Gość: Asia IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.12, 19:33 prosze o szczere opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maurycy37 Re: Beata Jeske z Wroclawia 29.07.12, 21:38 Babka jest fenomenalna. Bardzo mi pomogła w trudnej sytuacji. Nie wciska kitu tylko szczerze odpowiada. Mnie jak do tej pory sprawdza się wszystko a korzystam od kilku lat. Wiele podróżowałem po świecie i w różnych miejscach korzystałem z wróżb. Poziom światowy za całkiem polską cenę:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Beata Jeske z Wroclawia IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.12, 12:07 Potwierdzam. Pani Beata jest przede wszystkim rewelacyjnym jasnowidzem. Kartami sie tylko posiłkuje. Potrafi bezbłednie ocenic sytuacje. Zna się na tym co robi. Jesli ktos chce skorzystac naprawde polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.12, 08:09 Napewno Pani Beata wybiera się w najbliższym czasie na urlop bo mi też to mówiła bylam u Pani Beaty w zeszłym tygodniu poraz pierwszy osobiście i wrażenie zrobiła na mnie bardzo dobre, ma ogromna wiedzę już gdzieś na forum wcześniej pisałam, że wróżby na już tak poprostu mi się spełniają na resztę muszę zaczekać. Mam nadzieję, że Pani Beata zostanie"moją" wróżką dociera do mnie jej sposób przekazywania informacji to co mówi jest jasne i klarowne. Odpowiedz Link Zgłoś
hegema Re: Beata Jeske z Wroclawia 09.09.12, 21:57 bardzo polecam pania Beate jest naprawde dobra, duzo sie sprawdzilo, to chyba jedna z lepszych wrozek, pisze z perspektywy roku Odpowiedz Link Zgłoś
katsuraya99 Re: Beata Jeske z Wroclawia 17.05.20, 09:00 Czy Pani Beata mówi o złych rzeczach, na które nie mamy wpływu i czy odpowiada na pytania typu: "Co by było gdyby"? czy raczej tylko rozkłada karty i mówi co będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
arczimero Re: Beata Jeske z Wroclawia 27.03.21, 16:33 Jakiś kontakt do tej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
protazyser Re: Beata Jeske z Wroclawia 30.04.21, 00:01 Ona strasznie widzi wszystko w czarnych barwach. Odpowiedz Link Zgłoś
dobramamusia Re: Beata Jeske z Wroclawia 06.05.21, 18:32 Kiedyś byłam u niej i całkiem pozytywnie mówiła o moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
meronanka Re: Beata Jeske z Wroclawia 30.04.21, 07:17 Tak masz link www.tarot.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
suruler Re: Beata Jeske z Wroclawia 22.07.21, 21:24 imatynib napisał(a): > Ktoś może jeszcze wypowiedzieć się na temat skuteczności pani Beaty? Tak, zerowa skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Beata Jeske z Wroclawia 04.03.23, 09:28 Czasem sporo czasu to zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś