Dodaj do ulubionych

Uroki miłosne - szeptunki

17.02.14, 00:17
hej;)
Otóż tak szukam jak w temacie szptunki, bądź osoby zajmującą sie urokami ,magią miłosną. Z góry mówię ,że nie mam jakiś zachcianek typu ,że facet mi się spodobał a nie potrafie zagadać. Zupełnie inna i bardziej poważna sprawa i w sumie to tylko pomoc szeptunki mi pozostała;/. Dziękuję za oferty wróżek z internetu, ja szukam informacji o starszych Paniach z wiosek,które znają się na rzeczy. Wiem ,że dużo zajmuje się uzdrawianiem ,ale czy są takie ,które znają sie na magi miłosnej? Czy słyszał ktoś o Pani Eugenii z Podlasia ? Gdzieś czytałam o tym,że właśnie ona się tym zajmuje ,ale nie mam żadnych konkretnych informacji. Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: do sara_mon123 Re: Uroki miłosne - szeptunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 11:56
      forum.gazeta.pl/forum/w,468,56477873,128514319,uzdrowicielki_z_podlasia.html
      • sara_mon123 Re: Uroki miłosne - szeptunki 17.02.14, 12:46
        Dzięki za linka ;) na pewno się przyda. A mogę prosić kogoś o kontakt mailowy kto był u szptunek z Podlasia ,bo chciałabym się wypytać konkretnie ,która czym się dokładnie zajmuje , jakie są i jakiś kontakt tel badz adres do nich :) w linku pisał ktoś w 2011r i wątpię ,że uda mi się skontaktować z tą osobą ,dlatego założyłam podobny wątek ;)
        • sabatini55 Re: Uroki miłosne - szeptunki 17.02.14, 12:51
          Po co kolejny link i spamowanie? Wystarczy Twój nowy wpis na starym i automatycznie będzie wysoko na forum jako Nowy!

sara_mon123 napisał(a):

> Dzięki za linka ;) na pewno się przyda. A mogę prosić kogoś o kontakt mailowy k
          > to był u szptunek z Podlasia ,bo chciałabym się wypytać konkretnie ,która czym
          > się dokładnie zajmuje , jakie są i jakiś kontakt tel badz adres do nich :) w li
          > nku pisał ktoś w 2011r i wątpię ,że uda mi się skontaktować z tą osobą ,dlatego
          > założyłam podobny wątek ;)
          • sara_mon123 Re: Uroki miłosne - szeptunki 17.02.14, 12:53
            no chyba faktycznie to lepsze rozwiązanie ;) mój błąd
            • veraliwa Re: Uroki miłosne - szeptunki 29.07.16, 15:51
              witam, czy udało Ci się skontaktować z Panią Eugenią ? napisz proszę na veraliwa@gazeta.pl
              • jaikulia Re: Uroki miłosne - szeptunki 29.07.16, 18:52
                Panie Eugenia żyje jeszcze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka