Dodaj do ulubionych

Byk 22.04- 21.05

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:37
zgadzam się apropo horoskopu. Nie zgadzam sie tylko z horoskopem szkolnym,
ponieważ ja jako "byk" lubię być w centrum zainteresowania, i staram się
robić wszystko żeby w nim być. Ogólnie bardzo mi się Wasze horoskopy
podobają. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • gonia9991 Re: Byk 22.04- 21.05 23.05.05, 23:02
      nie zgadzam się,że Byk dąży do celu za wszelką cenę,nie widząc innych dookoła
      siebie,Byk nie jest egoistą,może zbyt idealizuje świat i ludzi,jestem Bykiem
      ur. 1 maja
      • babeczkaa Re: Byk 22.04- 21.05 24.05.05, 08:21
        ja tez się urodziłam 1 maja :)
        zgadzam się z tym horoskopem tylko po części, lubie dobrze zjeść i wypić :) ale jestem najbardziej ugodowym człowiekiem pod słońcem i nie dążę do celu za wszelką cenę, pozdrowionka gonia9991 !!!
        Babeczkaa
        • nie.tak Re: Byk 22.04- 21.05 02.07.05, 21:59

I ja z 1 MAJA :o)

co do opisu - to nigdy nie będzie 100%
          a niektórych cech pewnie sami nie widzimy.

warto poczytac opisy na innych serwisach
          onet wp itd ...
          z tym dążeniem do celu za wszelką cenę powinno być raczej
          - znajduje drogę do celu i potrafi ją zmienić :o)

pozdrowienia dla babeczkaa i gonia9991 :o)
          • Gość: Dora Re: Panna 22.08-21.09 IP: 194.146.219.* 01.05.06, 01:33
            Jestem panna i masz rację że tj. dziwny znak i najdziwniej si ludzie. Jak
            trafnie ujęta wrażliwość - nadmierna wrażliwość. Wolę za wczasu zrezygnować niż
            poznać smak porażki. inni żle interpretują nazywając to zimnym wyrachowaniem.a
            tj. nadmierna wrażliwość i strach przed zranieniem bo właśnie Panna taka jest
            pod każdym względem poukładana, uporządkowana. a wszystko inne wyprowadza ją w
            chaos, bałagan. innymi słowy jedyny ze znaków gdzie potrzebny jest regulamin
            życiowy po to aby przestrzegac go w całym słowa tego znaczeniu.Nie ma w zadnym
            kierunku najmniejszych ustępstw. Najlepiej się czuje kiedy jej życie to służba
            w armii.Dziękówa ale musiałam to powiedzie c. już jest mi lepiej. pa
        • memsahib Re: Byk 22.04- 21.05 25.07.05, 13:54
          oo! ja też urodziłam się 1 maja :):) podzawiam wszystkich którzy też tego dnia
          przyszli na świat.
          - po trochu się zgadzam że byki to trosze hedonistyczni ludzie - lubią dobrą
          zabawę, towarzystwo, picie, jedzenie, piękne rzeczy
          Ale - są tez baardzo pozytywnie nastawione do świata (staram się być dla
          wszystkich przyjacielem) i przy tym ambitne. Bardzo zależy im tez na opinii i
          akceptacji innych, są takimi " przyjacielami świata"
          pozdrowionka!
      • Gość: xxx Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:17
        prawda, mam 2 byki w domu urodzone 1 maja, i dążą po trupach do celu. czasem są
        wredne, a i bardzo konfliktowe.
      • Gość: Magda Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.aster.pl 20.05.08, 15:08
        bzdura, Byki wlasnie patrzą na innych. Są wspaniałe!
    • Gość: Karo Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:04
      Zgadzam się z treścia horoskopu. Jest w pełni uzasadniony - przynajmniej z
      mojej strony. Miałem partnerkę "byczka" i opisane cechy w 100% sie zgadzają. :)
      Coś w tym wszystkim jest !
    • bajonczek Re: Byk 22.04- 21.05 28.05.05, 19:59
      W pełni zgadzam się z moim horoskopem-on jest napisany tak jakby dla mnie i o
      mnie =) Proszę więcej takich trafnych spostrzeżeń...
      • Gość: n Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 22:02
        Muszę powiedzieć że to prawda
    • Gość: Byk? ;] byk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 21:30
    • Gość: Byk Byk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 21:31
      Ja sie zgadzam tylko z pierwsza czescia opisu byka z drugą nie bardzo.. ale
      pierwsza całkiem do mnie pasuje.. nie jestemz aborcza i nie uwazam że moge mieć
      mojego chłopaka na własnośc.. co wiecej dalej mu dużo swobody.. :]
    • Gość: Paris Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.scr.east.verizon.net 09.07.05, 02:59
      jest tu bardzo dobrze opisane jakie byki sa i co czujom:)
      • Gość: panel Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.e-wro.net.pl 16.04.07, 20:25
        to prawda
    • Gość: m Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.05, 22:08
      trafione w samo setno
      czysta prawda
    • Gość: sylwia i monika Re: Byk 22.04- 21.05 IP: 80.51.180.* 13.07.05, 15:33
      zgadzamy sie z opinia horoskopu:))))))podobaja nam sie wasze
      horoskopy,pozdrawiamy:))
      • Gość: gość Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 19:24
        dokładnei tak jest
    • Gość: kasik Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.crowley.pl 13.07.05, 20:53
      jestem bykiem z 2 maja jest ok byki lubią być w centrum zainteresowania i lubią
      zjeść i wypić pa
    • kontaktowekonto Re: Byk 22.04- 21.05 14.07.05, 00:01
      nie znosze byków, materialisci na maxa...
      jestem wodnikiem i wszem i wobec wieszcze ze byk z wodnikiem to fatalny uklad
      • Gość: domis Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.echostar.pl 16.07.05, 09:39
        no bo wodnik to "wolny strzelec", nie lubi sie angazowac na stale w zwiazki i zanim decyzje podejmie minie kilka wieków.A byczki lubia mieć klarowną sytuację.
        Właśnie - co do byków, jestem z 11 maja :) i muszę przyznać: lubię dominować, rozkazywać a kompromisy przychodzą mi dosyć trudno.Choć się staram! Lubię byc w centrum uwagi.Może to nietypowe cechy byka ? i jeszcze: nie znoszę jak się mnie do czegoś zmusza, nie cierpię się spieszyc!
        Pozdrawiam byki !
        • Gość: lili Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 14:03
          zgadzam siez tą treścią bo mam w rodzinie aż czterech i one też
          mają ciężki charakter,a tak w ogóle ja tez jesten bykiem z 11 maja
      • Gość: elbo Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.11.08, 09:38
        > nie znosze byków, materialisci na maxa...
        > jestem wodnikiem i wszem i wobec wieszcze ze byk z wodnikiem to
        fatalny uklad

nie szufladkuj. To samo mógłbym powiedzieć o wodnikach. Moja była
        żona jest wodnikiem z 30 stycznia. Moja obecna partnerka jest
        również wodnikiem z 30 stycznia! Dwie na wskroś rózne osoby.
        Pozdrawiam "osoby o sprecyzowanych i niezmiennych poglądach";) Życie
        jest długie i uczy do samego końca.
      • Gość: krówka Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.toya.net.pl 27.01.09, 19:36
        jestem byczką z 30kwitnia.co prawda nie byłam w związku z wodnikiem-
        szkoda!,ale przydarzył mi się numerek z facetem z tego znaku-było super!ogólnie
        z facetami wodnikami dobrze się dogaduję.nie lubię wodniczek- fałszywe i
        plotkary.jeśli chodzi o materializm to uważam ,że faceci-byki są większymi
        materialistami niż panie.byłam w związku z bykiem(równy rok młodszy)to coś o tym
        wiem.jeśli chodzi o związek byk-byk nie polecam-dogadują się tylko w
        łóżku(zarąbisty seks)
        • aagniesia85 Re: Byk 22.04- 21.05 20.06.09, 19:52
          Oj to wszystko zalezy od charakteru ludzi i nauki naszych rodzicow i srodowiska w którym zyjemy. Ja jestem byczkiem z 30 kwietnia, a mój partner z 1 maja. Czasem sie kłócimy, ale najczęsciej mamy to samo zdanie i jesteśmy zgodni prawie we wszystkim a jestesmy 5 lat ze sobą i nadal sie kochamy jak na poczatku..... . Mam równiez przykłady co do skorpionów, panny, lwa raczej takiego połączenia nie polecam, choc ze skorpionem sie dogadywałam idealnie, ale niestety skorpon to straszny flirciarz i kobieciarz.....
      • Gość: ja Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 16:20
        Nie zgadzam sie, moi rodzice są spod znaku byka i wodnika, są malzenstwem od
        25lat i zawsze swietnie sie dogaduja!!!!!!!!
      • Gość: Asia Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 16:50
        Hihi ja jestem BYKIEM ale moim mottem nie jest "kasa mimo wszystko". Co to
        układu Wodnik i Byk to masz race że to zły układ - byłam w takim związku! :/
      • Gość: Kay Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.radom.vectranet.pl 26.01.10, 21:38
        ja jestem bykiem i mam przyjaciółkę od lat która jest wodnikiem. ;]
        zero sprzeczek, wszystko idealnie ;p jakies złe wspomnienia chyba masz ;]
        zresztą jak można wierzyć ze jak się urodziłeś w np. marcu to nie bedziesz sie dogadywac z osobą z sierpnia. PARANOJA :) pozdrawiam idiotów!
      • Gość: byczyca Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.zone4.bethere.co.uk 02.10.10, 09:47
        jak tak ogólniasz to ja też powiem = wodniki to bałaganiarze - i też ich nie lubię, więc masz racje byk i wodnik to zzły układ - bo ryja bym wydarła:) , a wodnik tego nie znosi, żeby mu coś kazać- ale sam nie zrobi.
        mam w rodzinie wiele byków i są to poukładane, fajne osoby
        ja jestem byk, mój mąż jest byk, moja siostra jest byk i moi 2 kuzyni to byki :) cudowne bycze towarzystwo, co nie?
        nikt z nich nie jest materialistą, jeden z kuzynów ma serce na dłoni. tak, tak a jedzonko i napoje musza być wysublimowane. trudno nam trzymać linię superslimmodelki, to prawda, bo podniebienie lubi dobre smaki.
        znam kilku prawdziwych materialistów i nie są to byki.
        może niektórzy mylą materializm z uwielbieniem jakości przez byki.
        tak to prawda - ja stawiam na jakość nie tylko w jedzeniu, ale także przy kupowaniu np. sprzetu AGDRTV, mebli, dodatków. wole odłozyć i kupić wg. mnie lepszej jakosci lodówke niż bylejaka byle była. kosztem np. kina, wycieczek itp.no to potem , ktoś kto nie przykłada do tego wagi nazwie to materializmem, bo zwyczajnie zazdrość mu spać nie daje. ale nie widzi, że sam wydał pieniądze na inne cele. tylko rozszerza gały jak u byka fajne dobra materialne widzi:))) no niestety taka prawda.
        ja mam w budżecie domowym o wiele mniej niż moi znajomi - (ci czy inni), a i tak otaczam się lepszej jakosci rzeczami. no i niestey jest mała zazdrość. ale ja im nie wyliczam, ze sobie jadają po restauracjach,do fryzjerów co chwilę, na wycieczki, robia tipsy nawet na nogach. to jest kwestia wyboru i tyle. ja nie płacze, ze nigdy nie byłam w ciepłych krajach, ale się cieszę, gdy mi dobrze sprzęty funcjonują:)
        • Gość: byczyca Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.zone4.bethere.co.uk 02.10.10, 10:00
          i ludzi oceniam nie po zasobności portfela, nie patrzę , gdzie mnie jaki zysk spotka, nie podlizuję sie tym, np. w pracy, którzy decydują o podwyżkach ( a tak jest , bo mam oczy - ale nie wiem czy to byki). znam ludzi co się "przyjaźnią" tylko z takimi ludźmi, co im coś ułatwią i utorują, a jak nie masz stanowiska to spadaj.
          czy materialistą jest ten co patrzy na zyski w otoczeniu , czy ten co lubi jakość i kosztem wyrzeczeń kupuje coś dobrego?
    • Gość: domi Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.promax.media.pl 19.07.05, 21:49
      zgadzam sie z charakterystyka tylko poczesci gdyz nieuwarzam ze mam wszelkie
      prawa do mojecho chlopaka... owszewm sem zaborcza ale staram sie dac mu jak
      najwiecej wolnosci... i nieuwarxam ze jest tylko i wyloncznie moj.....
    • Gość: Saset Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:57
    • Gość: SaseTa Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:59
      Opis ze mną idealnie harmonizuje...Fajna stronka:)Pozdrawiam wszystkie
      zodiakalne BYKI;-]
    • Gość: agatka Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:24
      Zgadzam sie z wiekszoscia ale,no wlasnie ja zawsze mam jakies"ale":)Nie zgadzam
      sie z tym ze daze do celu za wszelka cene,bo nie lubie ranic ludzi.Chyba ze
      ktos nas zrani,to wtedy byczki DO DZIELA-nikt nas nie moze
      ranic!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mariolcia Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.interpc.pl 30.10.05, 21:00
      jestem zodiakalnym bykiem z całym inwentarzem cech pozytywnych i negatywnych,
      uważam, że dobrze jest znać swój horoskop , ale nie można zapominać, że to
      otoczenie nas kształtuje i rodzina wychowuje , myślę, że znajomość horoskopu
      ułatwia nam wgląd w samych siebie i krytyczną ocenę samych siebie, pomaga
      również walczyć z cechami negatywnymi- ja wiem, że byki to "obżarciuchy" i
      dlatego z tym walczę- moje pozytywne cechy to- wierność, niezawodność,
      lojalność, uczciwość i przede wszystkim ogromna wytrwałość i pracowitość- to co
      mam , osiągnęłam sama dzięki sobie mimo często niekorzystnych okoliczności-
      czyż to nie piękne cechy- jestem także bardzo zmysłowa, ale proszę nie mylić
      tego z seksualnością- mam wyczulone wszystkie zmysły dlatego jestem straszną
      estetką- kocham muzykę klasyczną i nie tylko, lubię dobre jedzenie( w normie),
      lubię dobrze się ubrac i kocham naturę!
      • Gość: mariolcia Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.interpc.pl 30.10.05, 21:13
        jestem jeszcze bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi, ale proszę mnie nie
        drażnić- co do wodników to trochę rozumię i ch pogląd, przeczytałam kiedyś, że
        te dwa znaki do siebie wcale nie pasuja- a znam świetne małżeństwo pomiędzy
        bykiem(pani) i wodnikiem(pan) tak jak wczwsniej napisałam dużo zależy od
        wychowania i okoliczności - ta sama osoba byłaby innym człowiekiem gdyby
        wychowywana była w innych okolicznościach- ja też nie przepadam za wodnikiem -
        chociaż mam koleżankę spod tego znaku i bardzo ją lubię, ale ona jest strasznie
        roztrzepana , drażliwa , nerwowa , co mnie irytuje, lubi krytykować innych, ale
        sama żle znosi krytykę innych, często wszyscy ją irytuja, a tak właściwie to
        ona jest najbardziej irytująca dla innych.
    • lilarose Re: Byk 22.04- 21.05 02.11.05, 11:25
      Mój facet jest Bykiem i wiekszość opisanych cech się zgadza :)))
    • Gość: pani byk Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:08
      Ja uważam że upartość i egoizm w dzisiejszych czasach mają dużo plusów, jeśli
      się z tych atutów mądrze korzysta ;D. Pozdrawiam wszystkie byki
    • Gość: mariolcia Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.interpc.pl 10.11.05, 21:54
      upór zawsze można zamienić na konsekwencję a zdrowy egoizm jeszcze nikomu nie
      zaszkodził- człowiek musi umieć zadbać o siebie, bo nikt inny nie zrobi tego za
      niego - byk to racjonalista i realista, który marzyć też potrafi - byki są
      również uczciwe- kiedyś przeczytałam wspaniałą charakterystykę tego znaku-
      człowiek spod znaku byka to kawałek lądu otoczony wodą-słowem wyspa-
      wypielęgnowana, spokojna , gotowa na przyjęcie każdego, kto dobije do jej
      brzegów,ale w uczciwych zamiarach- jestem silna i odważna a tak nawiasem mówiąc
      to przecież Jan Paweł II też był zodiakalnym bykiem.pozdrowienia
    • Gość: AgAtA ;))) Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 06:35
      Byczki są the best! Yasne że byczki lubią być w centrum...chcą być przez
      wszystkich znane i lubiane ;) Ołrajt...to na tyle :p
    • Gość: Ewunia Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.ikam.pl / 81.210.117.* 01.01.06, 15:28
      Jeżeli chodzi o ten horoskop to zgadzam sie z nim prawie w 100%!!!
    • Gość: Marcus Re: Byk 22.04- 21.05 IP: 80.50.250.* 12.01.06, 15:03
      pierwsza czesc to sie zgadza a w drugiej to tylko to ze jak sie wqu..e...
    • Gość: martyna Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:25
      Urodziłam sie 9 maja i czytając swój horoskop opisowy zgadzam sie z tym co tam
      co napisane Jestem jaka jestem jestem poprostu prawdziwym byczkiem!!!!!
    • Gość: Magda.M Re: Byk 22.04- 21.05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 23:42
      Zgadzam sie z opisem mojego horoskopu , ale nie stety nie mogę sie zgodzić co
      do opisu w treść której wchodzi skłonnośc do alkocholu i romanse:( a co do
      flirtów :) to powiedzmy soebie szczerze- która z kobiet tego nie lubi i nie
      czuje się z tym pewna siebie i zauważana,doceniana?! faktem jest że byki jako
      dość mocny znak są bardzo mocno związane z rodziną to jest u nas na 1-szym
      miejscu jako najwiękrza WARTOŚĆ !! no i ten egoizm? nie spotkalam sie.:)
      pozdrawiam papa
    • Gość: Moniqa Re: Byk 22.04- 21.05 IP: 213.199.195.* 01.02.06, 18:15
      A nie jestem z 1 maja:Phehe Jestem z 20 maja:)Również nie zgadzam się z całym
      tym opisem:P.Pozdrawiam wszystkie Byki,Byki górą,muuuuu heheh:***

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka