freya_v 08.06.13, 11:21 Mogę postawić karty DWÓM pierwszym chętnym osobom.. Mile widziany komentarz zwrotny;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 11:27 CHciałąbym zapytac jezeli mogę co Paweł do mnie czuje? jak potoczy się ta relacja ? Z góry dziękuję za możliwość skorzystania z pani porrady i pozdrawiam ciepło w ten piękny, słoneczny dzień :) Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Dla Karoliny 08.06.13, 11:42 Karolino karty pokazują że na początku tego roku było coś między wami a potem relacja się urwała.. Przez kilka miesięcy nie mieliście ze sobą kontaktu. Teraz on znów pojawił się w Twoim życiu i uczucia powróciły.. On nie jest zakochany ale bardzo Tobą zainteresowany jako kobietą. On ma duże obawy czy powinien odnawiać relacje z Tobą ale trudno mu się powstrzymać. Widzę że zabiega teraz o Twoje wzgledy:) karty pokazują że w lipcu nawiążecie krótki romans. Krótki bo później znów kontakt urwie się na kilka miesięcy. On ma takie tendencje do rozstania i powrotów.. W listopadzie on znów się pojawi w pani życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dla Karoliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 11:54 Droga Freyo prawda prawda prawda.... nic dodac nic ująć... mam nadzieje, że mu się kiedys ta tendencja odwroci i że warto na niego poczekac. Dziękuję za poświęcenie swoje wolnej chwili. Miłego dnia :) Pozdrawiam gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Dla Karoliny 08.06.13, 11:57 Jest taka szansa.. W nim się obudzą jakieś uczucia ale trzeba co najmniej rok na to poczekać:-/ pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dla Karoliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 12:36 :) warto poczekać :) jeszcze raz wszystkiego dobrego :) Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes212 Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 11:28 witam chciała bym wrózbę Agnieszka 15.01.1983 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes212 Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 11:29 co mnie czeka w życiu uczuciowym. Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Dla Agnieszki 08.06.13, 11:55 Agnieszko dopiero co uporałaś się ze stratą partnera jeszcze wszystko jest zbyt świeże.. Widzę że jesienią 2012 czułaś się jakby świat Ci się zawalił.. Długo nie mogłaś się pogodzić z zaistniałą sytuacją. Dopiero teraz jesteś już trochę spokojniejsza i opanowana. Nie szybko wstąpisz w nowy związek. Nie da się po tak burzliwych przeżyciach tak poprostu zacząć od nowa.. Lato 2015 przyniesie Ci piękną miłość.. Wcześniej pojawi się jakiś pan zimą 2014/15 ale on zniknie równie szybko jak się pojawi a tylko namiesza w pani życiu w głowie i w sercu.. Ten pan przynosi tylko zawirowania i burzę:-P ten pan co się pojawi latem to co prawda będzie związek oparty na miłości bardziej takiej duchowej ale wiosną 2016 dopadnie was jakiś kryzys i trzeba będzie powalczyć o związek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczółka Re: czy ja tez mogę IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.06.13, 12:22 Witam Szanowna wróżko czekam na wypłatę zaległych pieniędzy.Moje pytanie - czy je otrzymam i kiedy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wazka Re: czy ja tez mogę IP: *.mmj.pl 08.06.13, 12:26 chcialabym sie dowiedziec czemu pewien pan sie tak odemnie odseparowal , mysle caly czas o nim ,wiem ze to jest choreale nie potrafie zapomniec ,czemu tak to wyszlo co powinnam zrobic zeby on do mniewyciagnal rekei na nowo mnie pokochał :( chcialabym wiedziec jaki jest konkretny powod ,dlaczego i czy on nie nadal kocha czy jest sens w wyciaganiu reki do niego czy nie okaze sie on porazka jak on mniepoostrzega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy ja tez mogę IP: 31.200.130.* 08.06.13, 12:33 witam.bardzo prosze spojrzeć w karty i powiedzieć mi czy mogłaby Pani zobaczyć czy Michał jeszcze kiedy kolwiek przewinie się przez moje zycie i czy jednak zostaniemy parą ? on 7 listopad 78 ja 5 listopad 79 dziękuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: czy ja tez mogę IP: *.31.46.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.13, 12:36 chciałabym wiedzieć jeśli można jak to będzie u mnie z pracą i przeprowadzką. Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Do ważki 08.06.13, 12:47 Moja droga on tak krótko był w Twoim życiu a Ty zdążyłas się tak bardzo zakochać:-( Ważko on nigdy nie kochał to nie była miłość przykro mi. On szukał przygody nic więcej. Karty pokazują że on poprostu się znudził i szuka teraz nowej "ofiary" to manipulant.. Potrafi tak dobrze operować słowem że kobieta jest w stanie uwierzyć we wszystko co mówi.. On ma już kogoś na oku. Ulokowałas uczucia w nie odpowiednim chłopaku. Przykro mi ale będziesz musiała się pogodzić z tym że on już nie wróci.. To tys casanovy nie wart ani jednej Twojej łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wazka Re: Do ważki IP: *.mmj.pl 08.06.13, 12:54 hmm czy rok to jest krotko ,bedac razem 8 miesiecy ,az nie chce wierzyc misie ze tak mozna udawać :( dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Powróżę.. IP: 89.228.120.* 08.06.13, 13:14 Witam, czy mogę jeszcze ja? Paulina 26.05.94, chciałabym się dowiedzieć kiedy spotka mnie prawdziwa odwzajemniona miłość i co można o niej powiedziec (tzn o tym mezczyźnie którego kiedyś spotkam, o ile spotkam :D) Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Dla Pauliny 08.06.13, 14:27 Karty pokazują że pojawił się ktoś nie dawno w pani życiu ale pani podchodzi do tej relacji z ogromnym dystansem.. Mężczyzna bardzo pewny siebie charyzmatyczny trochę chyba zapatrzony w siebie taki wieczny optymista.. Ale to jakby nie pani typ jakby pani unikała takich mężczyzn zbyt pewnych siebie.. Jesienią kogoś pani pozna ale to będzie krótka relacja kilku miesięczna. Nie wiele wnosząca w pani życie. Po za tym do dwóch lat nikogo więcej nie widzę. Podejrzewam że ten pan będzie obcokrajowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Dla Pauliny IP: 89.228.120.* 08.06.13, 16:10 Nie do końca się zgadza, ale trochę prawdy w tym jest :) Szczególnie ze ten chłopak to typ macho i jest pewny siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Powróżę.. IP: *.sin.nokia.net 08.06.13, 13:22 czy mogę prosić o wróźbę dotyczącą źycia uczuciowego 12stycznia 1972r Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Dla Ani 08.06.13, 14:16 Aniu czy zimą pojawił się jakiś mężczyzna w pani życiu?jakiś brunet mi się tu pokazuje.. On chyba coś pani ofiarował jakąś materialną namacalną rzecz. Myślę że do końca lata będzie się pani z nim spotykać.. Zimą widać powrót jakiegoś mężczyzny z przeszłości ale raczej nic z tego nie wyniknie tylko rozmowy bo on będzie miał zobowiązania rodzinne. Wiosną 2015 pozna pani kogoś taką bratnią duszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 13:44 Czy mogę zapytać co czuje do mnie Mariusz, jak się potoczy nasza znajomość. Z góry dziękuję za wróżbę. Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Dla Doroty 08.06.13, 14:00 Dorotko karty pokazują że Mariusz ukrywa waszą relację.. Czy on nie jest w jakimś związku? W każdym bądź razie trzyma waszą znajomość w tajemnicy.. Widać że jest między wami taka pasja i namiętność. Wam obojgu podnosi się temperatura gdy się widzicie. Wasza relacja przetrwa do następnego lata.. Za rok on złamie Ci serce niestety. Ale najbliższy rok przyniesie wam mnóstwo wspaniałych chwil. Oboje macie duży temperament;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Dla Doroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 14:16 Bardzo, bardzo dziękuję. To prawda trzyma naszą znajomośc w tajemnicy, domyślałam się że jest w związku, mamy ogromny trmperament. On już łamie mi serce. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania czy ja równiez mogę prosić ? IP: 31.200.130.* 08.06.13, 14:22 witam.bardzo prosze spojrzeć w karty i powiedzieć mi czy mogłaby Pani zobaczyć czy Michał jeszcze kiedy kolwiek przewinie się przez moje zycie i czy jednak zostaniemy parą ? on 7 listopad 78 ja 5 listopad 79 dziękuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: czy ja równiez mogę prosić ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.13, 14:27 kiedy uda mi sie zmienic prace i wyprowadzic sie z domu? z góry dziekuje za poswiecony mi czas:-) pozdrawiam, Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Dla Ani 08.06.13, 14:36 W jego życiu pojawiła się nowa kobieta i on zamierza przy niej zostać. Będzie jakiś kontakt między wami w lipcu ale bardzo krótki wręcz przelotny.. Później na długo się kontakt urwie.. W grudniu pani ucieknie się chyba do jakiegoś podstępu żeby spróbować odnowić z nim relacje.. Uda się to pani ale na krótko na miesiąc czasu może. Karty pokazują że bardzo psychicznie panią wykańcza ta znajomość. Padło i będzie padać dużo ostrych chłodnych dyplomatycznych słów.. Będzie pani nie raz przez niego cierpiała jeśli pani go sobie nie odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dla Ani IP: 31.200.130.* 08.06.13, 14:43 niestety ale nie ma w jego zyciu żadnej kobiety , moze ewentualnie chodzi o fakt,że jest zakochany w kims z przeszłosci i chce zostać przy tym uczuciu ale napewno nie ma w jego zyciu nikogo nowego .to jest mężczyzna do którego bardzo ciezko dotrzeć bo jest mega zamkniety w sobie , poza tym został zraniony przez kobiete z która był kilka lat i od tamtej pory nie potrafi sobie ułożyc życia . dziekuje za wróżbe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur proszę i ja IP: *.play-internet.pl 08.06.13, 14:29 proszę o wróżbę nt. mojej pracy zawodowej i finansów. Artur Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Arturze 08.06.13, 14:47 Pokazują mi się u Ciebie bardzo duże dylematy odnośnie pracy zawodowej.. Karty pokazują że chcesz spróbować czegoś nowego czegoś innego niż robiłes do tej pory. To spore wyzwanie i widać że się przejmujesz czy takim celom podołasz. Karty pokazują że do końca tego roku nic się nie zmieni i pozostaniesz przy obecnym zawodzie. Karty pokazują coś jakbyś miał konflikt z szefem bądź wspólnikiem i stąd Twoja chęć odejścia i poszukiwania czegoś nowego ale widać że zawrócisz z tej ścieżki i porzucisz poszukiwanie nowej nie tyle co lepszej a przede wszystkim innej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Arturze IP: *.play-internet.pl 08.06.13, 15:07 Tak - to trafna diagnoza. A mogę jeszcze poprosić o finanse? Czy/kiedy wypłynę "spod wody"? Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Arturze 08.06.13, 15:15 Nie jesteś mężczyzną który czeka na gwiazdkę z nieba. Działasz szybko i zdecydowanie. Jeśli coś się sypie od razu starasz się to naprawić dlatego podołasz trudnościom.. Czerwiec/lipiec pojawi się facet który przyniesie szansę na poprawę sytuacji.. Sierpień/wrzesień będzie świętowanie. Taka znacząca wyraźna odmiana w finansach pokazuje się w lutym i w maju 2014r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Arturze IP: *.play-internet.pl 08.06.13, 15:19 Wszystkiego dobrego Freyo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Powróżę.. IP: *.sin.nokia.net 08.06.13, 14:43 niemam nikogo półtora roku temu zostawił mnie facet niepoznałam nikogo w zimę ale facet który mnie zostawił był brunetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna proszę i ja :) IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.06.13, 14:53 Witam, ja mam pytanie odnośnie mojej przyszłości zawodowej tzn czy mam szanse na zatrudnienie się gdzieś jeszcze w tym roku? i ewentualnie co to będzie za praca... Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: proszę i ja :) 08.06.13, 15:27 Joasiu karty pokazują że masz możliwość powrotu do jakiegoś miejsca pracy że została tam dla Ciebie otwarta furtka i karty radzą byś tam powróciła. Ten rok nie jest dobry na szukanie nowej pracy. Będzie Ci zbyt ciężko i szybko podłamiesz się przez ten fakt. Karty pokazują że nie zostałas definitywnie skreślona w poprzedniej pracy i że jest możliwość powrotu. Warto z tego skorzystać. Czy planujesz jakiś wyjazd w najbliższej przyszłości? Bo mi się tu coś takiego pokazuje że gdzieś wyjedziesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: proszę i ja :) IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.06.13, 15:36 Być może będzie wyjazd za granice do siostry, ale jeszcze nic pewnego. W każdym razie wyjazd nie jest związany z pracą. Co do otwartej furtki to ja wiem że ona jest otwarta z tym że ja nie chcę wracać do tej pracy nienawidzę jej przez to jak traktują tam ludzi...Mam w tej chwili co robić, pomagam mężowi w firmie, lubię to, no ale nie jestem zatrudniona i lata pracy uciekają. Bardzo potrzebuję zmiany takiej stabilizacji i wyjścia do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: proszę i ja :) 08.06.13, 15:46 Ja myślę że jednak do tego wyjazdu dojdzie. Cóż mogę pani dodać.. Praca będzie wiosną 2015r praca o całkiem dobrych zarobkach i z możliwością awansu. Ten sukces zawodowy przypada na jesień 2015. Do tego czasu myślę że pani nie tyle co nie będzie chciała ale nie będzie mogła szukać nowej pracy. Jesienią 2014 pojawi się jakiś pan z pewną propozycja co wprowadzi zawirowania w życiu trochę.. Bo to taki rewolucjonista pojawia się z nikąd z taką informacja że życie przewraca do góry nogami:-P tak czy inaczej praca będzie no ale niestety trzeba też będzie poczekać:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: proszę i ja :) IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.06.13, 15:55 O to kawał czasu tym bardziej że ja już mam 41 lat...no ale nadzieja jest. Panów będę się wystrzegała chcę zostać ze swoim sprawdzonym chłopem ;).Dziękuję Pani serdecznie. Jest pani cudowna osobą...Wszystkiego co najlepsze dla Pani!! p.s. widzę że jest blog, zaraz go odwiedzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: proszę i ja :) 08.06.13, 16:00 Asiu ale ten pan z informacją to odnośnie spraw zawodowych lub formalnych on ze sferą uczuciową nie będzie miał nic wspólnego więc spokojnie:) dziękuje za miłe słowo i życzę wszystkiego dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: proszę i ja :) IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.06.13, 16:06 aaa ulga...źle zrozumiałam...a jeszcze dopytam tylko bo napisała Pani że "nie będę mogła " szukać pracy co to znaczy? bo zaniepokoiłam się teraz :( Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: proszę i ja :) 08.06.13, 16:25 Spokojnie.. Tu chodzi o takie mentalne blokady. Myślę że tu chodzi o to że będzie czuła się pani w obowiązku pomagać jeszcze mężowi.. I to poczucie jakby sprawi że nie będzie mogła się pani w pełni poświęcić szukaniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralowa moc Re: Powróżę.. IP: *.play-internet.pl 08.06.13, 15:30 Czy podobam się panu G.,czuje coś do mnie?Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 18:16 Wróżko czy mogę zapytać co się stanie jeśli wyznam uczucia Mariuszowi? Oboje jesteśmy zamknięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damiano czy ja tez moge IP: *.mmj.pl 08.06.13, 19:05 Witam chodz imi czy mam probowac jeszcze z pewna pania? i co czeka mnie w milosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Powróżę.. IP: *.dynamic.mm.pl 09.06.13, 10:50 Witam. Jak potoczy się moja relacja z Mariuszem. Czy stworzymy formalny związek? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzza poprosze goraco IP: *.range86-177.btcentralplus.com 09.06.13, 16:30 bardzo bardzo poprosze o odpow na jedno pytanko,czy poznam pana docelowego w nadchodzacej przyszlosci,tzn,,rodzina,dzieci etc...serd dziekuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Powróżę.. IP: *.maxnet.biz 09.06.13, 16:42 Chciałabym się zakochać... Czy w tym roku jest mi pisana miłość - związek? Dziękuję i pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeddeeeee Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 21:15 szkoda, że Pani już nie ma. Nigdy nie mogę trafić na czołówkę do wróżenia. Szukam pracy ale bez efektu. Nie jest mi łatwo, bo mąż narobił długów i już niczego w życiu nie będę pewna a strach ze kiedyś nie będę miała znowu co jeść jest straszny :(. Obecnie mąż pracuje i się stara ale nie będzie już nigdy jak na początku i nie wiem co dalej... a ja szukam i szukam i zaczyna mnie to już dołować :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blukaktus Re: Powróżę.. IP: *.centertel.pl 17.06.13, 11:13 czy uda mi sie zmienic prace? i kiedy? czy bede zadowolona bo w obecnej nie jestem... iza 05.sierp.81 Odpowiedz Link Zgłoś