Dodaj do ulubionych

Pytanie do wróżki, problem

30.10.12, 13:55
Jestem obecnie w kiepskiej sytuacji finansowej i przez przypadek poznałam starszego mężczyznę, który nie oczekiwając nic w zamian pomógł mi i podarował naprawdę wysoką kwotę w ramach pomocy w rozwiązaniu problemu- musiałam coś opłacić.

Dodał też, że gdybym miała jakiekolwiek problemy to mam powiedzieć on na pewno mi pomoże.

Cóż to było kilka dni temu, wczoraj okazało się, że mam kolekjny ogromny problem do spłaty...kwota 3 razy wyższa niż poprzednia...nie mam kogo zapytać więc pomyślałam, że poproszę tego Pana, ale się wstydzę to pierwsze i boję, że odmówi.
Nie znam daty urodzenia tego Pana, jedynie imię i wiek w przybliżeniu, ale chciałabym wiedzieć czy On mi pomoże czy lepiej nie pogrązać się i nie pytać.
Czy któraś z osób może za pomocą kart rozwiąc moje wątpliwości?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wrozbadlaciebie Re: Pytanie do wróżki, problem 30.10.12, 14:34
      Jeśli chce Pani to ja mogę spojrzeć w karty,ale potrzebne mi są chociażby imiona(Pani i tego Pana)
      • gazetagazeta3 Re: Pytanie do wróżki, problem 30.10.12, 14:50
        Witam!
        Zapomniałam.
        Dominika 1986 5 lipca, a ten Pan ma na imię Andrzej i ma 47 lat z tego co wiem.
        Nie odzywa się do mnie od niedzieli, ale z faktu, że muszę w 7 dni rozwiązać ten problem nie mam kogo zapytać.

Dziękuję :)
        • wrozbadlaciebie Re: Pytanie do wróżki, problem 30.10.12, 15:30
          Pani zbyt szczerze i entuzjastycznie odnosi się do tego Pana,jest troszkę naiwna (jak dziecko)Widać też,że Pani kłopoty to wynik lekkomyślności.Pani się podoba temu mężczyźnie pod względem fizycznym.Z pewnością jeszcze się odezwie.Co do pożyczki,karty wskazują że tym pożyczeniem może nie być lekko tzn.jeśli nawet ten Pan się zgodzi to na zasadzie coś za coś.Proszę uważać,aby ten Pan nie uzależnił Pani od siebie.On nie ma aż tak szczerych intencji jak Pani na ten moment się wydaje.
          Pozdrawiam
          • gazetagazeta3 Re: Pytanie do wróżki, problem 30.10.12, 16:46
            Dziękuję serdecznie za pomoc.
            To znaczy, że lepiej nie pytać, bo nie pomoże czy zapytać, bo bardziej pomoże tylko na zasadzie coś za coś?
            Sama nie wiem co robić.
            Poprzednio wystarczyło, że mu podziękowałam. On tak chyba z serca też innym pomaga, ale jakbym mu w oko nie wpadła to nie mowilmy, że mam się odezwać w razie potrzeby.

• gazetagazeta3 Re: Pytanie do wróżki, problem 30.10.12, 16:48
              A może powinnam zapytać prosto z mostu jaką mam sytuację, ile potrzebuje i czy mi pożyczy?
              Tylko, iż ten Pan mimo sms-a ode mnie nie odzywa się :(

Dziękuję raz jeszcze
              gazetagazeta3 napisała:

> Dziękuję serdecznie za pomoc.
              > To znaczy, że lepiej nie pytać, bo nie pomoże czy zapytać, bo bardziej pomoże t
              > ylko na zasadzie coś za coś?
              > Sama nie wiem co robić.
              > Poprzednio wystarczyło, że mu podziękowałam. On tak chyba z serca też innym pom
              > aga, ale jakbym mu w oko nie wpadła to nie mowilmy, że mam się odezwać w razie
              > potrzeby.
              >
    • agrentowy4321 Re: Pytanie do wróżki, problem 04.03.23, 17:16
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Pytanie do wróżki, problem 25.04.23, 02:20
      To nurtujące
    • irona.sonata Re: Pytanie do wróżki, problem 03.05.23, 02:23
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka