Dodaj do ulubionych

Powróżę..

06.05.13, 15:46
Chętnie powróżę (za darmo) DWÓM osobom. Proszę podać imię i konkretne pytanie, data ur nie jest konieczna. Mile widziany komentarz zwrotny:)
Obserwuj wątek
    • Gość: liki Re: Powróżę.. IP: *.147.189.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.13, 16:30
      więc proszę o wróżbe - czy uda mi się znaleźć stabilną pracę Monika 02.02.72
      • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 16:42
        Moniko trochę za mało się o tę pracę starasz.. Po za tym widać w przyszłości problemy w życiu uczuciowym co odbije się na życiu zawodowym. Wyraźnie przez to ta kwestia zostanie zaniedbana. Marzysz o pracy ponad swoje kwalifikację.. Warto by było zmniejszyć trochę swoje wymagania i oczekiwania co do pracy by się nie rozczarować.. Do końca 2013r nowej pracy nie widać.
        • Gość: liki Re: Powróżę.. IP: *.181.76.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.13, 17:12
          może faktycznie jest tak jak piszesz ale nie wyobrażam sobie być bez pracy do konca 2013 .... (((
          • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 17:29
            Szansa na pracę będzie we wrześniu listopadzie i grudniu. Może do jakiejś oferty się jednak przekonasz lepsza praca jakąkolwiek niż żadna tak naprawdę ale to do Ciebie będzie należała decyzja czy te szansę wykorzystasz..
    • Gość: marta Re: Powróżę.. IP: 159.146.203.* 06.05.13, 16:33
      Witam mam na imię Marta ur. 1988 od dłuższego czasu jestem sama i chciałam spytać czy coś w tej kwestii się zmieni. Pozdrawiam serdecznie
      • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 16:48
        Marto nie widzę byś wstąpiła w stały związek partnerski aczkolwiek będą się okazję ku temu nadarzać.. Rzecz w tym że trudno będzie Ci podjąć decyzję czy związać się z potencjalnym panem czy nie.. Widzę w przeszłości złamane serduszko u Ciebie co będzie Ci utrudniać ponowne zaufanie komuś.. Sądzę że w przyszłości będziesz na jakimś weselu przyjęciu rodzinnym i tam będzie możliwość poznania ,,kandydatów''
        • Gość: marta Re: Powróżę.. IP: 159.146.203.* 06.05.13, 16:54
          Czyli bez zmian... coś czuję, że sobie poczekam bo ani na wesela nie chodzę, a rodzina nie organizuje żadnych przyjęć ;) Dziękuję ślicznie za wróżbę ;)
          • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 17:31
            Niestety z miłością tak jest że trzeba na nią poczekać ale czasem naprawdę warto:) pozdrawiam.
        • Gość: gosia Re: Powróżę.. IP: *.cdma.centertel.pl 06.05.13, 17:53
          witam, a możesz rzucić okiem na moje życie uczuciowe? co mnie czeka jakie związki...? wiem ze pisałas o 2 osobach...ale może zrobisz wyjątek...please;)
          • Gość: Małgosia Re: Powróżę.. IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 17:56
            Witam , czy zejdziemy się jeszcze? Małgosia i Sławek.
            • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 18:21
              Małgosiu jest szansa że wrócicie do siebie że Sławkiem ale to trochę potrwa.. On narazie ma duże poczucie żalu wydarzyło się coś co nie powinno się wydarzyć bardzo go to dokneło daj mu trochę czasu żeby ochłonął. Ja widzę że Ty taka w gorącej wodzie kąpana ale tutaj potrzeba czasu wyciszenia.. Widać że czekasz nie cierpliwie na jakąś wiadomość od niego.. Ale na to też musisz poczekać. Wszystko jest zbyt świeże..
              • Gość: Małgosia Re: Powróżę.. IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 18:25
                dziekuję...,oby , to juz miesiąc trwa i bardziej na koniec sie zanosi...:( , powiedział,że to dla niego juz zamkniety rozdział...
                • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 18:30
                  Pamiętaj że on tak na dzień dzisiejszy to widzi. Za jakiś czas najprawdopodobniej całkiem przypadkowo dostaniecie szansę np niepodziewane spotkanie i relacje się poprawią bo rany się trochę wygoją. Nie wszystko stracone ale tak jak pisałam niestety trzeba będzie poczekać:-/
          • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 18:14
            Gosia czy Ty byłaś jakiś czas temu w związku? Bo widzę tu nadzieję na jakiś powrót ponowne ożywienie uczuć.. Ogólnie widać że utknęłas w jakimś martwym punkcie i ani do tyłu ani do przodu. Jakieś relacje będą ale takie nie zadowalające niby dostaniesz to czego chcesz ale z jakichś powodów nie będzie Cię to cieszyć:-/ jest albo będzie ktoś taki trudno dostępny trzeba nie lada się natrudzić żeby zacieśnić relacje.. Za dużo uwagi poświęcasz życiu uczuciowemu Gosiu, co kolwiek się wydarzy będzie to zbyt wymuszone wypracowane lepiej na jakiś czas sobie troszkę odpuścić..
            • Gość: gosia Re: Powróżę.. IP: *.cdma.centertel.pl 06.05.13, 19:06
              racja! zgadza sie...jestem w zwiazku mój maż jest zagranicą i sprawa jest trudna. jade do niego za tydzien- stad mozliwe ozywienie/.. jestem w martwym punkcie-prawda...możesz zobaczyc przyszłość tego związku....widze ze sie sprawdza...
              • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 19:17
                Gosiu podaj imię męża:) i czas jaki by Cię interesował relacje do roku dwóch?
                • Gość: gosia Re: Powróżę.. IP: *.cdma.centertel.pl 06.05.13, 19:57
                  Andreas...jest obywatelem włoch:). Dałoby się zobaczyć coś na okres 2-3 lat?
                  • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 20:20
                    Szykuje się bardzo długa rozłąka na nadchodzącą jesień i zimę. Zaś rok po tej rozłące bardzo dużo pięknych szczęśliwych chwil coś jak drugi miesiąc miodowy:) latem 2015 znów rozłąka niestety ale już znacznie krótsza. Ogólnie dwa najbliższe lata związek przetrwa.. Jesienią 2015 roku pojawi się jakiś nowy mężczyzna nie wykluczam romansu w tym czasie;) tyle mi się rzuciło w oczy.. Mam nadzieję że ciekawość trochę zaspokoiłam:)
                    • Gość: gosia Re: Powróżę.. IP: *.cdma.centertel.pl 06.05.13, 20:27
                      zaspokoiłas....i wiesz co....pwoedziałas w 90% to samo co jedna znana wrózka w warszawie...wiec cos w tym jest. A co do rozłąki to bardzo prawdopodobna na jesien i zime...ciekwawa jestem czy też widzisz dzieci u nas w zwiażku- znaczy czy bedą?...a wogole dlugo zajmujesz sie wrózeniem ?
                      • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 20:33
                        Właśnie miałam pytać bo dziecko mi się pokazuje ale takie duże 11-14lat chłopiec może z poprzedniego związku? Ciężko mi to rozgryść:-P prawie 4 lata.. Wiem mało ale cały czas się pilnie uczę:)
                        • Gość: gosia Re: Powróżę.. IP: *.cdma.centertel.pl 06.05.13, 20:43
                          dokładnie to samo spytała tamta wrózzka. Nic nie wiem aby on miał dzieci. Własciwie bardzo chce miec dzieci ze mna i stad moje pytanie.....mozesz sprobowac zobaczyc czy beda...
                          • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 20:52
                            Nie Gosiu narazie ciąży żadnej nie widzę..:-/
                            • Gość: Gosia Re: Powróżę.. IP: *.cdma.centertel.pl 06.05.13, 21:22
                              dzieki:) ja akurat jeszce chce poczekac...zastanawiało mnie czy wogole beda dzieci i czy z tego zwiazku;)
          • Gość: Daga Re: Powróżę.. IP: *.180.72.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.13, 20:45
            Chciałbym wiedzieć czy w tym roku spotkam kogoś fajnego.
            W poprzednim wątku mi sie nie udało, ale dodam, że robiłam technikę sugestii nocnej na poznaie kogoś? Jeżeli tak to kiedy?
            • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 21:02
              Dagmara będzie pan ale dopiero w grudniu:( ale uważaj bo to taki typ casanovy:-P jak się w nim zakochasz to złamie serce.. Ale kochanek najlepszy pod słońcem;) masz jakieś plany na lipiec? Szykują Ci się bardzo udane wakacje dużo się będzie działo ale to takie typowo wakacyjne znajomości nic więcej.
              • Gość: Daga Re: Powróżę.. IP: *.158.217.79.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.13, 09:56
                Chciałabym gdzieś wyjechać na wakacje, ale w sierpniu. Z tym, że nie wiem czy mi się uda to zrealizować, ze względu na finanse i mam na myśli koszta związane ze zwykła wycieczką w góry. A mnie się marzą Hawaje i luksusy. :-)
                Jak to będzie najlepszy kochanek pod słońcem, to też będzie mi odpowiadać.
                Miło mi, że odpowiedziałaś. W grudniu dam ci znać, jak to się potoczyło.
              • Gość: Dagmara Re: Powróżę.. IP: *.205.77.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.07.13, 21:36
                Wakacje na lipiec mi się nie sprawdziły. Nigdzie nie wyjechałam i raczej nie wyjadę.
                Znajomości też nie zawiązałam. Dosłownie nic się nie dzieje.
            • Gość: Małgosia Re: Powróżę.. IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 21:02
              Raz jeszcze ja...,rzeczywiście mamy się jeszcze raz spotkać pod koniec maja,aby cos załatwić , ale znam go na tyle,że wiem,że nie odpuści :(((...być może to z kimś innym się zejdę?to tylko taka moja sugestia...
              • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 21:07
                Małgosiu zatem do tego spotkania żadnych telefonów smsów i innych kontaktów.. Zobaczysz jaki to przyniesie efekt:) będziesz zadowolona. Podtrzymuje swoje zdanie nie wszystko między wami jest stracone. Bądź cierpliwa ja wiem że to trudne ale tylko w ten sposób przyniesie to oczekiwane efekty.
                • Gość: Małgosia Re: Powróżę.. IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 21:14
                  Ja tylko obawiam się,że to spowoduje odwrotny skutek... , znam go i wiem,że pomyśli wtedy,że odpuściłam , dzieki temu poczuje sie zupełnie już wolny i bedzie szukał nowej partnerki..
                  • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 21:24
                    Małgosiu nie wiem jak mam Cię przekonać do swojej racji.. Faceci wcale w ten sposób nie myślą. Męska miłość jest równoznaczna z tęsknotą. Kiedy nie będziesz dawać znaku życia on pomyśli że coś tu jest nie tak czegoś tu brakuje żadnego smsa telefonu i w tedy stanie się coś czego się niespodziewasz staniesz się znów dla niego interesująca! Tak działa mniej więcej męskie myślenie:-P domyślam się że do tej pory starałaś się walczyłaś ale jaki to przyniosło skutek? Nie przyniosło żadnego. Więc co szkodzi spróbować tej drugiej metody? (nieodzywania się) on dopiero wtedy zacznie się zastanawiać dlaczego przestał być oczkiem w głowie i zacznie robić wszystko by przywrócić ten stan.
                    • Gość: Małgosia Re: Powróżę.. IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 21:29
                      Oby tak było... , ale u niego to trochę inaczej działa , rekę dam sobie uciąć , że te jego uczucia do mnie zdecydowanie opadły , parę takich rozstań już było,ale nie tak poważnych i gdybym pierwsza się nie odezwała i nie przekonała go ,dawno już byśmy sie nie znali..
                      A czy mogłabym poprosic Pania o jeszcze jedną wróżbę?
                      Moja córka -Kasia, ma od jutra egzaminy maturalne,planuje studia...jak jej sie powiedzie?
                      • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 21:38
                        Widać że Kasia to ambitna dziewczyna mi dalekie plany jeśli chodzi o szkolenie raczej na studiach bądź tylko studiach się nie skończy. Matura jest dla niej jednak wyzwaniem i to dość sporym. Kasia będzie zdawać jakąś poprawkę ale nie dlatego że nie zda tylko dlatego że do szkoły jaką chce będą potrzebne lepsze wyniki niż te które uzyska..
                        • Gość: Małgosia Re: Powróżę.. IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 21:45
                          hmm... , młoda uczy sie dobrze , nie wybiera się na jakąś ambitną uczelnię ,jedyną uczelnia ,gdzie mogłaby sie obawiać ,że się nie dostanie,jest akademia medyczna , ale tam sie nie wybiera...zastanawiam się,co to może być...
                          • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 21:58
                            Ciężko mi powiedzieć. Młoda musi liczyć się z jakąś poprawką tyle wiem:-/
    • Gość: natalia Re: Powróżę.. IP: *.ajc.com.pl 06.05.13, 21:29
      jeśli jeszcze mogę to poproszę o wróżbę dotyczącą tego czy się z kimś zwiąże w najbliższych miesiącach
      natalia, 25 lat
      z góry bardzo dziękuje:)
      • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 21:47
        Natalia widać że jesteś surową dziewczyną i w przeszłości przegoniłaś kilku chłopa że się tak wyraze:) jest jakiś mężczyzna zakochany w Tobie ale on się boi wykonać jakiś ruch jest otwarty na propozycje ale sam niczego nie zainicjuje. On się tak jakoś skrywa z tym uczuciem udaje że jest inaczej stwarza pozory:-P będzie też nowy pan czarujący i gaduła;-) fajna znajomość się szykuje ale jeszcze nie związek..
        • Gość: natalia Re: Powróżę.. IP: *.ajc.com.pl 06.05.13, 21:58
          Dziękuję:)
          Powiem szczerze że jest pewien mężczyzna z którym się znamy jakiś czas, on mnie podrywa, flirtuje ze mną, ale tylko tyle... Daje mu można tak powiedzieć duże pole dodziałania, a on nie wykorzystuje tego
          Jeśli znajdzie Pani chwilke czasu to proszę jeszcze sprawdzić czy wyjdę za mąż i czy będę miec dzieci
          Z góry bardzo dziękuję
          • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 22:07
            Natalia ślub w okolicach trzydziestki więc jeszcze czas na wszelkie pytania w temacie.
            • Gość: Ilona Re: Powróżę.. IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 22:11
              witam cieplutko , niedawno sie rozwiodłam , czy zwiążę się z kimś jeszcze ?Ilona
              • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 22:21
                Ilona wiosną 2015 bardzo fajny uczuciowy związek. Partner jak lustrzane odbicie:)
    • Gość: Gość Re: Powróżę.. IP: *.devs.futuro.pl 06.05.13, 21:47
      Czy może Pani spojrzeć czy się zejdziemy?Jeśli tak to kiedy?Ilona,Sławek
      • freya_v Re: Powróżę.. 06.05.13, 21:56
        Sławek pojawi się jeszcze w sierpniu w pani życiu ale nie widać tu ponownego związku.
    • freya_v Dobranoc:) 06.05.13, 22:25
      Dziękuje paniom za zaufanie:) do następnego razu:)
      • Gość: gość chciałabym prosic o wróżbe,ale za pieniadze, IP: *.mirasoft.pl 06.05.13, 22:43
        Nie chciałabym się tak obnażać na forum,bo to zbyt intymne sprawy.Jest możliwość powróżenia gdzie indziej?
        • freya_v Re: chciałabym prosic o wróżbe,ale za pieniadze, 07.05.13, 09:20
          Nie pobieram opłat za wróżby bo nie jestem zawodowcem:-P robię to z czystej przyjemności;)
          może pani napisać na gazetowego
          freya_v@gazeta.pl
          ale uprzedzam że na odp trzeba by było poczekać bo dziś cały dzień poza domem:-P więc jak sobie pani życzy:)
    • Gość: zallapikkk Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 13:09
      jak sie nazywasz ?? jakie jest twoje doświadczenie z kartami??
      • freya_v Re: Powróżę.. 08.05.13, 09:31
        Zallapikkk po co Ci moje imię? Przeczytaj cały wątek a będziesz wiedział/a wystarczająco dużo. Pozdrawiam.
        • Gość: hmmmmm Re: Powróżę.. IP: *.p1.InterArena.pl 08.05.13, 13:06
          Bardzo proszę o odpowiedź - czy sprawa dotycz. sprzedanego wózka rozwiąże się dla mnie pomyślnie
          Katarzyna 08.09.1981
          • freya_v Re: Powróżę.. 11.05.13, 14:58
            Nie wiem o jaki wózek dokładnie chodzi ale spróbuje coś zobaczyć..
            Na chwilę obecną widzę że pojawił się nowy pomysł opcja na rozwiązanie problemu i nie długo wcieli go pani w życie.. Widzę że jest tu problem z jakimiś ludźmi którzy nie chcą współpracować i są że tak powiem dość nie mili.. Mam pewne nabaw czy ten pomysł nie jest zbyt wyidealizowany? Karty pokazują że kluczem do rozwiązania problemu/konfliktu jest jakąś naprawa, praktyczna praca.. Rzecz w tym że nie ma pani jakby możliwości i nie będzie miała tej pracy wykonać lub znaleźć kogoś kto pani w tym pomoże.. Jeśli sprawa o która pani pyta dotyczy ogólnie kwesti ODZYSKANIA to jest taka możliwość ale pod warunkiem że uzasadni pani że jest ten wózek pani potrzebny i że będzie pani dość często z niego korzystać.. W przyszłości widać jednak dostosowanie się do sytuacji jakby nie będzie mogła pani wykonać jakiegoś ruchu bo coś panią zablokuje.. Lub będzie pani zbyt "oddalona" od sprawy.
    • kasiaw43 Re: Powróżę.. 08.05.13, 20:11
      Witam,
      jak potoczy sie moje zycie zawodowe, jest jakas nadzieja.
      Pozdrawiam Kasia
      • freya_v Dla pani Kasi 11.05.13, 14:46
        Pani Kasiu mam nadzieję że jeszcze pani tu zagląda.. Czeka panią zwolnienie z obecnej pracy.. Widzę że są duże zwolnienia.. Ale proszę się nie martwić bo szybko znajdzie pani nową pracę i dużo bardziej satysfakcjonującą:) myślę że podejmie się pani jakiego przeszkolenia zmiany kwalifikacji i to otworzy pani drogę do nowej lepszej pracy. Proszę być dobrej myśli:)
    • Gość: Marzena Re: Powróżę.. IP: *.range86-168.btcentralplus.com 08.05.13, 20:27
      Witam,wiem,że mialy być tylko dwie osoby,ale chyba prześladuje mnie pech,który przenosi sie na inne osoby i miejsca.Jestem samotną mamą,od kilku tygodni mam problemy z pracą.Firma się sypie,a ta praca dla mnie to być albo nie być.Poza tym kocham tę pracę,zawsze marzyłam o takim zajęciu.Jestem na obczyźnie,praktycznie sama.Zawsze,gdy już widzę światełko w tunelu,ono ucieka,wciąż borykam się z problemami i chyba sprowadzam je na innych.Od kilku lat nie mam partnera,szukam,ale nie znajduję nikogo,kogo mogła bym pokochać.Jestem rozważna w tej kwestii,bo wiele wycierpialam w poprzednim związku i nie szukam kłopotów,choć one i tak mnie znajdują.Proszę o otuchę,bo już nie mam siły.Mam na imię Marzena,data ur 14,10,73.
    • Gość: Aneta Re: Powróżę.. IP: *.promax.media.pl 08.05.13, 22:55
      Aneta 16.05.73 Czy uda mi sie wyjechac z NFZ nA RECHABILITACJE .,
    • Gość: Podziękowania Re: Powróżę.. IP: *.opera-mini.net 11.05.13, 00:35
      Napisało do mnie kilka przesympatycznych pań.. Tak ślicznie wam dziękuje za wszystkie ciepłe słowa! Wysłałyście mi maksimum pozytywnej energii.. Żebyście widziały jak oczy mi się świeciły jak czytałam wasze historię.. Cieszyłam się jak małe dziecko;-) jakże jestem szczęśliwa że mogłam dodać wam otuchy.. Wierze razem z wami w lepsze jutro i dobrych ludzi.. I w takie super kobietki jak wy!:) dziękuje wam z całego serduszka:-*
      • Gość: Małgorzata Re: Powróżę.. IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 15:09
        Witam serdecznie i bardzo prosiłabym o wróżbę dot.pracy , czy ta w której jestem to praca na stałe ,czy szykują się zmiany?
        Małgosia
      • Gość: Aaaaa :) Re: Powróżę.. IP: *.cable.smsnet.pl 11.05.13, 19:18
        Jestem pod ogromnym wrażeniem Pani talentu :) Wszystko co do teraźniejszości i opisu charakteru zgadza się, a co do przyszłości ....to mam wielgachny uśmiech i z radością patrzę w przyszłość :) To wszystko dzięki Pani :) Dziękuję za wszystko. :)
    • Gość: Marzena Re: Powróżę.. IP: *.range109-150.btcentralplus.com 12.05.13, 14:21
      Same ciepłe słowa i wielkie podziękowania za ogromnie serce.Jest Pani kimś wyjątkowym,dzięki Pani jestem pełna wiary i nadziei.Ma pani wielki dar.
      Dziękuję serdecznie.
    • Gość: dark07sky Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 16:07
      NIe wiem czy sie załapie na wróżbę :( ale mam nadzieje, że tak
      kiedy stworze stały związek, który zakończy się ślubem ? i czy teraz jest ktoś mną zainteresowany? Dorota 1990 r.
    • Gość: MONIKA Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 20:41
      Kiedy w moim zyciu pojawi się mężczyzna 31 03 78 Monika,czy może Mirek zwróci na mnie uwagę.proszę o wróżbę.
      • Gość: Wazka czy bedziemy razem jeszcze? IP: *.mmj.pl 13.05.13, 12:57
        czy jeszcze bedziemy razem jeszcze z Damianem ,czy on bedzie sie staral o moje wzgledy jak on mnie postrzega i czy wogole znajde kogos kto mnie pokocha ze wzajemnoscia i kiedy ?
    • Gość: grazka Re: Powróżę.. IP: *.play-internet.pl 26.07.13, 13:37
      prosze o sprawdzenie kiedy znajde prace
      Graażyna
      • Gość: Ula Re: Powróżę.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.13, 20:12
        obecnie jestem w wolnym związku juz osiem lat ale poznałam kogoś kto zauroczyłmnie swoja osoba chce zapytac czy on bedzie mna zainteresowany
        • gazeta_mi_placi Re: Powróżę.. 28.12.13, 20:17
          Niestety, związek będzie krótki.
          • Gość: do gazeta_mi_płaci Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 20:32
            Przy okazji Twojej wypowiedzi, przypomniało mi się piękne powiedzenie: życie, jak powiesć, nie ważne, jak długie, ale ważne, aby było dobrze napisane.....
            Krótki zwiazek, lecz treściwy - najważniejsze! Aby było, co wspominac, pozytywnie oczywiście. po co komu - 30 lat w małżeństwie, skoro nie ma tego najważniejszego, co łaczy?
            • Gość: iwbolu Re: Powróżę.. IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.14, 19:12
              Czy mam szansę na nową, spełnioną miłość
    • irona.sonata Re: Powróżę.. 24.04.23, 23:40
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka