Dodaj do ulubionych

SKORPION - KOZIOROŻEC

IP: *.obrzycko.sdi.tpnet.pl 06.07.05, 16:01
Ja i mój chłopak "Koziołek' :))) Nawet nieżle się dogadujemy.
A co do rządzenia ,to zapewniam że pierwszy jest własńie on.
Jestem skorpionem, i gdy tylko komuś o tym powiem to wywołuje "przerażenie"
na jego twarzy,a wcale nie jestem mściwa ,pamiętliwa i takie tam,dlatego
uważam że czasami niesprawiedliwe są opinie na temat Skorpionów :((((
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 08:20
      Ja też jestem skorpionem i wcale nie jestem mściwa.A moj były mąz był
      koziorożcem i nic z tego nie wyszło. Pił jak szewc i zdradzał mnie na lewo i
      prawo.
      A teraz jak czytam w randkach to mężczyzni piszą - poznam panią lat..... byle
      nie skorpiona.
      A sami choć są spod tych lepszych znaków nie są warci funta kłaków
      • Gość: CdeM Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 02:04
        kobitko jakich lepszych??? ja jestem najlepsza. a skoro i ty skorpion..... to
        ty tez :)) nie doluj sie...
      • briana Re: SKORPION - KOZIOROŻEC 26.09.05, 11:31
        masz rację,uważają się za cuda-wianki bo każdy znak super tylko skorpion nie.
        A ci,którzy chcą skorpionicę,to od razu myślą że hop-siup i już będzie łóżeczko!
        Nikt jakoś nie docenia opiekuńczości i dojrzałości skorpionów.
        I nikt nie potrafi zrozumieć,że skorpion jest nie tylko świetnym
        partnerem ,który swiadomie potrafi budować związek i przyszłość, ale też
        potrafi odwdzięczyć się za wszystko co dostanie (mam na myśli cechy charakteru.)
        A na sex ze skorpionem,w którym skorpion oddaje się całym sobą,TRZEBA ZASŁUŻYĆ!
        • Gość: skorpionica skorpion-koziorozec IP: 195.116.183.* 23.11.06, 21:35
          zgadzam sie.wszyscy sie boja nas skorpionic ale lepszej na zone,kochanke i
          opiekunke nie znajdziecie
      • Gość: kozioł Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 16:50
        to jakiś dziwny był
        kozioł jest raczej sta ły w uczuciach
        a połączenie ze skorpionicą po prostu przepiękne - polecam !
    • Gość: Sylwia Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:43
      Ja i on cudownie sie dogadujemy. Pomimo ze chce dominować zawsze przechdze do
      kompromisu z nim>
      • Gość: mądrala Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:55
        Doputy dzban wode nosi..... Twoja łagodność minie gdy sie dowiesz że cie olewa
        bądź zdradza :) Wtedy wyjdzie z ciebie skorpionica :)
        • Gość: 1ss26 Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:21
          a ja mam skorponiona.....bryyyyyyyyyy...nuda i napewno nie rzadzi wszystko jest na mojej głowie...on jest po prostu wygodny...zewro charakterku...kozioł to tylko ze mnie jest...on to niezły baran...
          • Gość: a Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.chello.pl 02.10.05, 18:22
            On skorpion niby nie do zdobycia ja koziołek czyli" góra lodowa" a jednak coś
            iskrzy. Jest ambitny ale ja nie mniej i to chba działa w obie strony.
            Energia go rozpiera i nie wie gdzie ja wyładować. Obserwuje ludzi, jednym
            celnym pytaniem wyrobi sobie opinię na twój temat. Gdy z nim rozmawiam to
            jakbym zdawała ważny egzamin a ,że " przewierca mnie wzrokiem " to nie jest
            łatwo. Niby powazny i bardzo inteligentny, małomówny ale z poczuciem humoru. Ja
            staram mu się dorównać ( w końcu jestem koziorożcem !).Chyba jednak zbytnio sie
            do niego upodabniam...nie szkodzi bo bardzo "lubie" tego skorpiona i mam
            nadzieję ,że on też.
            PS. Po czym poznać, że facet jest w tobie zakochany?
            • Gość: bibi Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.versanet.de 05.10.05, 09:41
              Jestem od ponad 10 lat ze skorpionem i nie zamienilaby go na zadnego innego.
              Jest kochany i dobry. Miedzy tym co mowi i robi nie ma rozdzwieku. Jest szczery
              do bolu i choc trzeba sie do tego przyzwyczaic-jest to jego cudowna cecha. Ja,
              troche smutny koziolek (zamyslony nad losem swiata), przy nim potrafie sie po
              prostu cieszyc zwyklymi rzeczami. Nie traktuje zycia i siebie juz tak
              serio.Wiele sie uczymy od siebie i nie widze w nim wiecej zlych cech niz u
              innych zodiakalnych zwierzakow. Jezeli chodzi o temperament to ani ja nie
              przystaje do typowego dla koz, ani on nie jest zaslepionym przez huc skorpionem.
              Pozdrawiam
    • Gość: Skorpion Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.netair.pl / *.netair.pl 14.10.05, 21:41
      Boże, co to za brednie? Pierwsze słyszę, że Skorpion łaknie stabilności
      czy 'ciepłych kapci'. No ale czego wymagać od horoskopów typu szmatławego?
      • karina63 Re: SKORPION - KOZIOROŻEC 16.10.05, 16:51
        Jestem skorpionem, jasne ze nieraz lubie cieple kapcie, stabilnosc, ale lubie
        tez poznawac wszystko co nowe i ciekawe, potem znow wskakuje w bamboszki, potem
        znow wybieram sie na podboj swiata, a potem znow kapcioszki, potem......))))
        • karolina.szer Re: SKORPION - KOZIOROŻEC 23.10.05, 13:04
          Ja jestem skorpionica a on koziorozcem i swietnie sie dogadujemy.Wiadomo, ze sa
          tez trudne dni, ale to chyba dotyczy kazdego i nie zalezy od znaku zodiaku -
          taki jest poprostu czlowiek. Ale przyznaje, ze i skorpion i koziorozec jest
          zazdrosny i podejrzliwy...
        • Gość: bocian Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.netair.pl / *.netair.pl 11.11.05, 01:19
          ja to nawet w domu noszę specjalne buty domowe, żadne tam kapcioszki
          a na dworze glany
    • Gość: marti Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.k1.pl 01.11.05, 00:52
      koziorożec i skorpion.to jest mieszanka wybuchowa!na dłuższą metę nie
      polecam.wiem z własnego doświadczenia.
      • peaeszet Re: SKORPION - KOZIOROŻEC 07.11.05, 21:06
        Wiele forów już na gazecie czytałem, ale takich bzdur jeszcze nie. Jeden świat
        widzi przez pryzmat biało-czerwonego krawata, drugi - znaku zodiaku.
        Katastrofa, katastrofa.
        • Gość: Skorpion Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.netair.pl / *.netair.pl 09.11.05, 01:10
          radzę wam poczytajcie sobie lepiej 'Mandalę Życia' tam nie ma takich bzdur
          • Gość: mercurek Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.atol.com.pl 12.11.05, 01:09
            zgadzam sie ;)wyjdzmy moze poza te ogólniki..
    • Gość: vokal Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.tvtom.pl 22.01.06, 13:16
      moj koziorożec jest bardzo skryta osoba ale oddanym przyjacielem tłumi uczucia
      zadko je wylewa na zewnatrz
      • ferro2 Re: SKORPION - KOZIOROŻEC 26.01.06, 16:12
        Moj koziorozec jest faktycznie na pozor troche zimny, ale w rzeczywistosci jest
        inaczej, ale to moja zasluga, ja skorpionica potrafie go pocieszyc,jasne ze
        czasem sie z nim spieram ale to dodaje uroku naszemu zwiazkowi!!!Na razie jest
        ok, oboje kochamy dom, dostanie zycie,zgadzymy sie, prym w lozku oczywiscie
        wiode ja!!!!Nie mogl sie na poczatku do mnie przystosowac, teraz jest
        szczesliwy a ja tez !!!!! Polecam wszystkim skorpionicom, wlasnie koziorozca!!!!
    • Gość: Agusia Re: SKORPION - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:08
      znam to, tez jestem skorpionicą, i ludzie boją się mnie... niektórzy chłopacy
      mówią "uuu wytrzymała" - cokolwiek to znaczy...
      mam chłopaka koziorożca - strasznie się rządzi, cały czas wtyka nos w moje
      sprawy, za rok chce brać ślub, ale nie wiem czy coś z tego wyniknie :-( męczę
      się, pozatym to zazdrośnik z niego na maxa - gdy dzwoni, smsuje lub tylko
      posyła sygnałka do mnie koleżanka to on sie dopytuje po co, dlaczego, w jakim
      celu i kto to jest, skąd ją znam i czy ona to na pewno ona a nie on :-(
      wytyka mi błędy w moim zachowaniu, nie akceptuje moich humorków, wytyka
      niedoskonałości w wyglądzie i wygania do specjalistów (laserowa depilacja,
      dermatolog)
      mam też przyjaciela koziorożca (z mojej strony przyjaźń, z jego- miłość) ale
      rozumiemy się bez słów, jest czuły, opiekuńczy, docenia mnie pod każdym
      wszględem...
      • ferro2 Skorpion-Koziorozec 01.03.06, 12:52
        Aga, wybieraj tego drugiego!!!
    • Gość: Kajtolina skorpion-koziorożec IP: *.chello.pl 13.04.06, 11:54
      Skorpiony to nie jest wcale zły znak...tylko poprostu wymagający...ciepła i
      milośći a potrafi sie odwzajemnić tym ze zwielokrotnioną siłą:)
      Sama wiem jak wielkie pokłady miłości we mnie drzemią,trzeba sie tylko do nich
      dokopać:)

A co do Koziorożćów...hehe mój ukochany chyba jednak mnie zdominował...ale od
      czego jest foch???;p
    • Gość: alina Re: skorpion-koziorozec IP: 83.238.145.* 27.04.06, 15:13
      mój związek z kozirożcem, trwa juz od 6 lat, i muszę stwierdzić że nie jest
      łatwo. Mój Kozioł jest trasznie upary i mimo wszystko dominuje nade mną, mnie
      to wprowadza w furie, bo to ja przecież powinnam dominować w zwiazku. ale
      sprawił przez te 6 lat że strasznie go kocham i wzajemnie, nie daje żadnych
      powodów do zazdrości, mimo to ja zawsze o coś potrafie sie przyczepic.wierny
      jak cholera!! i opiekuńczy. to jego najwieksze zalety.
    • Gość: Madzik skorpion koziorozec IP: 195.117.179.* 09.11.06, 15:10
      hmmm ja koza a On skorpion
      fakt , lubi rzadzic i to wszytskimm, szczegolnie dominacja w sypialni jest
      silna...ostatnio jest miedzy nami nienjalpeiej, a poszlo wlasnie o to , ze On
      nie potrafi byc tym oparciem...
      • Gość: koles Re: skorpion koziorozec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:04
        wyobraźcie sobie że zakochałem sie jako kozioł w skorpionicy , jest niesamowita
        , ale to totalny początek , na razie rozmawiamy i powiem ze początki z
        Skorpionica sa straszne, nie wiem , czy doprawdy z tego wyniknie związek -ale
        musze spróbowac w końcu Kozły sa ambitne:P
    • Gość: bibułka skorpionek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 20:00
      Koziorożec wyrasta na świetnego księgowego, wciąz liczy i kalkuluje, czy coś mu się opłaca czy też nie. No i panicznie sie boi zmian w życiu. Skorpion i Koziorożec bardzo się różnią. Nie wrózę Ci Skorpionku że na dłuższą metę wytrzymasz z tym nudziarzem :)
    • Gość: skorpionka Re: Skorpion-Koziorożec IP: *.tktelekom.pl 27.02.14, 10:19
      Jak dla Skorpiona to tylko Rak, Wodnik lub Ryby, najlepsze połączenie
      • Gość: bibułka Re: Skorpion-Koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 10:32
        Skad ten pomysł że Rak? Nie, Skorpion to tylko z Wodnikiem. Wodnik to bardzo elastyczny gośc, praktycznie z każdym się dogada. Rak ze Skorpionem to złe połączenie, znam z praktyki, nie z książeczek czy diagramów. Biedny nieborak męczy się z potworkiem :), aż w końcu się rozwiodą. Z moich doświadczeń wynika że to fatalne połączenie!:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka