kilkakrotnie dostałam wróżbę, która sprawdziła się na 95%, poradę, wsparcie w trudnych chwilach. Osoba godna zaufania oraz polecenia. Profesjonalizm i szeroka gama umiejętności.

Kayot
    • Gość: inka TENET IP: *.navteq.com 05.02.13, 02:32
      Korzystam z pomocy Pani Tenet juz po raz drugi (przez email; nie mieszkam w Polsce) i musze powiedziec, ze jestem zadowolona - jedna sprawa sprawdzila sie wlasnie na dniach :)
      Poza tym jest to naprawde bardzo ciepla osoba, ktorej dobra energie wyczuwam doslownie na odleglosc. Nawet ze wzgledow terapeutycznych goraca ja polecam.
      To jest dobry czlowiek.
    • Gość: halinka Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.186.154.235-ifnl.net 15.03.13, 22:59
      Wtam!! Czy ktos z panstwa byl u wrozki Racheli z trojmiasta? nigdzie nie moge znalesc jej nr telefonu, bede wdzieczna za informacje na halinka1224@wp.pl
      • Gość: halinka Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.tvteletronik.pl 03.04.13, 16:38
        Witam!!! Zagladam tu czesto, niestety nikt mi jeszcze nie odpisal... naprawde nie ma tu nikogo kto ma nr do wrozki Racheli? pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.torun.mm.pl 04.04.13, 09:42
          ciezko jest mi powiedziec jaka wrozka w 3city jest dobra, ja mieszkam w toruniu, bylam u vitalissy do tej pory zorobila na mnie najlpesze wrazenie, wydala sie najbardziej wiarygodna, mozna u niej zamowic wrozble mailowa albo rozmowe na skype ja mam male dziecko i ciezko jest mi wyjsc z domu gdziekolwiek, bylam raz na spotkaniu sprawdzilam i teraz kolejny raz umowie sie na skype ale jeszcze nie teraz bo bylam niedawno i na razie nie mam potrzeby, ale po sprawdzeniu moge ja polecic na skype czy gg.
    • Gość: Mika Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.181.126.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.06.13, 16:33
      Witam. To wprawdzie minelo juz duzo czasu ale mam zaufana 100% wrozke
      • Gość: gosc Re: Dobra wrozka w Trojmiescie IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 19:07
        mika to moze napisz jakis namiar do tej wrozki...lub pozostaw maila do siebie ...
    • drabilla Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 06.11.21, 10:30
      Ja szukam dobrego jasnowidza w Gdańsku. Ktoś zna?
      • ewela88 Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 07.11.21, 01:38
        jak chcesz to moge Ci podać namiary do sprawdzonej osoby.
        eweelaaa88@wp.pl
    • agrentowy4321 Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 04.03.23, 11:59
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 23.04.23, 22:08
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 24.04.23, 11:03
      O Boże
    • irona.sonata Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 24.04.23, 15:50
      O Boże
    • irona.sonata Re: Dobra wrozka w Trojmiescie 02.05.23, 21:10
      To zadawane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się