Dodaj do ulubionych

BLIŹNIĘTA - WODNIK

IP: *.ipt.aol.com 02.07.05, 23:55
no i tak wlasnie u mnie jest, jak w morde strzelil
Obserwuj wątek
    • Gość: wodnik Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:13
      TAK , poznałam Blizniaka i jest tak jak piszecie!Cóż, kiedy zyjemy w swoich
      stałych związkach? Ale nie przestaję marzyć!
      • Gość: Bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:02
      • Gość: Bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:02
      • Gość: Bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:03
        poznałem "Wodniczkę"...wszystko sie zgadza...czekamy kiedy będziemy mogli być
        razem...to trudne ale poczekamy...
    • Gość: ******* Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.chello.pl 09.07.05, 19:23
      trafiliscie w 10 =).... syskO luX =)
      • Gość: basia Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: 193.91.9.* 11.07.05, 10:11
        a ja przegapilam Blizniaka...Oddalam go za raka, z ktorym jest mniej odlotowo :
        ( Potworna mysl, ze było tak super i juz nie bedzie.
    • Gość: basia Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: 193.91.9.* 11.07.05, 10:14
      a ja oddałam Blizniaka za Raka i żałuję i to jak! Nie wiedział człowiek jaki
      skarb miał...szkoda...:(
      • Gość: Lacrimosa bliźniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 15:12
        Ja tez 4 lata temu zostawiłam bliźniaka, zamieniając go na bardziej
        przebojowego lwa - nigdy niczego bardziej nie żałowałam... Związek z lwem
        zakończył się po 3 latach niestety nie mieliśmy wspólnych zainteresowań, nic
        nas nie łączyło. Teraz ponownie pojawił się na mojej drodze nowy bliźniak,
        jeżeli ta znajomość się rozwinie nigdy już nie pozwolę mu odejść..
    • sesamee2 Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK 11.07.05, 14:54
      Ja też mam swojego Bliźniaka i rzeczywiście ciągnie nas do siebie nieziemsko-
      jak magnesy o niesamowitej sile-poprostu się uwielbiamy. Tylko szkoda, że mój
      Bliźniak jest już na stałe zajęty... ;)Cóż, poszukam jakiegoś wolnego
      Bliźniątka dla siebie! :P
      • Gość: Bliźniaczka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:19
        To święta prawda! Bliźniak i Wodnik to chyba najbardziej błyskotliwa para
        zodiaku! Ja mam swojego najkochańszego Wodniczka i jest świetnie! Pozdrawiam
        wszystkie "bliźniacze" i wodnikowe dusze!:))
        • Gość: Delfina Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 14.07.05, 21:06
          Zgadzam się z horoskopem, jestem Bliżniaczką związaną z Wodnikiem i choć czasem
          się poprztykamy, ogólnie zabawę mamy nieziemską:) Nie czułam się tak dotąd z
          nikim poza jednym Bliźniakiem, ale Wodnikowi mogę bardziej zaufać... jest moim
          mężem i mam nadzieję, że będziemy razem szczęśliwi aż do końca
          • magda007 Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK 19.10.05, 13:10
            U nas jest podobnie. ja jestem Bliźniaczka a moj maz Wodnikiem. Niekiedy jet
            wybuchowo i wyglada to groznie, ale trwa to tylko pare chwil a potem idziemy
            razem do lozka i sie smiejemy ze wszystkiego. a i wspolne interesy tez
            prowadzimy I jakos sie soba nie znudzilismy jeszcze.
        • Gość: gaga Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.05, 20:02
          No nie wiem. 8 lat myślałam że tak jest .Okazało się że się pomyliłam. Co teraz
          mam zrobić?
      • Gość: didi39@gazeta.pl Re: bliźnieta-wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:46
        Mogę Ci kochana oddać swojego bliźniaka i to natychmiast tylko że się nie chce
        odkleić, zamiast tego odlotu chcę przeżyć choć jeden dzień bez szantażu
        emocjonalnego,gderania,histerii,furii,despotyzmu,żeby po trzech dniach
        nieobecności zadzwonił do domu i powiedział że żyje i kiedy będzie a nie że nie
        wie(?!)takim się stał po okresie WIELKIEJ ŚCIEMY i łapania w sieć.Dobry na seks
        bez żadnych zobowiązań,duuuuuuużooooooo gada snuje wizje świetlanej przyszłości
        a potem to co wyżej...chyba miałam pecha i nie spotkałam tego cudownego...ale
        znam opinie innych żyjących z facetami bliźniakami i są takie jak
        wyżej...trzeba mieć nerwy ze stali,dużo czasu i niezłe zaplecze
        finansowe..zależy co komu pasuje...
        • Gość: pechowa ... Re: bliźnieta-wodnik IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.06, 16:47
          Ja jestem w zwiazku z blizniakiem i jest gorzej niz w piekle! Wszystko sie
          miedzy nami nie zgadza.On nie pojdzie na ustepstwa-nigdy.Jest trudny w
          relacjach i tylko on sie liczy. Nie wiem ,czy istnieje na swiecie jakis sposob
          na tak niesfornego faceta jakim jest blizniak.
        • Gość: IRENA Re: bliźnieta-wodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 12:47
          ZGADZAM SIE Z DIDI39 JA TEZ MIALAM BLIZNIAKA I ZMARNOWALAM SOBIE ZYCIE PRZEZ TEGO DEBILA. JESTEM PO ROZSTANIU I JESTEM BARDZO SZCZESLIWA
          UCIEKAC!!!
    • heyst Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK 14.07.05, 21:58

--swieta prawda, jestem wodniczka a swojego blizniaka znalazlam az 1500
      kilometrow stad!dzis jest moim mezem i to najwspanialszy czlowiek jakiego w
      zyciu poznalam.pozdrawiam wszystkie pary blizniako- wodnicze:)
      asia
    • Gość: wodnik Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:47
      gó.. prawda!!!
      znajomych nie mamy, zero nul
      ale się kochamy to fakt
      • Gość: bliźniaczka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:24
        Powiem wam że wszystko się zgadza:))Dopóki nie spotakłam mojego Wodniczka
        myślałam że nie ma już fajnych facetów na tym świecie no ale...myliłam się:))
        jest cudownie:))
        • Gość: nina Re:bliźnięta IP: *.pronet.lublin.pl 17.03.06, 11:49
          jestem bliźniaczką i poznałam cudownego wodniczka. wszystko sie zgadza :)))
          jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa
    • Gość: KW Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:00
      My juz 9 rok tak uzupełniamy sie ,rozumiemy i wspieramy-więc chyba coś w tym
      jest!!!szczera prawda :-)
      • Gość: hjuman trafik Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.concordelogistics.com 23.08.05, 18:29
        ej ej skoro jest tak fajnie jak mowicie, to ja w takim razie poszukuje wolnej
        blizniaczki......wiek 22-35, a reszta niech bedzie jak w horoskopie.
        pozdrawiam (ed_win@gazeta.pl)
        • Gość: orka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.b.jawnet.pl 23.08.05, 18:56
          a moze chcialbys koziorozca co?
          to obok wodnika tez jestem fajna
          • Gość: hjuman trafik Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.concordelogistics.com 24.08.05, 11:08
            CZEGO NIE MOZEMY SPROBOWAC....
            • Gość: hjuman trafik Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.concordelogistics.com 24.08.05, 11:11
              adres widnieje przy moim piewszym wpisie.... jestem otwarty na propozycje :)
              pozdrawiam.
    • Gość: mała Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 26.08.05, 17:38
      Mój wodniczek jest moim najlepszym przyjacielem i jest super
    • Gość: Bliźniaczka 21 :) Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:47
      skoro w związku bliźniak-wodnik jst tak kolorowo to gdzie sie pochowały
      wszystkie wodniki;( dlaczego nie spotkałam jeszcze żadnego:(...
    • Gość: Marta Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.piasta.pl 14.09.05, 20:36
      To jest strzał w 10 pasuje do nas jak ulał:)))
    • Gość: BLIŹNIACZKA Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 20.09.05, 09:22
      Jestem pewna,że to prawda. Straciłam swojego wodnika na zawsze i nigdy sobie
      tego nie wybaczę!Wiem że to był ten jedyny..A teraz jestem sama i czuję się
      strasznie..ale może jeszcze trafię na jakiegoś..pozdrawiam wszystkich!
      PS(dla wszystkich niedowiarków): Uwierzcie w gwiezdne dopasowania, to naprawdę
      działa!!!
    • Gość: nata Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 10:27
      nic dodac nic ując-dokoladnie tak jest!!
    • Gość: bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 01:54
      niedogadaliśmy sie , nieprawda, dzieliło nas wiele i wcale nie mielismy
      wspólnych pasji
    • Gość: zakochana Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 17:47
      mam nadzieje ze bedzie tak przez cale zycie
    • Gość: ja BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.bermudy.net / *.net 02.12.05, 18:38
      a ja właśnie poznaję wodnika, mam nadzieję, że będzie tak jak piszecie...bardzo
      bym tego chciała i liczę, że on też... :) pozdrawiam wszystkich szczęśliwych :)
    • Gość: Wodniczka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.bermudy.net / *.net 13.12.05, 22:12
      U mnie jest dokładnie tak jak piszecie!!! Nic dodac nic ujac!! :D Uwielbiam
      mojego Blizniaka :*
      • Gość: Bliźniak Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.bermudy.net / *.net 13.12.05, 22:15
        A ja uwielbiam Ciebie moja Wodniczko :*
    • Gość: AZi BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 11.01.06, 22:01
      W miłości zgracie się doskonale.

Sama prawda KOCHAM JA i wszystko zrobie dla NIEJ tak jak i ona dla mnie :)
      pozdrawiam :)
      • Gość: wodniczka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:58
        ja żałuję, ale mnie się nie udało z bliźniakiem. Poznałam kolejnego bliźniaka
        seks jest odlotowy i rozumiemy się doskonale. Czemu Ten tak a Tamten nie?
    • Gość: ODNICZEK Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 00:39
      NO KROPKA W KROPKĘ
    • Gość: iwona Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:28
      ito jest prawda :-)
    • Gość: mania Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.06, 22:02
      no tak, szkoda tylko ze ten wodnik żonaty ;))))
    • Gość: Kamila Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.adsl.hansenet.de 09.02.06, 10:30
      Hej!Ja jestem Blizniaczka,a moj maz Wodnik.U nas jest tez podobnie.Chociaz
      bylismy krotko przed rozstaniem to jedna zaczelismy wszystko od
      poczatku.Jestesmy od siebie po prostu uzaleznieni.Chociaz moj Wodnik na dystans
      podchodzi do nowo poznanych ludzi i do zmian,ktore ja tak potrzebuje.Ale nadal
      razem.
    • Gość: Kasia Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:16
      Ja też poznałam wodnika, narazie jest wszystko wpożadku ale czas pokaże czy
      będziemy razem :-)
    • Gość: Ania BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.dyn.optonline.net 16.02.06, 20:13
      Wierze!Mam na imie Ania i jestem blizniakiem, a moj wymarzony ideala-Pawle,
      wodnikiem!swiete slowa napisaliscie.mialam wielu partnerow z roznych znakow,
      ale tylko z Nim od pierwszego wejrzenia dogaduje sie doskonale!Nasza milosc z
      kazdym dniem jest mocniejsza, a zwiazek silniejszy!
    • Gość: PAWLIK Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 16.02.06, 23:43
      Zgadzam sie w 100%, a mojego ANIOLKA kocham najbardziej na
      swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Bliżniaczka Re: BLIŹNIĘTA - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:40
        O rety!!!!A ja właśnie męczę się piętnasty rok z Wodnikiem!!!!Koszmar!!!!
        Jesteście szczęściarzami!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka