Gość: artka Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:25 Oj taki związek nie ma szans... dożyć starości... Z moim bykiem męczę się juz 11 lat... i nie widze nadziei na życie w szczęściu... :( Mamy przyjaciół , tez ona bliźniak, on byk!!! Te same problemy! Kobieta przy byku jest zniżana do kury ( nie powiem k...wy) domowej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.crowley.pl 16.02.06, 14:56 Możliwe że jest w tym odrobine prawdy . Nieraz poczułem że coś nie tak jekt w naszym zwięzku .Bardzo kocham swojego motylka .Jeśli chodzi o sexs to jest nam dobrze razem w łóżku.Ona jest z pod znaku BYKA a ja z pod BLIZNIĄT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh BYK IP: 213.227.108.* 20.03.06, 14:17 Zodiak zodiakiem, ale wazna jest dojrzalosc i poważne podejście do związku. Oczywistym jest fakt, że nigdy nie bedzie tak, ze dwoje ludzi spotyka się, zakładają rodzinę i nagle ich zycie we dwoje to jedna wielka sielanka, 100% zgodności i wogole raj na ziemi, to po prostu niemożliwe. Związek to sztuka rozmowy, słuchania i szacunku dla drugiej osoby. Facet ma mieć swiadomośc tego ze ma piękną zadbaną uśmiechnięta i kochającą żonę, która dba o dom, a kobieta ma mieć ciepłego opiekuńczego partnera, w którym ma przyjaciela i kochanka i to czy to jest Byk, Waga czy Skorpion to naprawde nie ma wiekszego znaczenia. Ja akurat mam byka i z tego co pisza w naszym horoskopie to niewiele ma pokrycie z rzeczywistoscią, co nie znaczy ze jest łatwo..;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemezis Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.satfilm.net.pl 06.10.05, 13:50 witam wszystkich :) jestem zodiakalnym bykiem a moj partner jest zodiakalnym "blizniakiem". to czy mozliwy jest trwaly zwiazek moge powiedziec panstwu za pare lat.. poki co dogadywanie sie z nim jest troszke klopotliwe ale to raczej nie wina zodiakalna a zyciowa( roznica wieku i jego poprzednie malzenstwo) jestem jednak dobrej mysli. bardzo go kocham i staram sie lagodzic wszystkie napiecia. mimo ze jestem byczkiem staram sie nie byc uparta lecz znalezc w jego pogladach pozytywy. oprocz zodiakalnych aksepktow wazniejsze sa nasze charaktery, osobowosc. a w kazdym zwiazku isnieja konflikty wiec lepiej zamiast przyporzadkowywac je zodiakom to nalezy szukac rozwiazania w nas samych i przede wszystkim nie dac sie zwariowac:) a taka mala rada ktora sprawia ze nie dalam sie zwariowac to : traktujmy druga osobe tak jakbysmy widzieli ja ostatni raz w zyciu..to dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.akademiki.uni.torun.pl 26.11.05, 22:08 To mądre słowa,by traktować innych tak, jakby miało się ich więcej nie zobaczyć.Nie mniej jednak pożycie z bykiem bywa tródne,Mimo wszystko byki są wspaniałe, bardzo pracowite, twarde.Mają niezłomne charaktery.Można je kochac.Problem może pojawić się tylko wtedy gdy byk rozpocznie dominację nad bliżniakiem, jednak polecam sztukę kompromisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.org 14.01.06, 23:27 byki są pracowite ale bardzo zasadnicze, nie próbujcie ich przechytrzyc- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:55 jestem blizniaczka a maz bykiem razem 16 lat latwo nie jest maz typowy zazdrosnik najchetniej caly czas by mnie kontrolowal oczekiwania zupelnie rozne no i ten upor ale jego dobroc i dbalosc o rodzine zasluguje na pochwale kochamy sie kto powiedzial ze bedzie latwo? jednak od poczatku trzeba walczyc o swoje i byc dyplomata przeciez my blizniaczki mamy wrodzona inteligencje wiec ja wykorzystujmy(umiejetnie) pozdrawiam wszystkie pary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.polpharma.com.pl / *.polpharma.com.pl 25.11.05, 15:33 zaczęłam związek z Bykiem pól roku temu, nie mamy po 20 lat (15 więcej). Ja chcialabym zrobić kolejny krok, skoro jest nam dobrze, na co czekać. Nie chcę go naciskać, wolałabym podejść w umiejętny, inteligenty sposób. Nie wiem jak. A szkoda mi tracić czas na życie w rozłące (dzieli nas 60 km). Kocham go i chcę byc z nim, ale nie wiem czy on juz dojrzał. Jak z nim rozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda2 Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.org 14.01.06, 23:41 To osoba która uwielbia komfort.Dobre jedzenie to podstawa.Dusigrosz .Niesamowicie łasy pochwał.Lubi przebywac na przyjęciach co wcale nie oznacza że się zrewanżuje.Goni też za wszelkiego rodzaju przyjemnościami{z kobietami włącznie}.To z oserwacji brata mojego ojca. Trudna osobowośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanilla Re: Bliźnięta - Byk IP: 62.29.168.* 21.03.06, 09:11 gdyby nie to, ze moj partner nie ma brata, to wypisz wymaluj wlasnie on! :D mowi sie tez o bykach, ze sa takie rodzinne; no coz - moj byczek jest na etapie odchodzenia od zony (mieszka juz ze mna, ale wakacje z zona i corka). Dopiero, gdy cora podrosla zrozumial, ze mu na niej zalezy - wczesniej wracal do domu tylko spac, bo nie mogl zniesc widoku dziecka. Byki sa dosc stanowcze (moi oboje rodzice sa z tego samego dnia, byki rzecz jasna heh), raczej nie zmieniaja decyzji juz raz podjetej. prawdziwi hedonisci. lubia byc pomocni i dzierzyc w dloniach choc mala czesc wladzy. To pisalam ja - blizniak vanilla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.06, 17:45 wiem z własnego doświadczenia, że byka trzeba wziąć za rogi! byki, jesli chodzi o decyzje z sprawach sercowych są, powiedzmy sobie to szczerze, strasznymi dupami. i trzeba sie naprawde strasznie nameczyc zeby do byka dotarlo ze chce z nami byc. ale w koncu sie uda, tylko trzeba byc upartym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atira Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.comax.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:46 ja jestem byk a moj juz niedlugo mąż to bliźniak.powiem ze nie jest latwo.jestem juz z nim 5 lat (niedługo bierzemy ślub) i zdarzyłam sie przyzwyczajic do tego ze bliźniak to czasami jakby dwie różne osoby.kłócimy sie jak w kazdym zwiazku ale najażniejsze ze zawsze potrafimy dojść do jakiegos porozumienia i powiedziec otwarcie ze popełniło sie blad zarówno on jak i ja.wiem ze zycie nie bedzie łatwe ale pomimo tego ze ma trudny charakter to jest tez barzdo czulym wrażliwym i kochajacym cłowiekiem!mam nadzieje ze tak bede myslala zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaGdA=] Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:07 Jestem bliźniaczką a mój partner bykiem i to naprawde bykiem jest uparty i strasznie zazdrosny. Ja jestem bliźniakiem ale czasem myśle że mam coś jeszcze z byka jestem strasznie zazdrosna. Planujemy ślub niewiem jakto będzie jesteśmy już ze sobą 4 lata i niebyło łatwo i wiem że nie będzie ale kochamy się, on jest bardzo czuły delikatny a ja to doceniam i tak powinno byc w związku. A w sprawie dogadywania się niejest łatwo ja uparta on uparty ale kompromis załatwia wszystko i miłe wieczory;) mieszkamy od siebie 17 km. jak się poznaliśmy nieliśmy po 16 lat trudno było ale nasza miłość to przetrwała. Pozdrowienia dla wszystkich bliźniąt pa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretka Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.vline.pl / *.89.rev.vline.pl 20.01.06, 18:51 Też jestem bliźniaczką, mój narzeczony to typowy byczek. Jesteśmy razem prawie 6 lat, niedługo się pobieramy. Nie jest łatwo, nie powiem. Ogromne różnice temperamentów, kłócimy się jak przysłowiowe włoskie małżeństwo... Ale też potrafimy dojść do porozumienia, przyznać się do błędu. Mój partner jest bardzo czuły, wrażliwy i doskonale gotuje:-) Kochamy się i to jest najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.stokrotka Re: BLIŹNIĘTA - BYK 12.01.06, 13:30 Witam. Jestem zodiakalnym bliźniakiem, a mój partner bykiem. Jesteśmy ze sobą dopiero pół roku i jeszcze się docieramy, jednakże ostatnio zauważam różnice jakie nas dzielą;( Martwię się czy w przyszłości nasze wady wynikające ze znaków zodiaku będą nie do zniesienia. Teraz bardzo się kochamy i nie raz bywa jak w bajce, ale prozaiczne problemy, szkoła i studia nie pozwalają nam cieszyć się sobą na codzień.Byki są uparte a bliźniaki roztrzepane i nie poukładane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: 80.54.0.* 08.02.06, 14:53 Cześć. Jestem Blizniakiem a mój mąż-Bykim. Jesteśmy juz przeszło 20 lat po ślubie i bywa naprawde ciężko. Ale staramy się iśc na kompromis, choć to On najczęściej ustępuje i nie jestem z tego dumna , bo często to robi dla świętego spokoju. Ale kochamy się i po mimo różnicy zdań (jak to ładnie brzmi) staramy się to okazywać na codzień. A przedewszystkim staramy się nie dopuszczać do tak zwanych "cichych dni". Uważamy ,że lepiej się kłócić i godzić niż milczeć. I nie wiem czy wszystkie Byki to dobrzy kucharze, bo mój też wspaniale gotuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besos Re: Bliźnięta-Byk IP: *.saz.net / 212.59.35.* 06.07.06, 15:51 ciekawe...Ja jestem bliźniakiem,(i uważam że to najfajniejszy znak zodiaku:)), a on bykiem. Jesteśmy razem 3 lata i rozumiemy sie doskonale. Może również, albo i przede wszystkim dlatego, że znamy się ok. 12 lat, a przyjaźń po różnych życiowych perypetiach przerodziła się w miłość. Tak nam jest dobrze nieprzerwanie od 3 lat, że żałuję bardzo, że tak dużo czasu zajęło nam to odkrycie, ale widomo i w tym przypadku lepiej późno niż wcale :).I mój Byk też świetnie gotuje, nie wspominając nawet i jego innych zdolnościach :)pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonka K Re: Bliźnięta-Byk IP: 80.50.252.* 13.11.06, 08:54 ja blizniaczka mam na męża byczka smaczka, ale czasem tak mnie wkurza......że dostałby kopniaczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann bliźnięta&byk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:38 w opisie tym jest trochę prawdy lecz ja kocham całym sercem byka pomimo, że nam się nie udało wciąż nie tracę wiary, że jeszcze się ułoży "bo to miłość mym powietrzem, zeń natchnienie czerpię" eloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek bliźniak + byk ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 15:16 hmm no to w 100%ach prawda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś