Gość: Józka IP: *.wroclaw.hypnet.pl 31.05.11, 23:52 mam pytanie do wrozek - czy jutro wyrosna mi wąsy? Jestem baba ale chce miec wasy i nie wiem jak je zapuscic? Prubuje wszystkiego i nic. Co muwia karty? tak czy nie/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulawy Re: Wąsy 01.06.11, 01:37 karty mowia zeby zajrzec do slownika ortograficznego i do bankomatu po pieniadze na wrozke chocby portalowa albo proste przenies z innego miejsca pod nos co za roznica gdzie beda rosly chyba ze jestes w takim wieku ze nigdzie nie masz to peruka dobra tez bankomat przydatny b............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: Wąsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 16:41 Józko z Wrocławia, szanuj każdą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józka Re: Wąsy IP: *.wroclaw.hypnet.pl 02.06.11, 17:30 Praca powiadasz.. to naciąganie niewinnych ludzi nazywasz praca????!!!!!!! Czeka was piekło czarownice!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bulawy Re: Wąsy 02.06.11, 18:29 Tak Józka to praca.A co do piekla proponuje za lekture Biblie.A jesli bys sie juz upierała za swoja definicja piekla to najpierw trafimy my klienci ty tez bo zagladanie tu to tez grzech.........A w czyscu sie oczyscimy a wg mojej wizji piekła moge wrózyc ile chce .Henriette u wizyta u wrozki polecam zobaczysz Józka ona cie rozszyfruje ... Odpowiedz Link Zgłoś