Gość: Blizniak IP: *.ipt.aol.com 02.07.05, 23:55 no i tak wlasnie u mnie jest, jak w morde strzelil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodnik Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:13 TAK , poznałam Blizniaka i jest tak jak piszecie!Cóż, kiedy zyjemy w swoich stałych związkach? Ale nie przestaję marzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:03 poznałem "Wodniczkę"...wszystko sie zgadza...czekamy kiedy będziemy mogli być razem...to trudne ale poczekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ******* Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.chello.pl 09.07.05, 19:23 trafiliscie w 10 =).... syskO luX =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: 193.91.9.* 11.07.05, 10:11 a ja przegapilam Blizniaka...Oddalam go za raka, z ktorym jest mniej odlotowo : ( Potworna mysl, ze było tak super i juz nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: 193.91.9.* 11.07.05, 10:14 a ja oddałam Blizniaka za Raka i żałuję i to jak! Nie wiedział człowiek jaki skarb miał...szkoda...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lacrimosa bliźniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 15:12 Ja tez 4 lata temu zostawiłam bliźniaka, zamieniając go na bardziej przebojowego lwa - nigdy niczego bardziej nie żałowałam... Związek z lwem zakończył się po 3 latach niestety nie mieliśmy wspólnych zainteresowań, nic nas nie łączyło. Teraz ponownie pojawił się na mojej drodze nowy bliźniak, jeżeli ta znajomość się rozwinie nigdy już nie pozwolę mu odejść.. Odpowiedz Link Zgłoś
sesamee2 Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK 11.07.05, 14:54 Ja też mam swojego Bliźniaka i rzeczywiście ciągnie nas do siebie nieziemsko- jak magnesy o niesamowitej sile-poprostu się uwielbiamy. Tylko szkoda, że mój Bliźniak jest już na stałe zajęty... ;)Cóż, poszukam jakiegoś wolnego Bliźniątka dla siebie! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliźniaczka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:19 To święta prawda! Bliźniak i Wodnik to chyba najbardziej błyskotliwa para zodiaku! Ja mam swojego najkochańszego Wodniczka i jest świetnie! Pozdrawiam wszystkie "bliźniacze" i wodnikowe dusze!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 14.07.05, 21:06 Zgadzam się z horoskopem, jestem Bliżniaczką związaną z Wodnikiem i choć czasem się poprztykamy, ogólnie zabawę mamy nieziemską:) Nie czułam się tak dotąd z nikim poza jednym Bliźniakiem, ale Wodnikowi mogę bardziej zaufać... jest moim mężem i mam nadzieję, że będziemy razem szczęśliwi aż do końca Odpowiedz Link Zgłoś
magda007 Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK 19.10.05, 13:10 U nas jest podobnie. ja jestem Bliźniaczka a moj maz Wodnikiem. Niekiedy jet wybuchowo i wyglada to groznie, ale trwa to tylko pare chwil a potem idziemy razem do lozka i sie smiejemy ze wszystkiego. a i wspolne interesy tez prowadzimy I jakos sie soba nie znudzilismy jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.05, 20:02 No nie wiem. 8 lat myślałam że tak jest .Okazało się że się pomyliłam. Co teraz mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi39@gazeta.pl Re: bliźnieta-wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:46 Mogę Ci kochana oddać swojego bliźniaka i to natychmiast tylko że się nie chce odkleić, zamiast tego odlotu chcę przeżyć choć jeden dzień bez szantażu emocjonalnego,gderania,histerii,furii,despotyzmu,żeby po trzech dniach nieobecności zadzwonił do domu i powiedział że żyje i kiedy będzie a nie że nie wie(?!)takim się stał po okresie WIELKIEJ ŚCIEMY i łapania w sieć.Dobry na seks bez żadnych zobowiązań,duuuuuuużooooooo gada snuje wizje świetlanej przyszłości a potem to co wyżej...chyba miałam pecha i nie spotkałam tego cudownego...ale znam opinie innych żyjących z facetami bliźniakami i są takie jak wyżej...trzeba mieć nerwy ze stali,dużo czasu i niezłe zaplecze finansowe..zależy co komu pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pechowa ... Re: bliźnieta-wodnik IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.06, 16:47 Ja jestem w zwiazku z blizniakiem i jest gorzej niz w piekle! Wszystko sie miedzy nami nie zgadza.On nie pojdzie na ustepstwa-nigdy.Jest trudny w relacjach i tylko on sie liczy. Nie wiem ,czy istnieje na swiecie jakis sposob na tak niesfornego faceta jakim jest blizniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRENA Re: bliźnieta-wodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 12:47 ZGADZAM SIE Z DIDI39 JA TEZ MIALAM BLIZNIAKA I ZMARNOWALAM SOBIE ZYCIE PRZEZ TEGO DEBILA. JESTEM PO ROZSTANIU I JESTEM BARDZO SZCZESLIWA UCIEKAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heyst Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK 14.07.05, 21:58 --swieta prawda, jestem wodniczka a swojego blizniaka znalazlam az 1500 kilometrow stad!dzis jest moim mezem i to najwspanialszy czlowiek jakiego w zyciu poznalam.pozdrawiam wszystkie pary blizniako- wodnicze:) asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:47 gó.. prawda!!! znajomych nie mamy, zero nul ale się kochamy to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniaczka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:24 Powiem wam że wszystko się zgadza:))Dopóki nie spotakłam mojego Wodniczka myślałam że nie ma już fajnych facetów na tym świecie no ale...myliłam się:)) jest cudownie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re:bliźnięta IP: *.pronet.lublin.pl 17.03.06, 11:49 jestem bliźniaczką i poznałam cudownego wodniczka. wszystko sie zgadza :))) jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KW Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:00 My juz 9 rok tak uzupełniamy sie ,rozumiemy i wspieramy-więc chyba coś w tym jest!!!szczera prawda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjuman trafik Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.concordelogistics.com 23.08.05, 18:29 ej ej skoro jest tak fajnie jak mowicie, to ja w takim razie poszukuje wolnej blizniaczki......wiek 22-35, a reszta niech bedzie jak w horoskopie. pozdrawiam (ed_win@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.b.jawnet.pl 23.08.05, 18:56 a moze chcialbys koziorozca co? to obok wodnika tez jestem fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjuman trafik Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.concordelogistics.com 24.08.05, 11:08 CZEGO NIE MOZEMY SPROBOWAC.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjuman trafik Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.concordelogistics.com 24.08.05, 11:11 adres widnieje przy moim piewszym wpisie.... jestem otwarty na propozycje :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 26.08.05, 17:38 Mój wodniczek jest moim najlepszym przyjacielem i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliźniaczka 21 :) Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:47 skoro w związku bliźniak-wodnik jst tak kolorowo to gdzie sie pochowały wszystkie wodniki;( dlaczego nie spotkałam jeszcze żadnego:(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.piasta.pl 14.09.05, 20:36 To jest strzał w 10 pasuje do nas jak ulał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLIŹNIACZKA Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 20.09.05, 09:22 Jestem pewna,że to prawda. Straciłam swojego wodnika na zawsze i nigdy sobie tego nie wybaczę!Wiem że to był ten jedyny..A teraz jestem sama i czuję się strasznie..ale może jeszcze trafię na jakiegoś..pozdrawiam wszystkich! PS(dla wszystkich niedowiarków): Uwierzcie w gwiezdne dopasowania, to naprawdę działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 10:27 nic dodac nic ując-dokoladnie tak jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 01:54 niedogadaliśmy sie , nieprawda, dzieliło nas wiele i wcale nie mielismy wspólnych pasji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 17:47 mam nadzieje ze bedzie tak przez cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.bermudy.net / *.net 02.12.05, 18:38 a ja właśnie poznaję wodnika, mam nadzieję, że będzie tak jak piszecie...bardzo bym tego chciała i liczę, że on też... :) pozdrawiam wszystkich szczęśliwych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodniczka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.bermudy.net / *.net 13.12.05, 22:12 U mnie jest dokładnie tak jak piszecie!!! Nic dodac nic ujac!! :D Uwielbiam mojego Blizniaka :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.bermudy.net / *.net 13.12.05, 22:15 A ja uwielbiam Ciebie moja Wodniczko :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZi BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 11.01.06, 22:01 W miłości zgracie się doskonale. Sama prawda KOCHAM JA i wszystko zrobie dla NIEJ tak jak i ona dla mnie :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:58 ja żałuję, ale mnie się nie udało z bliźniakiem. Poznałam kolejnego bliźniaka seks jest odlotowy i rozumiemy się doskonale. Czemu Ten tak a Tamten nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODNICZEK Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 00:39 NO KROPKA W KROPKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:28 ito jest prawda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.06, 22:02 no tak, szkoda tylko ze ten wodnik żonaty ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.adsl.hansenet.de 09.02.06, 10:30 Hej!Ja jestem Blizniaczka,a moj maz Wodnik.U nas jest tez podobnie.Chociaz bylismy krotko przed rozstaniem to jedna zaczelismy wszystko od poczatku.Jestesmy od siebie po prostu uzaleznieni.Chociaz moj Wodnik na dystans podchodzi do nowo poznanych ludzi i do zmian,ktore ja tak potrzebuje.Ale nadal razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:16 Ja też poznałam wodnika, narazie jest wszystko wpożadku ale czas pokaże czy będziemy razem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.dyn.optonline.net 16.02.06, 20:13 Wierze!Mam na imie Ania i jestem blizniakiem, a moj wymarzony ideala-Pawle, wodnikiem!swiete slowa napisaliscie.mialam wielu partnerow z roznych znakow, ale tylko z Nim od pierwszego wejrzenia dogaduje sie doskonale!Nasza milosc z kazdym dniem jest mocniejsza, a zwiazek silniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWLIK Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 16.02.06, 23:43 Zgadzam sie w 100%, a mojego ANIOLKA kocham najbardziej na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliżniaczka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:40 O rety!!!!A ja właśnie męczę się piętnasty rok z Wodnikiem!!!!Koszmar!!!! Jesteście szczęściarzami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś