Dodaj do ulubionych

śniło mi się

18.08.05, 10:19
może któreś z Was spróbuje zinterpretować:))
śniła mi się kobieta monstrum, była ok. 5x większa niż ja, w ogóle potężna,
miała zamiast ust taki jakby dziub, pazury jak u orła i ciemne okulary do
pływania, krzyczała i była agresywna, zbliżała się do mnie, działo się to w
jakimś szarobrunatnym pomieszczeniu, jakby suterenie, praktycznie nic tam nie
było oprócz niej, do pomieszczenia schodziły schodziły schody, ja tam stałam,
byłam mężczyzną, jakby wiedźminem, narysowałam kreskę kredą przed sobą i
powiedziałam:"takich sztuczek, to jeszcze nie znasz", ona się cofnęła i
zaczęła coś szeptać, jakby przekleństwa
Obserwuj wątek
    • undyna Re: śniło mi się 18.08.05, 10:20
      naprawdę mi się to śniło, spróbujcie proszę:)
      • lavia78 Re: śniło mi się 18.08.05, 11:02
        witam, no to rzeczywiście masz nieciekawe sny, ale pamiętaj, może oglądałaś
        jakis film w którym były takie postaci i dlatego tak ci się sniło, przeciez nie
        zawsze to sen ktoy coś oznacza a zazwyczaj to przemieszanie się rzeczywistych
        zdarzeń na jawie, które potem troche męcza nas we śnie, moze dlatego że jeteśmy
        zmęczeni albo coś w środku nas gryzie(albo jestesmy zbyt pojedzenie). moze twój
        sen oznaczać że twoja duchowośc została zaburzona, masz małą kontrolę nad sobą
        chciałabyś ale posługujesz się tylko nieznajomymi trikami, które wcale nie
        muszą byc skuteczne(albo sa pozornie skuteczne)Brak ci poczucia dystansu i
        samokontroli.kreda to jakieś krótkotrwałe wydarzenia, podświadomośc prosi sie o
        wyciszenie i pomoc duchową, która u ciebie jest zaburzona.moze twój organizm
        jest osłabiony chorobą...jakieś troski.....a ty nie wiesz jak dac sobie rade
        tylko chwytasz się "tanich" sztuczek, a tu potrzeba konkretna pomoc.szczególnie
        taka od wewnątrz,
        pozdrawiam,<i zapraszam na moje forum>
        lavia
        • undyna Re: śniło mi się 18.08.05, 11:44
          Nie mam TV i od dawna nie oglądam żadnych filmów, nic nie jadłam na kolację,
          późne (18godz.) obiady, najprędzej, to może hmmm
          ten sen mnie nie przeraził, raczej zadziwił, baaa nawet miałam poczucie
          wygranej bezpośrednio po przebudzeniu, najbardziej z tego co napisałaś pasuje
          mi brak pczucia dystansu i samokontroli, na ostatni urodziny zresztą sama sobie
          złożyłam takie życzenia: "zdrowia, szczęścia i dystansu";)
    • agrentowy4321 Re: śniło mi się 07.03.23, 11:19
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: śniło mi się 28.04.23, 02:05
      To dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka