Dodaj do ulubionych

KOZIOROŻEC - WODNIK

IP: *.ztpnet.pl 11.07.05, 19:26
w moim przypadku nawet bardzo się sprawdza ten horoskop -niestety te ciągłe
sprzeczki:(no trudno i tak go uwielbiam!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jajko zgadza się co do joty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:49
      nie kłocimy sie jeszcze ale tylko dlatego ze dopiero od niedawna ze sobą
      chodzimy i kazda ze stron nie chce sie narazic. w zasadzie wiem ze do siebie
      nie pasujemy i ciagle zastanawiam sie po co mi to. no coz dopuki nie poznam
      kogos optymalnego mam przynajmniej z kim "to" robic. i akurat z tym jest
      calkiem dobrze
    • maalgoosia Re: KOZIOROŻEC - WODNIK 15.07.05, 07:45
      Ja również uwielbiam mojego WODNIKA, jest najcudowniejszym CHOPEM na całym
      świecie!!!!! A że się różnimy? To jest akurat miłe.
    • Gość: Śledziu Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 213.199.221.* 15.07.05, 08:39
      Mam żone wodnika i jest zajebista. Kłutnie ?? a co to jest ?? Spokój cisza i
      SEX !!!
    • Gość: ula Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.pool8290.interbusiness.it 18.07.05, 16:42
      w moim przypadku tez sie zgadza co do joty ZERO dopasowania!!!! 2 calkiem inne
      swiaty.
    • Gość: Bartek i Ania Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.netvigator.co.uk 20.07.05, 01:17
      Każdo słowo to najprawdziwsza prawda!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gosia Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 5.5R* / 213.17.173.* 16.08.05, 11:40
      w moim przypadku nie zgadza sie ani troche, moze to wyjatek potwierdzajacy
      regule :-)))
      • k.a.r.o Re: KOZIOROŻEC - WODNIK 27.08.05, 11:30
        dajcie spokój! takie wróżbiarstwo i tak nic nie pomoże nieszcześliwym związkom
        i nie zaszkodzi tym udanym! jestem z wodnikiem i jest mega super! fakt, ze sie
        różnimy, ale to jest opzytywne - gdybysmy byli tacy podobni jak nuuuudno by
        bylo. a dyskusje sa urozmaicone i czesto uswiadamiamy sobie, ze do sprawy mozna
        podejsc w zupelnie inny sposob. zycze wszytstkim takich rozmow! z podobnymi do
        was ludzmi ich nie zaznacie!
        • Gość: kitty132 Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.08.05, 23:09
          Pewnie, wróżbiarstwo to zabawa, przynajmniej jak dla mnie i nie zawsze musi się
          spełniać czy coś ;).Sama jestem w takim związku koziorożec wodnik... . I tak
          jak ktoś pisał - dwa zupełnie inne świety. Jestesmy zupełnie inni, mamy inne
          podejście do zycia, co innego nam się podoba... .Czesto też zdarzają nam się
          kłotnie czy sprzeczki, ale one tylko pogłębiagją naszą miłość. Bo od osoby o
          innym podejscu do zycia, mozna się nauczyć na prawdę wiele...wiem, bo ja się od
          niego nauczyłam dużo..
          • Gość: wodniczka Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:50
            zgadzam sie z wypowiedzią kitly 132:tak to cała prawda. Jestem w takim związku
            od dawna i sama sie dziwię,a Ci co piszą, że fajnie się róznić miedzy sobą, to
            chyba za krótko sa w związku i nie wiedzą o co tu chodzi!Niby te znaki
            uzupelniaja sie jedynie, ale jakim kosztem!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kumla Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:22
      W moim, wlasciwie naszym przypadku ani jedno zdanie nie ma odzwierciedlenia w
      rzeczywistosci. Ja jestem koziorozcem z krwi i kosci a moj narzeczony
      wodnikiem, jest on najspokojniejszym, najlagodniejszym i kompromisowym
      czlowiekiem jakiego znam.
    • Gość: isia Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 213.17.137.* 25.10.05, 10:07
      A u nas jest na odwrót.Ja-koziorożec,mąż-wodnik.Jesteśmy tacy,jakbym ja była
      wodnikiem a mój ślubny koziorożcem.
    • Gość: Lilith jest inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:40
      co do mnie to jest na odwrót mnie (KOZIOROŻEC) rozsadza energia i jest mnie
      pełno wszędzie a mój partner (WODNIK) jest poważny nieraz nudny do przesady
      często sie niezgadzamy ale i tak mimo wszystko kochamy siebie
      • mike78 Re: jest inaczej 07.11.05, 19:20
        U nas też inaczej - Ja koziorożec i szczyt roztrzepania, nagłych decyzji i
        pośpiechu, on wodnik spokojny , zorganizowany i nigdy się nie spóżnia. Ale
        kocham Go jak nikogo na swiecie
    • Gość: hot_shot1@tlen.pl Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:39
      nie zgadzam sie z tym wogole...ja z moim chlopakiem rozumiemy sie bez slow,jest
      cudownie,jak mozna w to wogole wierzyc! co za bzdury....ale coz jak swoje zycie
      podporzadkowuje sie horoskopom to potem tak bywa!-zastanowcie sie troszke! :o)
    • Gość: sweet.anis Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 195.205.11.* 06.12.05, 15:05
      a mialam taka cicha nadzieje,ze cos sie zmienilo w horoskopach;))no coz,
      sprzeczki sie zdarzaja , ale sadze ,ze nie da sie ich ominac nawet jesli
      horoskopy sie pieknie zgadzaja.. a co tam ja uwielbiam mojego Wodniczka i w
      czerwcu zostane jego zonka:))ale z lozkiem to tez trafiliscie:)))pozdrawiam
    • Gość: MeNsOn Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 82.160.119.* 08.12.05, 22:55
      spoko wy przypadkiem nie podgladacie mojego życia :-) 100 % pasuje LoL Pozdro
      for All
    • Gość: Rita Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.local.pl / *.devs.futuro.pl 12.12.05, 14:20
    • Gość: Rita Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.local.pl / *.devs.futuro.pl 12.12.05, 14:22
      this is not true becouse I have hasdom Wotrpool and we never have an arguments
      Uor bad write
    • Gość: hot_shot1@tlen.pl Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:03
      JEJKU...JESTEM SZCZESLIWA JAK NIGDY W ZYCIU WLASNIE DZIEKI WODNIKOWI....NIE
      KLUCIMY SIE I NIE JEST NAM TRUDNO DOGADAC SIE...BO ROZMAWIAMY I TO JEST KLUCZ
      DO SZCZESCIA...STWORZYLISMY ZWIAZEK O JAKIM MARZYLISMY OBOJE I JEST DOBRZE!
      PROBOJCIE,A NIE PODDAWAJCIE SIE!!:*
      • izabela88 Re: KOZIOROŻEC - WODNIK 04.01.06, 20:59
        Wyjełaś mi to z ust. Jakbym słyszała samą siebie:)
    • Gość: ladybug Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.rob.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:46
      Część zgadza sie, ale za to w sypialni jest boosskooo;)
    • Gość: sik Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:47
      Ale pierdy takie marne jak z mojej dupiny
      • kajaman31 Re: KOZIOROŻEC - WODNIK 29.12.05, 22:16
        na tyle co znam sie na astrologii to porównanie dotyczy mężczyzny koziorożca i
        kobiety wodnika a nie na odwrót.W moim związku ta charakterystyka pasuje do nas
        idealnie
    • Gość: merkury Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:26
      Niestety w naszym przypadku horoskop soe nie sprawdza!To ja jestem wulkanem,
      pełna pomysłów, ciągle szukam wrażeń, a mój pan tylko telewizja i nuda po pachy.
    • Gość: khjhg Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:02
      nieprawda nam jako wodnik i koziorozec bardzo dobrze sie ukłda i niesłucham
      takich gupstw
    • Gość: MJ Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 87.207.18.* 22.01.06, 11:27
      uważam że ten horoskop sie niesprawdza. jestesmy razem juz 2 lata i niebylo
      miedzy nami zadnej sprzeczki. rozumiemy sie doskonale i mamy takie same
      potrzeby. a jesli mamy rozne zdania na jakies tematy lub na wspolna przyszlosc
      to idziemy na kompromis. horoskopy niezawsze sie sprawdzaja. w naszym przypadku
      na bank nie. pozdrawaiam!!! :)
    • Gość: Sasza Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 11:56
      100% prawdy,wiem po swoim związku
    • Gość: gufik Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.siec.sandomierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:35
      a mi sie totalnie nie zgadza!!jest wrecz odwrotnie!ja szalony kozioroze a on
      spokojny wodnik...no nic moze jestesmy jacys inny:P
    • Gość: Magda Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.adsl.xs4all.nl 14.02.06, 10:32
      Ja koziorozec bylam z wodnikiem prawie trzy lata,w tym czasie wiele razy
      zrywalismy i schodzilismy sie.Za duza roznica charakterow,wodnik nie dawal mi
      poczucia bezpieczenstwa.Wiecznie bujal w oblokach i byl jakby nie obecny
      duchem.Dzisiaj wiem ze postapilam slusznie konczac ten zwiazek:) Pozdrawiam
    • Gość: aśka:) Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:19
      a u mnie jest na odwrót, jestem koziorożcem a pasuje do mnie opis wodnika, a
      opis koziorożca pasuje jak ulał do mojego narzeczonego wodnika. Sprzeczamy się
      bardzo rzadko:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka