Dodaj do ulubionych

BLIŹNIĘTA - BYK

IP: 80.51.241.* 01.07.05, 18:34
Obserwuj wątek
    • Gość: artka Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:25
      Oj taki związek nie ma szans... dożyć starości... Z moim bykiem męczę się juz 11
      lat... i nie widze nadziei na życie w szczęściu... :( Mamy przyjaciół , tez ona
      bliźniak, on byk!!! Te same problemy! Kobieta przy byku jest zniżana do kury (
      nie powiem k...wy) domowej!!!!!!
      • Gość: kuki Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.crowley.pl 16.02.06, 14:56
        Możliwe że jest w tym odrobine prawdy . Nieraz poczułem że coś nie tak jekt w
        naszym zwięzku .Bardzo kocham swojego motylka .Jeśli chodzi o sexs to jest nam
        dobrze razem w łóżku.Ona jest z pod znaku BYKA a ja z pod BLIZNIĄT.
        • Gość: jh BYK IP: 213.227.108.* 20.03.06, 14:17
          Zodiak zodiakiem, ale wazna jest dojrzalosc i poważne podejście do
          związku. Oczywistym jest fakt, że nigdy nie bedzie tak, ze dwoje ludzi
          spotyka się, zakładają rodzinę i nagle ich zycie we dwoje to jedna wielka
          sielanka, 100% zgodności i wogole raj na ziemi, to po prostu
          niemożliwe. Związek to sztuka rozmowy, słuchania i szacunku dla drugiej
          osoby. Facet ma mieć swiadomośc tego ze ma piękną zadbaną uśmiechnięta i
          kochającą żonę, która dba o dom, a kobieta ma mieć ciepłego
          opiekuńczego partnera, w którym ma przyjaciela i kochanka i to czy to
          jest Byk, Waga czy Skorpion to naprawde nie ma wiekszego znaczenia. Ja
          akurat mam byka i z tego co pisza w naszym horoskopie to niewiele ma
          pokrycie z rzeczywistoscią, co nie znaczy ze jest łatwo..;-) pozdrawiam
    • Gość: nemezis Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.satfilm.net.pl 06.10.05, 13:50
      witam wszystkich :) jestem zodiakalnym bykiem a moj partner jest
      zodiakalnym "blizniakiem". to czy mozliwy jest trwaly zwiazek moge powiedziec
      panstwu za pare lat.. poki co dogadywanie sie z nim jest troszke klopotliwe
      ale to raczej nie wina zodiakalna a zyciowa( roznica wieku i jego poprzednie
      malzenstwo)
      jestem jednak dobrej mysli. bardzo go kocham i staram sie lagodzic wszystkie
      napiecia. mimo ze jestem byczkiem staram sie nie byc uparta lecz znalezc w jego
      pogladach pozytywy. oprocz zodiakalnych aksepktow wazniejsze sa nasze
      charaktery, osobowosc. a w kazdym zwiazku isnieja konflikty wiec lepiej zamiast
      przyporzadkowywac je zodiakom to nalezy szukac rozwiazania w nas samych i
      przede wszystkim nie dac sie zwariowac:)
      a taka mala rada ktora sprawia ze nie dalam sie zwariowac to : traktujmy druga
      osobe tak jakbysmy widzieli ja ostatni raz w zyciu..to dziala!
      • Gość: magda Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.akademiki.uni.torun.pl 26.11.05, 22:08
        To mądre słowa,by traktować innych tak, jakby miało się ich więcej nie
        zobaczyć.Nie mniej jednak pożycie z bykiem bywa tródne,Mimo wszystko byki są
        wspaniałe, bardzo pracowite, twarde.Mają niezłomne charaktery.Można je
        kochac.Problem może pojawić się tylko wtedy gdy byk rozpocznie dominację nad
        bliżniakiem, jednak polecam sztukę kompromisu.
        • Gość: magda Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.org 14.01.06, 23:27
          byki są pracowite ale bardzo zasadnicze, nie próbujcie ich przechytrzyc-
    • Gość: gosc Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:55
      jestem blizniaczka a maz bykiem razem 16 lat latwo nie jest maz typowy
      zazdrosnik najchetniej caly czas by mnie kontrolowal oczekiwania zupelnie rozne
      no i ten upor ale jego dobroc i dbalosc o rodzine zasluguje na pochwale kochamy
      sie kto powiedzial ze bedzie latwo? jednak od poczatku trzeba walczyc o swoje i
      byc dyplomata przeciez my blizniaczki mamy wrodzona inteligencje wiec ja
      wykorzystujmy(umiejetnie) pozdrawiam wszystkie pary
      • Gość: ryba Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.polpharma.com.pl / *.polpharma.com.pl 25.11.05, 15:33
        zaczęłam związek z Bykiem pól roku temu, nie mamy po 20 lat (15 więcej).
        Ja chcialabym zrobić kolejny krok, skoro jest nam dobrze, na co czekać.
        Nie chcę go naciskać, wolałabym podejść w umiejętny, inteligenty sposób. Nie
        wiem jak.
        A szkoda mi tracić czas na życie w rozłące (dzieli nas 60 km).
        Kocham go i chcę byc z nim, ale nie wiem czy on juz dojrzał.
        Jak z nim rozmawiac?
        • Gość: magda2 Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.org 14.01.06, 23:41
          To osoba która uwielbia komfort.Dobre jedzenie to
          podstawa.Dusigrosz .Niesamowicie łasy pochwał.Lubi przebywac na
          przyjęciach co wcale nie oznacza że się zrewanżuje.Goni też za wszelkiego
          rodzaju przyjemnościami{z kobietami włącznie}.To z oserwacji brata mojego
          ojca. Trudna osobowośc.
          • Gość: Vanilla Re: Bliźnięta - Byk IP: 62.29.168.* 21.03.06, 09:11
            gdyby nie to, ze moj partner nie ma brata, to wypisz wymaluj wlasnie on! :D
            mowi sie tez o bykach, ze sa takie rodzinne; no coz - moj byczek jest na etapie odchodzenia od zony (mieszka juz ze mna, ale wakacje z zona i corka). Dopiero, gdy cora podrosla zrozumial, ze mu na niej zalezy - wczesniej wracal do domu tylko spac, bo nie mogl zniesc widoku dziecka. Byki sa dosc stanowcze (moi oboje rodzice sa z tego samego dnia, byki rzecz jasna heh), raczej nie zmieniaja decyzji juz raz podjetej. prawdziwi hedonisci. lubia byc pomocni i dzierzyc w dloniach choc mala czesc wladzy.
            To pisalam ja - blizniak vanilla ;)
        • Gość: olek Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.06, 17:45
          wiem z własnego doświadczenia, że byka trzeba wziąć za rogi!
          byki, jesli chodzi o decyzje z sprawach sercowych są, powiedzmy sobie to
          szczerze, strasznymi dupami.
          i trzeba sie naprawde strasznie nameczyc zeby do byka dotarlo ze chce z nami byc.
          ale w koncu sie uda, tylko trzeba byc upartym.
    • Gość: atira Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.comax.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:46
      ja jestem byk a moj juz niedlugo mąż to bliźniak.powiem ze nie jest
      latwo.jestem juz z nim 5 lat (niedługo bierzemy ślub) i zdarzyłam sie
      przyzwyczajic do tego ze bliźniak to czasami jakby dwie różne osoby.kłócimy sie
      jak w kazdym zwiazku ale najażniejsze ze zawsze potrafimy dojść do jakiegos
      porozumienia i powiedziec otwarcie ze popełniło sie blad zarówno on jak i
      ja.wiem ze zycie nie bedzie łatwe ale pomimo tego ze ma trudny charakter to
      jest tez barzdo czulym wrażliwym i kochajacym cłowiekiem!mam nadzieje ze tak
      bede myslala zawsze!
    • Gość: MaGdA=] Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:07
      Jestem bliźniaczką a mój partner bykiem i to naprawde bykiem jest uparty i
      strasznie zazdrosny. Ja jestem bliźniakiem ale czasem myśle że mam coś jeszcze
      z byka jestem strasznie zazdrosna. Planujemy ślub niewiem jakto będzie jesteśmy
      już ze sobą 4 lata i niebyło łatwo i wiem że nie będzie ale kochamy się, on
      jest bardzo czuły delikatny a ja to doceniam i tak powinno byc w związku. A w
      sprawie dogadywania się niejest łatwo ja uparta on uparty ale kompromis
      załatwia wszystko i miłe wieczory;) mieszkamy od siebie 17 km. jak się
      poznaliśmy nieliśmy po 16 lat trudno było ale nasza miłość to przetrwała.
      Pozdrowienia dla wszystkich bliźniąt pa;)
      • Gość: kretka Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: *.vline.pl / *.89.rev.vline.pl 20.01.06, 18:51
        Też jestem bliźniaczką, mój narzeczony to typowy byczek. Jesteśmy razem prawie 6
        lat, niedługo się pobieramy. Nie jest łatwo, nie powiem. Ogromne różnice
        temperamentów, kłócimy się jak przysłowiowe włoskie małżeństwo... Ale też
        potrafimy dojść do porozumienia, przyznać się do błędu. Mój partner jest bardzo
        czuły, wrażliwy i doskonale gotuje:-) Kochamy się i to jest najwazniejsze.
    • malwi.stokrotka Re: BLIŹNIĘTA - BYK 12.01.06, 13:30
      Witam. Jestem zodiakalnym bliźniakiem, a mój partner bykiem. Jesteśmy ze sobą
      dopiero pół roku i jeszcze się docieramy, jednakże ostatnio zauważam różnice
      jakie nas dzielą;( Martwię się czy w przyszłości nasze wady wynikające ze
      znaków zodiaku będą nie do zniesienia. Teraz bardzo się kochamy i nie raz bywa
      jak w bajce, ale prozaiczne problemy, szkoła i studia nie pozwalają nam cieszyć
      się sobą na codzień.Byki są uparte a bliźniaki roztrzepane i nie poukładane.
    • Gość: Gośka Re: BLIŹNIĘTA - BYK IP: 80.54.0.* 08.02.06, 14:53
      Cześć. Jestem Blizniakiem a mój mąż-Bykim. Jesteśmy juz przeszło 20 lat po
      ślubie i bywa naprawde ciężko. Ale staramy się iśc na kompromis, choć to On
      najczęściej ustępuje i nie jestem z tego dumna , bo często to robi dla świętego
      spokoju. Ale kochamy się i po mimo różnicy zdań (jak to ładnie brzmi) staramy
      się to okazywać na codzień. A przedewszystkim staramy się nie dopuszczać do tak
      zwanych "cichych dni". Uważamy ,że lepiej się kłócić i godzić niż milczeć.
      I nie wiem czy wszystkie Byki to dobrzy kucharze, bo mój też wspaniale gotuje.
      Pozdrawiam.
    • Gość: besos Re: Bliźnięta-Byk IP: *.saz.net / 212.59.35.* 06.07.06, 15:51
      ciekawe...Ja jestem bliźniakiem,(i uważam że to najfajniejszy znak zodiaku:)),
      a on bykiem. Jesteśmy razem 3 lata i rozumiemy sie doskonale. Może również,
      albo i przede wszystkim dlatego, że znamy się ok. 12 lat, a przyjaźń po różnych
      życiowych perypetiach przerodziła się w miłość. Tak nam jest dobrze
      nieprzerwanie od 3 lat, że żałuję bardzo, że tak dużo czasu zajęło nam to
      odkrycie, ale widomo i w tym przypadku lepiej późno niż wcale :).I mój Byk też
      świetnie gotuje, nie wspominając nawet i jego innych zdolnościach :)pozdr.
      • Gość: żonka K Re: Bliźnięta-Byk IP: 80.50.252.* 13.11.06, 08:54
        ja blizniaczka mam na męża byczka smaczka, ale czasem tak mnie wkurza......że
        dostałby kopniaczka:)
    • Gość: ann bliźnięta&byk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:38
      w opisie tym jest trochę prawdy lecz ja kocham całym sercem byka pomimo, że nam
      się nie udało wciąż nie tracę wiary, że jeszcze się ułoży "bo to miłość mym
      powietrzem, zeń natchnienie czerpię" eloo
    • Gość: kasiek bliźniak + byk ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 15:16
      hmm no to w 100%ach prawda ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka