Gość: dosia IP: *.ztpnet.pl 11.07.05, 19:26 w moim przypadku nawet bardzo się sprawdza ten horoskop -niestety te ciągłe sprzeczki:(no trudno i tak go uwielbiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajko zgadza się co do joty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:49 nie kłocimy sie jeszcze ale tylko dlatego ze dopiero od niedawna ze sobą chodzimy i kazda ze stron nie chce sie narazic. w zasadzie wiem ze do siebie nie pasujemy i ciagle zastanawiam sie po co mi to. no coz dopuki nie poznam kogos optymalnego mam przynajmniej z kim "to" robic. i akurat z tym jest calkiem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
maalgoosia Re: KOZIOROŻEC - WODNIK 15.07.05, 07:45 Ja również uwielbiam mojego WODNIKA, jest najcudowniejszym CHOPEM na całym świecie!!!!! A że się różnimy? To jest akurat miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledziu Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 213.199.221.* 15.07.05, 08:39 Mam żone wodnika i jest zajebista. Kłutnie ?? a co to jest ?? Spokój cisza i SEX !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.pool8290.interbusiness.it 18.07.05, 16:42 w moim przypadku tez sie zgadza co do joty ZERO dopasowania!!!! 2 calkiem inne swiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek i Ania Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.netvigator.co.uk 20.07.05, 01:17 Każdo słowo to najprawdziwsza prawda!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 5.5R* / 213.17.173.* 16.08.05, 11:40 w moim przypadku nie zgadza sie ani troche, moze to wyjatek potwierdzajacy regule :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.r.o Re: KOZIOROŻEC - WODNIK 27.08.05, 11:30 dajcie spokój! takie wróżbiarstwo i tak nic nie pomoże nieszcześliwym związkom i nie zaszkodzi tym udanym! jestem z wodnikiem i jest mega super! fakt, ze sie różnimy, ale to jest opzytywne - gdybysmy byli tacy podobni jak nuuuudno by bylo. a dyskusje sa urozmaicone i czesto uswiadamiamy sobie, ze do sprawy mozna podejsc w zupelnie inny sposob. zycze wszytstkim takich rozmow! z podobnymi do was ludzmi ich nie zaznacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty132 Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.08.05, 23:09 Pewnie, wróżbiarstwo to zabawa, przynajmniej jak dla mnie i nie zawsze musi się spełniać czy coś ;).Sama jestem w takim związku koziorożec wodnik... . I tak jak ktoś pisał - dwa zupełnie inne świety. Jestesmy zupełnie inni, mamy inne podejście do zycia, co innego nam się podoba... .Czesto też zdarzają nam się kłotnie czy sprzeczki, ale one tylko pogłębiagją naszą miłość. Bo od osoby o innym podejscu do zycia, mozna się nauczyć na prawdę wiele...wiem, bo ja się od niego nauczyłam dużo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:50 zgadzam sie z wypowiedzią kitly 132:tak to cała prawda. Jestem w takim związku od dawna i sama sie dziwię,a Ci co piszą, że fajnie się róznić miedzy sobą, to chyba za krótko sa w związku i nie wiedzą o co tu chodzi!Niby te znaki uzupelniaja sie jedynie, ale jakim kosztem!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumla Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:22 W moim, wlasciwie naszym przypadku ani jedno zdanie nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistosci. Ja jestem koziorozcem z krwi i kosci a moj narzeczony wodnikiem, jest on najspokojniejszym, najlagodniejszym i kompromisowym czlowiekiem jakiego znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 213.17.137.* 25.10.05, 10:07 A u nas jest na odwrót.Ja-koziorożec,mąż-wodnik.Jesteśmy tacy,jakbym ja była wodnikiem a mój ślubny koziorożcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith jest inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:40 co do mnie to jest na odwrót mnie (KOZIOROŻEC) rozsadza energia i jest mnie pełno wszędzie a mój partner (WODNIK) jest poważny nieraz nudny do przesady często sie niezgadzamy ale i tak mimo wszystko kochamy siebie Odpowiedz Link Zgłoś
mike78 Re: jest inaczej 07.11.05, 19:20 U nas też inaczej - Ja koziorożec i szczyt roztrzepania, nagłych decyzji i pośpiechu, on wodnik spokojny , zorganizowany i nigdy się nie spóżnia. Ale kocham Go jak nikogo na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_shot1@tlen.pl Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:39 nie zgadzam sie z tym wogole...ja z moim chlopakiem rozumiemy sie bez slow,jest cudownie,jak mozna w to wogole wierzyc! co za bzdury....ale coz jak swoje zycie podporzadkowuje sie horoskopom to potem tak bywa!-zastanowcie sie troszke! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet.anis Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 195.205.11.* 06.12.05, 15:05 a mialam taka cicha nadzieje,ze cos sie zmienilo w horoskopach;))no coz, sprzeczki sie zdarzaja , ale sadze ,ze nie da sie ich ominac nawet jesli horoskopy sie pieknie zgadzaja.. a co tam ja uwielbiam mojego Wodniczka i w czerwcu zostane jego zonka:))ale z lozkiem to tez trafiliscie:)))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeNsOn Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 82.160.119.* 08.12.05, 22:55 spoko wy przypadkiem nie podgladacie mojego życia :-) 100 % pasuje LoL Pozdro for All Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.local.pl / *.devs.futuro.pl 12.12.05, 14:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.local.pl / *.devs.futuro.pl 12.12.05, 14:22 this is not true becouse I have hasdom Wotrpool and we never have an arguments Uor bad write Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_shot1@tlen.pl Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:03 JEJKU...JESTEM SZCZESLIWA JAK NIGDY W ZYCIU WLASNIE DZIEKI WODNIKOWI....NIE KLUCIMY SIE I NIE JEST NAM TRUDNO DOGADAC SIE...BO ROZMAWIAMY I TO JEST KLUCZ DO SZCZESCIA...STWORZYLISMY ZWIAZEK O JAKIM MARZYLISMY OBOJE I JEST DOBRZE! PROBOJCIE,A NIE PODDAWAJCIE SIE!!:* Odpowiedz Link Zgłoś
izabela88 Re: KOZIOROŻEC - WODNIK 04.01.06, 20:59 Wyjełaś mi to z ust. Jakbym słyszała samą siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladybug Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.rob.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:46 Część zgadza sie, ale za to w sypialni jest boosskooo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sik Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:47 Ale pierdy takie marne jak z mojej dupiny Odpowiedz Link Zgłoś
kajaman31 Re: KOZIOROŻEC - WODNIK 29.12.05, 22:16 na tyle co znam sie na astrologii to porównanie dotyczy mężczyzny koziorożca i kobiety wodnika a nie na odwrót.W moim związku ta charakterystyka pasuje do nas idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merkury Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:26 Niestety w naszym przypadku horoskop soe nie sprawdza!To ja jestem wulkanem, pełna pomysłów, ciągle szukam wrażeń, a mój pan tylko telewizja i nuda po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khjhg Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:02 nieprawda nam jako wodnik i koziorozec bardzo dobrze sie ukłda i niesłucham takich gupstw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: 87.207.18.* 22.01.06, 11:27 uważam że ten horoskop sie niesprawdza. jestesmy razem juz 2 lata i niebylo miedzy nami zadnej sprzeczki. rozumiemy sie doskonale i mamy takie same potrzeby. a jesli mamy rozne zdania na jakies tematy lub na wspolna przyszlosc to idziemy na kompromis. horoskopy niezawsze sie sprawdzaja. w naszym przypadku na bank nie. pozdrawaiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 11:56 100% prawdy,wiem po swoim związku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gufik Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.siec.sandomierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:35 a mi sie totalnie nie zgadza!!jest wrecz odwrotnie!ja szalony kozioroze a on spokojny wodnik...no nic moze jestesmy jacys inny:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.adsl.xs4all.nl 14.02.06, 10:32 Ja koziorozec bylam z wodnikiem prawie trzy lata,w tym czasie wiele razy zrywalismy i schodzilismy sie.Za duza roznica charakterow,wodnik nie dawal mi poczucia bezpieczenstwa.Wiecznie bujal w oblokach i byl jakby nie obecny duchem.Dzisiaj wiem ze postapilam slusznie konczac ten zwiazek:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka:) Re: KOZIOROŻEC - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:19 a u mnie jest na odwrót, jestem koziorożcem a pasuje do mnie opis wodnika, a opis koziorożca pasuje jak ulał do mojego narzeczonego wodnika. Sprzeczamy się bardzo rzadko:) Odpowiedz Link Zgłoś