Gość: MONCIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:01 Lepiej tego nie komentować. Głupoty piszecie. Może jest dobrze na początku, ale co rok to gorzej się dzieje. buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dinka Re: LEW - BYK IP: *.com 19.07.05, 20:49 jestem w zwiazku z bykiem i wszystko co piszecie sie zgadza,dlatego nasz zwiazek jest wolny i widujemy sie srednio raz na 2 w tygodniu bo przy czestrzych spotkaniach mogłoby niezle iskrzyc.a w sypialni jest gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
shinol Re: LEW - BYK 09.12.06, 15:07 Lew + byk tylko na początku jest ok. Żeby Byk mógł być z Lwem musiałby być sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: LEW - BYK IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 20.07.05, 17:21 Horoskopy przyjmuję do wiadomości,nie koniecznie w nie wierząc.Jeżeli chodzi o kontakty byka z lwem,to muszę przyznać tu rację.Całkowiecie się z tym zgadzam. Lew-bliźnięta-też prawda.Niestety na moje nieszczęcie:( Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: LEW - BYK 21.07.05, 10:49 Jestem lwicą, mój związek z bykiem trwa dopiero 1,5 roku, ale uważam, że to najlepszy facet jakiego miałam! Opiekuńczy, troskliwy, zaradny życiowo i rewelacyjny w seksie. Może trochę apodytkyczny i za bardzo uparty, parę innych wad tez by się znalazło, ale liczne zalety biją je na głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: LEW - BYK IP: *.chello.pl 26.08.05, 00:25 wiesz lilarose - u mnie tez zwiazek lwicy z bykiem i jest tak, jak u Ciebie. dokladnie te same wady i zalety o ktorych piszesz. u mnie juz dwa lata i jest... coraz lepiej;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: LEW - BYK IP: *.icpnet.pl 26.03.12, 13:31 Również jestem w związku ja lew on byk jest dobrym człowiekiem , ale nie jest wylewny, romantyczny okazuje uczucia dziwnie ?! tak górnolotnie , powierzchownie jest uparty reasumując jest egoistą , samolubem jest jak kot , który chodzi własnymi drogami , ptak wędrowny !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: LEW - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:01 Zgadzam sie z tym w 100% ja tego nie wziełam na poważnie i teraz wszystko wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skubi Re: LEW - BYK IP: 217.97.177.* 26.08.05, 09:18 co wy gadacie ja jestem spod BYKA a moja partnerka(druga polowka) spod LWA i jestesmy ze sobo 5 lat i zamiezamy sie pobrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skubi Re: LEW - BYK IP: 217.97.177.* 26.08.05, 09:18 co wy gadacie ja jestem spod BYKA a moja partnerka(druga polowka) spod LWA i jestesmy ze sobo 5 lat i zamiezamy sie pobrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIZA Re: LEW - BYK IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.07, 19:34 JAKIE BZDURY TU PISZECIE!jESTEM MEZATKA Z BYKIEM OD 10 LAT.UKLADA NAM SIE REWELACYJNIE.SWIATA NIE WYOBRAZAM SOBIE BEZ MEZA.CZASAMI ZDAZAJA SIE SPIECIA JAK WSZEDZIE ALE WSZYSTKO JEST DO POKONANIA.TO JAK LUDZIOM JEST ZE SOBA ZALEZY TYLKO OD NICH SAMYCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: LEW - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:37 jest spod lwa a moj chłopak z pod byka ichociaz jestesmy ze soba dopiero 3 miesiące to z kazdym dniem coraz bardzie go kocham....uwazam ze byki maja cos w sobie co przyciąga lwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniesia Re: LEW - BYK IP: 217.153.161.* 23.01.06, 09:24 rowniez uwazam ze byki maja cos takiego w sobie co przyciaga ,nie wyobrazam sobie zycia bez mojego byczka:*na poczatku bylo tragicznie klucilismy sie o kazde glupstwo ale przetrwalismy ,jestesmy ze soba rok i z dnia na dzien coraz lepiej nam sie uklada i coraz bardziej sie kochamy:):*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: LEW - BYK IP: *.pl / 193.151.48.* 10.02.06, 21:46 Witam jestem lwem przez 2 lata męczyłem sie w związku z bykiem. To co piszecie to prawda, rywalizacja, kłutnie, taki związek jest bez perspektyw i tylko wielka miłość może to wytrzymac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: LEW- BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:28 to jest absolutna prawda!!!!!!!!!!!moj chlop[ak to dupek......... Odpowiedz Link Zgłoś
irma83 Re: LEW - BYK 27.03.06, 13:21 oj, prawda... i jak tu nie wierzyc w horoskopy. wczoraj sie tak pożarłam z moim bykiem na gg, że aż iskry poszły. Pierwszy raz tak ostro. napisal, ze moge do niego nie przylatywac i ze nie chce takiej dziewczyny a ja jemu na to, ze jest poje..y. tego jeszcze nie było! Pogodzilismy się. on był bardzo rozdrażniony, ja tuż przed okresem. kocham go, jestesmy razem (na odległość) 9 m-cy. Kocham go bardzo, jestem tego pewna, ale wiem, że bedzie ciężko mi sie z nim dogadać. Wierze, że nam się uda. Trzymajcie prosze za nas kciuki. Pozdrawiam wszystkie lwice :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica przed slubem Re: LEW - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:08 Jestem z moim Byczkiem dwa lata. Sa spiecia ale tylko o pieniadze (jest strasznym centusiem) i oto,ze jemu nie chce sie sprzatac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: LEW - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 22:40 Ja ze swoim Bykiem jestem już 12 lat. Niestety to co piszą o związku jest prawdą. Ale tak jak wszędzie są gorsze i lepsze dni. Niestety w takim związku częściej są gorsze. Ale jakoś idzie to wytrzymać, a jak wątpię to myślę o naszym synku. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: LEW - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:55 Ja jestem z pod Lwa a moj partnet z pod Byka, mamy jedno dziecko drugie w drodze i jak narazie jest dobrze! Najlepszy sposob na pogodzenie sie jest lozko! Wszysko łagodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: LEW - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:04 jest w tym co piszecie trochę prawdy, ale w kazdym związku moze tak być!moim zdaniem jak sie kogoś na prawde kocha to nawet gwiazdy nie mają na to wpływu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLINA Re: LEW - BYK IP: 82.160.17.* 26.04.06, 14:34 HOROSKOP JEST SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawi Re: LEW - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:26 Coś mi się tu niezgadza!Jestem zodiakalnym Lwem a mój chłopak to Byk i bardzo dobrze nam się układa.Nikt nie walczy o dominację w związku wręcz przeciwnie dogadujemy się bardzo dobrze i jesteśmy szczęśliwi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: LEW - BYK IP: *.stream.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:07 żyję z bykiem już 15lat to co tu jest opisane to cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: LEW - BYK IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.06.06, 21:56 Zgadzam sie z opina iz Lew i Byk to nie jest najciekawsze połączenie, wlasnie to doswiadczam. Proboje uwolnic sie z toskycznego zwiazku... Nie popelniajcie tego blędu co ja..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: LEW - BYK IP: 82.76.6.* 05.07.06, 16:51 ona byk,ja lew-ciezko-dam sobie chyba spokoj,lepiej bylo np. z rakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: LEW - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 18:12 W sumie nigdy nie wierzylam w horoskopy, ale chyba jednak cos w tym jest...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk LEW - BYK IP: 80.51.236.* 09.12.06, 14:57 Jest nam ze soba dobrze w brew temu co pisza i co rok to lepiej. W łuzku nam jest cudownie czasem tylko chcielibysmy pozbyc sie dzieci, wiec raz na jakis czas wywozimy do dziadków i w tedy oj sie dzieje....Głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinus Re: LEW - BYK IP: *.aster.pl 09.01.07, 02:05 poznalam byka niedawno. wiesz, ze moze to smieszne, ale wydaje mi sie, ze to moze byc TEN. jestem po 3 zwiazkach: z lwem (tragedia, kobieciarz i zadufany w sobie), z wodnikiem (calkiem milo) i z rybami (masakra, slaba psychika i potrzebowal kobiety-matki). Z Bykiem jest tak, ze on mnie intryguje, widze, ze ma ciezki charakter i mam tylko nadzieje, ze uda nam sie pojsc na kompromis. Wiem, ze latwo nie bedzie, ale warto postarac sie o cos, co moze byc piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwiczka jeszcze Re: LEW - BYK IP: *.szczecin.mm.pl 07.03.07, 22:32 tak zgadzam sie..toksyczna miłosc...ale co jak go kocham nad zycie??nie umiała bym zyc bez mojego byczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racjonalistka Re: LEW - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:41 Nigdy nie przywiązywałam wagi do horoskopów, ale muszę się zgodzic z jednym -w życiu się z nikim się tak nie kłóciłam ( jestem lwem), ale przeprosiny:-) w wydaniu byka to rewelacja. Tylko nie wiem jak długo to wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata88 LEW - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 10:02 bez komentarza!!! glupoty!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś