Dodaj do ulubionych

WODNIK - WODNIK

IP: *.toya.net.pl 07.07.05, 23:54
to jakas totalna bzdura jesli jestes dobra wrózka to ciekawa jestem co bys mi
odp na mojyania?
Obserwuj wątek
    • Gość: wodnik Re: WODNIK - WODNIK IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.07.05, 02:56
      Ja sie zgadzam. Czy przyszlosc wspaniala bedzie, tego nie wiem, ale troche
      prawdy w tym jest.
      • Gość: mee... Re: WODNIK - WODNIK IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.07.05, 00:12
        ...dokladnie...z ta kasa to duzo prawdy )))
        • darek9960 dzozef 15.03.06, 18:21
          jestem wodnikiem i nie wierze we wruzby.jak ma cos sie wydarzyc o tak bendzie
    • Gość: Anika_ Re: WODNIK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:11
      ja sie z tym zgadzam heh jest w tym duzo prawdy :)
      • Gość: Pani Wodniczka Re: WODNIK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:29
        Szuwarki są super:) Takie romantyczne i oddane:) Kochają ludizi swiat to
        prawda:)
        Znam pare Wodniczkow i sa dlugooo:) No i nadal jestmiedyz nimi to ciepło:) I
        szaleni sa:)
        • Gość: Wodniczka Re: WODNIK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:32
          A ze skorpionem to ciezkie zycie. To dwie nogi od stłu:)
          • Gość: mikka Re: WODNIK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 15:36
            ...od stłu? o co biega?
          • Gość: skorpionek Re: WODNIK - WODNIK IP: 217.153.6.* 03.01.06, 19:27
            ale nieokreślaj tak wszystkich
    • Gość: Przemek Re: WODNIK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:34
      jestem z dziewczyna ktora ma znak zodiaku wodnik (tak jak i ja)przez 4 lata i
      wszystko co jest tu opisane dla naszego przypadku jest prawda,ale wszystko
      zalezy jeszcze od osoby. horoskop to tylko zarys osobowosci,a jak sie potoczy
      zycie 2 ludzi zalezy tylko od nich samych,poniewaz historia kazdego zwiazku
      jest niepowtarzalna i jedyna. pozdrawiam!
      • mielczarczykj Re: WODNIK - WODNIK 12.11.17, 14:21
        Pani Wodnik często lubi prowadzić aktywny tryb życia. Z łatwością poświęci się jakiejś dyscyplinie sportu, byleby tylko nie polegała ona na powtarzalnych czynnościach. Niestety Pani Wodnik charakteryzuje się dużą zmiennością nastroju, która w konsekwencji może poprowadzić związek w duży kryzys. Zgodnie z opisem ze strony horoskop.media.pl/horoskop-wodnik/
    • Gość: andziulka Re: WODNIK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:44
      a ja się zgadzam w 100% z wróżką.
    • Gość: anecia Re: WODNIK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:02
      wlasnie ciekawe jak to jest bo wlasnie ja jestem wodnik i jestem z wodnikiem i
      jest czasami naprawde ciezko!!!!cholernie ciezkie haraktery/////
      • Gość: wodniczka_ Re: WODNIK - WODNIK IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 20.10.05, 15:30
        Zgadzam się z Anecia...czasai baaardzo trudno. Może własnie że jestesmy tak
        podobni że strach się bać:)
      • bloomoo WODNIK - WODNIK 27.11.06, 09:56
        zgadzam sie w pelnej rozciaglosci!!!ja jestem wodnikiem i on jest
        wodnikiem..ciezkie mamy charakterki..wszyscy moi faceci jak do tej porybyli
        wodnikami:) ciekawe..zbieg okolicznosci..?:D
    • Gość: grazyna Re: WODNIK - WODNIK IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 24.10.05, 07:56
      coz powiem tak jestem z wodnikiem juz 14 lat i zgadzam sie z opinia jest tak
      jak piszesz o nas , generalnie nie zamienilabym mojego meza na innego...
    • Gość: Asia Re: WODNIK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:44
      Całkowicie się z tym zgadzam.To tak jakbyś znała mnie i mojego męża.Opis jest
      bardzo trafny, tylko co zrobić aby w życiu wodniki mogły zachować większy umiar
      i wykazać się zdrowym rozsądkiem?
    • Gość: MM Re: WODNIK - WODNIK IP: 217.96.74.* 03.01.06, 15:21
      to sie okaze...czy damy rade...
    • Gość: Darcyk Re: WODNIK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:13
      Jestem z wodnikiem i czasem nie jest łatwo ale jest na wodnika sposób. Wodnik
      jest chętny do rozwiązywania problemów tylko trzeba go do tego pociągnąć. To
      naprawde fajny znak zodiaku. To jest już drugi wodnik z którym jestem, ale nie
      każdy wodnik jest taki sam, ale z wiekiem zmienia się w naturalnego wodnika.
      Młody wodnik uwielbia wręcz aby wokół jej osoby był wiecznie szum i dlatego
      większość wodników jest obraźliwych ale z wiekiem to mija. Pozdrawiam
    • Gość: Bartek Re: WODNIK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 14:06
      Madzia....jeszcze się nie znamy osobiście a ja już Cię kocham.... :) :-*
      • Gość: Madzia Re: WODNIK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 14:14
        Bartek....Zaskoczyles mnie tym.....I love u too:)))
    • Gość: agus1983 Re: WODNIK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:55
      zgadza się w 100% tworzymy związek od 5 lat - trafna "diagnoza"...
    • Gość: pieet-ras Re: WODNIK - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:29
      Kazda potwora znajdzie swego adoratora no a swój swego znajdzie

wnioski pozostawiam Państwu
      • gata81 Re: WODNIK - WODNIK 04.02.06, 14:27
        ja jestem wodnikiem i mój partner tez jest wodnik.Jest na razem super już piąty
        rok. Nie zamieniłabym go na inny znak zodiaku :)
        Zgadzam się z wróżką :)
    • Gość: wodnica Re: WODNIK - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 16:34
      pozdrawiam wszystkie wodniki:)
      sama jestem wodnicą ale wiem ze juz z facetem wodnikiem sie nie bede blizej
      zadawać:)na chwile to napewno wspaniały układ ale potem niestety klapa,no i im
      wodnik starszy tym bardziej chce byc samotny,wodnik jest wspanialym rodzicem
      ale partnerem zdecydowanie gorszym
      • lejla22 Re: wodnik-wodnik 15.04.06, 22:15
        uuU nie zgadzam się ja jestem wodnkikiem 18 luty moj chlopak tez 12 luty,razem
        juz 8 lat, podbne charektery,nie bylo latwo,ale im dluzej jestesmy razem tym
        lepiej,w ogole hheee wodniki sa bardzo fajne;)
        • Gość: Aneta Re: wodnik-wodnik IP: *.171.53.67.crowley.pl 29.08.06, 15:46
          co za zbieg okoliczności. ja tez jestem z 18.02. a mój facet z 12.02. To jedna
          wielka mieszanka wybuchowa. Ale nikt tak mnie nie rozumie jak on..pozdrawiam
    • Gość: Pusia Re: wodnik-wodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 16:47
      zgadzam się mam wspanianiałego chlopaka spod tego znaku jak i ja więc jesteśmy
      naprawde udaną parą. Kochamy się w całego serca.......mamy nadzieję że tak
      zostanie...
    • Gość: gość Re: wodnik-wodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:03
      Chciałabym wiedzieć jak możesz wypowiadać swoją opinię na jakiś temat skoro nie
      potrafisz poprawnie napisać prostego zdania.
    • Gość: WODNIKi WODNIK - WODNIK IP: *.west.biz.rr.com 12.05.06, 04:37
      [quote]
      Udany seks jest dla ciebie miłym urozmaiceniem relacji z mężczyzną, ale mówiąc
      szczerze, zabawy w łóżku to nie twój żywioł...[/quote]

to moim zdaniem BZDURA! ... to wszystko zalezy tylko od "dobrej woli"
      czeba chciec, pragnac i pozadac.

[quote]Możecie stworzyć udany związek, wspólną przyszłość stoi przed wami
      otworem. Jesteście do siebie bardzo podobni, macie takie samo podejście do życia
      oraz oczekiwania. Oboje potrzebujecie dużo swobody i niezależności, dlatego też
      łatwo wam zrozumieć swoje "niespokojne dusze". Działacie z dużym rozmachem, nie
      lubicie banalnego życia, będziecie się wzajemnie wspierać i inspirować. Kochacie
      ludzi, chętnie im pomagacie. We wspólne życie nie wkradnie się nuda, zapewnicie
      sobie wiele atrakcji, dom będzie tętnił życiem. Tylko w sprawach finansowych
      wykażcie więcej rozsądku. Mając takie same temperamenty i sposób okazywania
      emocji, przeżyjecie wiele wspaniałych chwil [/quote]

Czy jako WODNIK zgadzam sie "wroszka"?

Wlasnie poznalem super wodniczke .. "troche" (tylko o 20 lat) mlodsza o de
      mnie ktora jest w trakcie rozwodu.

Ja biore rozwod z zimna KOZIOROZYCA aby byc z goraca wodniczka!
      Wiem co nas laczy i chce aby byla dziewczyna bez ktorej nie moge zyc, i nia
      zostanie. Nie chce innej!

Koziorozce to DYZASTER!
    • Gość: WODNIK WODNIK - WODNIK IP: *.west.biz.rr.com 12.05.06, 04:44
      Jako WODNIK powiem jedno:

Wszystko ale NIGDY nie KOZIOROZEC!

Z czasem to naprawde tragedia!
    • Gość: Monika WODNIK - WODNIK IP: *.blt.pl 16.11.06, 14:42
      To jest PRAWDA !!!! Jaknajbardziej się z tym zgodzę!!!!!
    • mapunia Re: WODNIK - WODNIK 14.05.22, 22:13
      Bardzo ciężko w takim związku wytrzymać. Miałam kiedyś taką sytuacje
    • mapunia Re: WODNIK - WODNIK 29.07.22, 07:00
      Taki związek jest fatalny między tymi znakami zodiaku
    • irena.grzywacz Re: WODNIK - WODNIK 17.08.22, 12:37
      Doskonała para!
    • midaska Re: WODNIK - WODNIK 23.08.22, 09:08
      Byłam w takim zwiazku, całe szczęście to już za mną. Kompletnie się niedobraliśmy, dobrali nas znajomi. Według znajomych pasowaliśmy do siebie. Najlepszy w tym zwiazku miałam tylko seks. Zwiazek na seks bez zobowiązań tak, natomiast zwiazek codzienny na życie, gdzie owszem seks jest przyjemny, ale co później? Z własnego doświadczenia mówię, taki układ nie zagra życiowo.
    • agrentowy4321 Re: WODNIK - WODNIK 07.03.23, 15:05
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: WODNIK - WODNIK 28.04.23, 05:49
      Raz tak a raz inaczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka