lajton 01.09.06, 10:14 bylam w ciazy. Byl to pierwszy miesiac, a ja mialam wypiety wielki brzuch i rzygalam jak kot. Doszukiwac sie jakichs interpretacji, czy dac se luz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:18 daj sobie na luz. chociaż jak mi się śniło, ze jestem w ciaży to w niej byłam. pażywiom, obaczym...czymiem kciukasy w takim razie)) Odpowiedz Link
lajton Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:23 W ciazy na pewno nie jestem, bo na hormonach jade i o dziecku jakos tez tak baaardzo usilnie nie marze jeszcze. Zastanawia mnie tylko - skad takie sny w mym lebku? Odpowiedz Link
vandikia Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:19 daj se luz nie szukaj, ja kiedys szukalam jakiegos dziwnego snu i w 1 senniku mial to byc ogromny pech, a w 2 szczescie. nie ma co sie przejmowac. Odpowiedz Link
lajton Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:26 a moze bardziej chce tej ciazy niz mi sie wydaje? tak se pomyslalam... Odpowiedz Link
vandikia Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:33 za duzo myslisz i za bardzo sie przejmujesz moze, albo np wczoraj na AO byly chyba jakies tematy ciazowe i Ci sie przysnilo. najlepiej nie myslec, bo tylko można sobie cos wydumac i ściągnąć na siebie Odpowiedz Link
lajton Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:36 vandikia napisała: > można sobie cos wydumac i ściągnąć na siebie to ja nie chce ciazy scisgac na siebie wszystko jest cacy, dzieciaki sa w porzo, slodkie i w ogole, ale poczekam se do slubu ale rano obudzilam sie - mocno zdziwiona, hehe) Odpowiedz Link
vandikia Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:38 w 1 dzien urlopu snilo mi sie, ze szef mnie spotkal gdzies na ulicy i chcial sprawdzic czy nie jestem w ciązy i wsadzil mi dłon w brzuch i wyjął flaki... za duzo horrorów oglądam )) Odpowiedz Link
lajton Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:43 zawsze po takich sennych scenach zastanawiam sie kto takie podobne i do Twoich absurdy w moim mozgu uklada paranoja) Odpowiedz Link
tictac11 Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:20 portalwiedzy.onet.pl/4868,11123,1355314,czasopisma.html Może coś w ten deseń. "Urodzenie dziecka: właśnie urodziłaś dziecko i starasz się zmienić swoje życie tak, aby zapewnić mu w nim miejsce. Sen symbolizuje jakiś nowy początek pracy lub związku. Uświadom sobie, że w twoim życiu właśnie zachodzą takie zmiany, nawet jeśli jak dotąd nie dostrzegłeś na to żadnych dowodów." Odpowiedz Link
lajton Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:27 ja chce zmian - pozytywnych! jak trza gdzies przekazac jakie konkretnie - to mogie Odpowiedz Link
six_a Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:35 to przez to forum , tu wszyscy albo mają dzieci, albo są w ciąży, albo chcą mieć dzieci, albo nienawidzą dzieci. niedługo trzeba będzie zmienić nazwę na: forum oralne 'wymięty cycek' ew. forum analne 'zafajdany pampers' Odpowiedz Link
onlyju Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:39 objawy chyba dosyć typowe, więc nie ma co interpretować, jeno czekać na obciążenie Odpowiedz Link
tictac11 Re: Snilo mi sie, ze 01.09.06, 10:40 że zarwał się podemną balkon na 11 piętrze jakiegoś hotelu, w ostatnim momencie udało mi się wczołgać do pokoju, na bruk spadła tylko moja komórka ))))) Odpowiedz Link