m.k_m.k 02.07.13, 19:29 Korzystał Ktoś z jego wróżb? Sprawdziło się Komuś coś z tego co powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaba Re: Ezoteryk KOSMA IP: *.wroclaw.vectranet.pl 02.07.13, 22:13 Ezoteryk/Tarocista/Wróżbita Kosma. Innymi słowy: Osobowość przez duże O. Nie tylko ładnie mówi po polsku, ale przede wszystkim ma COŚ do powiedzenia. Mądrość, skromność, pokora! W tv i podczas wróżby: nie zanudza pseudo-filozoficznymi wywodami, nie opowiada przypowieści (przeczytanych dzień wcześniej), nie moralizuje, nie żartuje prostacko, nie drwi. Nie sadzi się na autorytet. Pewnie dlatego nie zagrzał miejsca w rodintv. Korzystałam prywatnie z usług tego Pana, dokładnie z prognozy tarotem. Co miało się sprawdzić, to już się sprawdziło. Sprawdzalność to jedno, ale ważne jest też podejście do klienta. Niebywale taktowny i kulturalny. Mądry, ale nie przemądrzały! Ma dar. Na nikogo się nie sadzi, w przeciwieństwie do popularnych panów megalomanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekiara Re: Ezoteryk KOSMA IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 23:53 wspanialy wrobita ogromna wiedza i takt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabalarka Re: Ezoteryk KOSMA IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 15:35 Takt? nie na pewno nie! taktowny czowiek nie mowi na wizji ,by klienci nie wysylali juz sms-ow ,bo nie da rsdy odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellab Re: Ezoteryk KOSMA IP: *.wroclaw.vectranet.pl 01.08.13, 16:50 Kabalarko, może i nietaktownie, ale prawdziwie i szczerze. Widocznie według ciebie "lepiej" jest zachęcać do dzwonienia i wysyłania jak największej ilości smsów, pomimo tego, że na wspaniałą ich większość się nie odpowie, bo odpowie komputer lub student albo emerytka, którzy nie mają nic wspólnego z wróżeniem. Już chyba przestałam się dziwić ludzkiej tempocie. Ludzie wysyłają smsy do wróżek z tv, albo portali, a później dziwią się dlaczego otrzymują smsy z zachęceniem do dalszego wróżenia. Ano dlatego, że jak się wysyła choćby jednego smsa pod numer premium (nawet i te bezpłatne!!), to twój numer trafi do puli potencjalnych klientów. A największym debilizmem jest to, że ludzie myślą, że zachęcenia do dalszego wróżenia dostają od osoby z krwi i kości. Kuriozalne myślenie! Smsy zachęcające wysyła automat. Smsy, rzekome wróżby a w rzeczywistości gotowce pasujące do każdego, wysyła tzw. asystent, doradca duchowy a inaczej a konkretnie mówiąc często gęsto student lub emerytka. To tyle na temat smsowego telewizyjnego wróżenia. wróżcie sobie dalej, wierzcie że jak się pani lub pan ładnie uśmiecha w tv, to właśnie on/ona odpisze na smsa. Wierzcie sobie w najpopularniejszych, nieomylnych. Wierzycie bo głupich nie sieją, sami się rodzą. Chytry traci dwa razy. klienci, którzy smsowo chcą sobie powróżyć warci są wróżbitów do których się zwracają. Gość portalu: kabalarka napisał(a): > Takt? nie na pewno nie! taktowny czowiek nie mowi na wizji ,by klienci nie wysylali juz sms-ow ,bo nie da rsdy odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaguś Re: Ezoteryk KOSMA IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 03:03 Zgadzam się z bellab - nie ma nic nie taktownego w tym, że wprost się mówi o tym co za chwile stanie się nie możliwym. \Gdyby nic nie powiedział ,zaraz by było złym i nie taktownym ,że przyjmuje sms'y i nie kończy odpowiadać ,tylko kończy program. Co do sms'ów i odpowiedzi na nie tu się nie zgodzę bellab . korzystam z jednego z portali i wiem ,że tam na 100 % dostaje odp. od samego doradcy ,a nie zadnej osoby podstawionej ,do tego na ile jest to możliwe , zawsze otrzymuje maksymalna odpowiedz . Odpowiedz Link Zgłoś
m.k_m.k Re: Ezoteryk KOSMA 25.11.13, 11:05 po części zgodzę si z tym , Myślę ze może niektórzy wróżbici sami odpowiadają ale moim zdanię w większości idzie wszystko z automatu.Sama pisałam do 2 różnych wwróżek w odstępie ponad roku i wcale nie zadałam wprost tego samego pytania, a dostałam 2 takie samiutenkie odpowiedzi , nawet przecinki w tym samym miejscu, do tego nie była to odpowiedź na moje pytanie tylko jakaś ogólna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekiara Re: Ezoteryk KOSMA IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.13, 09:41 witam mam prosb moglabym dostac prywatny kontakt bo jakos nie moge w necie odszukac. tez jestem pod wrazeniem tego Wrobity moge podac pr mail jsli na forum to problem dziekuje z gory i pozdrawiam Magda magdalubawski@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh Re: Ezoteryk KOSMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 20:53 OSTRZEŻENIE ! Musisz odpowiedzieć na każde pytanie krok po kroku, nie czytając wcześniej całego testu. Są tylko 4 pytania i jeśli spojrzysz na nie przed skończeniem testu nie otrzymasz szczerych wyników. Zrób to powoli. I nie podglądaj ! Poszukaj ołówka i zapisz swoje odpowiedzi na kartce. Będziesz ich potrzebować na końcu testu. 1. Uporządkuj poniższe zwierzęta w kolejności zaczynając od tego, które lubisz najbardziej: KROWA TYGRYS OWCA KOŃ ŚWINIA 2. Opisz każde z poniższych słów jednym wyrazem: PIES KOT SZCZUR KAWA MORZE 3. Pomyśl o 5 osobach które znasz i które są dla ciebie ważne, a następnie przyporządkuj każdą z nich jednemu z poniższych kolorów: POMARAŃCZOWY ŻÓŁTY CZERWONY BIAŁY ZIELONY 4. W końcu zapisz swoja ulubiona liczbę i dzień tygodnia. Skończyłeś? Upewnij się, czy odpowiedzi są prawidłowe. Pomyśl jeszcze raz życzenie. ODPOWIEDZI NA PYTANIA: 1. A oto priorytety twojego życia: Krowa: oznacza karierę Tygrys: oznacza dumę Owca: oznacza miłość Koń: oznacza rodzinę Świnia: oznacza pieniądze 2. Opis psa definiuje twoja osobowość Opis kota charakteryzuje twój związek z kimś Opis szczura opisuje twojego wroga Opis kawy interpretuje seks Opis morza jest opisem twojego życia 3. Kolory: żółty - to ktoś kogo nigdy nie zapomnisz pomarańczowy - to twój najlepszy przyjaciel czerwony - to ktoś kogo naprawdę kochasz biały - to twoja bratnia dusza zielony - to osoba którą będzie w twoim umyśle przez resztę twojego życia 4. Musisz wysłać ta wiadomość do tylu osób, ile wynosi twoja ulubiona liczba. Pamiętaj, ze musisz to zrobić przed nadejściem twojego ulubionego dnia tygodnia, gdyż w tym dniu spełni się twoje życzenie Odpowiedz Link Zgłoś
wiara-i-przeznaczenie Re: Ezoteryk KOSMA 16.11.13, 18:46 Zerżnięte żywcem z chińskim sentencji a nie żadne własne myśli. Poza tym polska literatura jest bardzo bogata i jeżeli ktoś chce to znajdzie naprawdę wartościowe materiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezoteryk Kosma Re: Ezoteryk KOSMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 14:26 Serdecznie dziękuję za tak miłe słowa /POWYŻEJ/. Nie mam zwyczaju szukania internetowych strof, ale dzisiaj wyruszyłem w pajęczynową podróż. Zawsze mam skrupuły z odpowiedziami. Ktoś mnie może posądzić o autoreklamę. Jest potrzebna? Tak i nie. To trudne zagadnienie. Jednak tej wypowiedzi nie mogę przemilczeć. Zerżnięte....... , to na prawdę boli... . WIARA+PRZEZNACZENIE nie boli. Rozmawiajmy zanim wystawimy opinię, werdykt. Rozmowa niszczy nieprawdę, albo ją potwierdza (sentencja, wypowiedziana z głowy. Czy jest z chińskich liter. Nie mam pojęcia, może polskie myśli. Mam odwagę podpisać własnym określeniem). E.K. aforyzmy-sentencje.blogspot.com/Odpowiedz. Zerżnięte ........... , piszę to co czuję, myśli przychodzą i je przelewam na papier. Nasze myśli to zbiór uczuć, energii życia, naszej inteligencji, przeczytanych strof................ Proza i poezja mienionych przeżyć. Wymyślenie i napisanie czegoś nowego, jest prawie niemożliwe. Zawsze znajdziemy podobne litery. To tysiąclecia wiedzy i podobnych nam. Nie zerżnięte, ........................ bardziej słowa powyżej określają wartość naszego pojmowania czucia darów ludzkości. Nie zarzynajmy uczuć. Najważniejsze jest usiąść i pisać prosto z serca i duszy. Do tego nie potrzeba szukania pomiędzy kartkami. Samo wychodzi z nas. Ezoteryk Kosma P.S. Zapraszam, wystarczy napisać i poznać prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.kochanowska Re: Ezoteryk KOSMA 13.11.13, 12:53 Tak, ja korzystalam z wrozb u tego Pana. Wrozba bardzo dokladna z wywazeniem slow. Gdybym miala powiedziec, ze po 10 latach manewracji w zakresie ezoretyki pierwszy raz w zyciu trafilam na czlowieka, ktory nie wmawial mi, ze jestem cudem natury a bardzo delikatnie naprowadzil. Jego wrozby sprawdzaja sie w 100%, do tego mozna sie dowiedziec o czyms co jest ukryte bardzo gelboko w nas i sami to ukrywamy przed soba... Jest cos jeszcze korzystalam z przekazu energetycznego u tego Pana i tutaj mozna powiedziec, ze to byl "CUD". Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Ezoteryk KOSMA 21.06.14, 13:56 Jeżeli coś nowego a ciekawego interesuje Was, to zapraszam do przeczytania książek z wydawnictwa "Sensus" Odpowiedz Link Zgłoś
casusbelly Re: Ezoteryk KOSMA 08.06.15, 13:20 Ezoteryk Kosma. Aż brak mi słów. Wierzyłam wcześniej w energię, ale zetknięcie z nią na żywo przeszło moje najśmielsze wyobrażenia. W dodatku Kosma potrafi dokonać tego na odległość za pomocą skype'a. Byłam w złym stanie, w wielomiesięcznej rozsypce po rozstaniu. Próbowałam już wszystkiego - psychoterapii, couchingu, jogi, masażu na emocjach. Dopiero energoterapia Kosmy "aktywowała" zgromadzoną wcześniej wiedzę i pomoc. Była czymś w rodzaju zapalnika, odkorkowania. Dzięki sesjom wróciłam znów do żywych, co jest nie tylko moim subiektywnym odczuciem, ale także opinią bliskich, którzy z zachwytem patrzą na zwróconą mi radość życia. Gorąco, gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś