Dodaj do ulubionych

www.horoskopy.nce.pl

21.04.06, 14:38
Co myślicie o tej stronie: www.horoskopy.nce.pl ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kacha Re: www.horoskopy.nce.pl IP: *.chello.pl 21.04.06, 15:44
      oferta cenowo do przyjęcia. Cóż z tego, kiedy nie znam swojej godziny urodzenia
      (urodziłam się w domu, więc w USC nie mają tej informacji)
      • astronet Re: www.horoskopy.nce.pl 21.04.06, 15:51
        Gość portalu: Kacha napisał(a):

> oferta cenowo do przyjęcia. Cóż z tego, kiedy nie znam swojej godziny
        urodzenia
        >
        > (urodziłam się w domu, więc w USC nie mają tej informacji)
        Można opracować horoskop urodzeniowy przyjmując godz. 12 jako średnią dobowego
        ruchu planet.Taka opcja jest w tym programie uznawanym za najlepszy,a i jego
        cena dochodząca do 1500 zł mówi sama za siebie.Stronka tego programu:
        www.astrolog.info.pl
    • morelka4 Re: www.horoskopy.nce.pl 21.04.06, 16:06
      A czy nie lepiej wejsc na www.astro.com i samemu sie pobawic? Rowniez masz
      kosmogram z wyjasnieniem i interpretacja. Cena niby atrakcyjna (z drugiej
      strony podejrzanie niska) ale na astro.com to samo masz za darmo. I jeszcze
      angielski mozesz podszlifowac;)
      • astronet Re: www.horoskopy.nce.pl 21.04.06, 16:28
        morelka4 napisała:

> A czy nie lepiej wejsc na www.astro.com i samemu sie pobawic? Rowniez masz
        > kosmogram z wyjasnieniem i interpretacja. Cena niby atrakcyjna (z drugiej
        > strony podejrzanie niska) ale na astro.com to samo masz za darmo. I jeszcze
        > angielski mozesz podszlifowac;)

Cena jest niska,jednak ta sama usługa w opraciu o ten sam program dochodzi u
        niektórych do 40 zł.To jest wyłącznie kwestia finansów,a nie jakości
        usług.Czasami za niższą cenę można sprzedać kilka razy więcej produktów czy
        usług.Mamy w końcu wolny rynek.Na stronie astro.com na pewno nie otrzymasz
        interpretacji horoskopów w języku polskim.A jeżeli ktoś się zabierze za
        tłumaczenie terminów astrologicznych to ja mu życzę powodzenia.Poza tym skoro
        miałoby być coś za darmo to z całą pewnością jest to bardziej podejrzane,niż
        niska cena danej usługi.
        • morelka4 Re: www.horoskopy.nce.pl 21.04.06, 18:30
          >Na stronie astro.com na pewno nie otrzymasz interpretacji horoskopów w języku
          polskim<

Z pewnoscia:)

>A jeżeli ktoś się zabierze za tłumaczenie terminów astrologicznych to ja mu
          życzę powodzenia<

Bez przesady. Opisy sa jasne i nie trzeba znac bog wie jakiego slownictwa, zeby
          je zrozumiec. A jesli takie zwroty jak "Sun in Leo, Moon in Capricorn,
          Ascendant in Gemini, Mercury Opposition Ascendant, Venus Square Uranus,
          Jupiter Conjunction Saturn" sa niejasne, to ja moge tylko wspolczuc. W samych
          opisach niewiele jest slownictwa typowo astrologicznego.

> Poza tym skoro miałoby być coś za darmo to z całą pewnością jest to bardziej
          podejrzane,niż niska cena danej usługi"

Ale jezeli jest za darmo, nic na tym nie tracisz. Skoro ceny za takie uslugi
          klaruja sie na pewnym poziomie, ciekawa jestem co moze zaoferowac ten, ktory
          bierze za to 12 zl. Nie zdziwie sie, jesli bedzie to na poziomie astro.com. W
          koncu zawsze znajdzie sie jakis frajer, dla ktorego pare angielskich slowek
          stanowi wielki kosmos.

Podobnie jest z wrozkami. Jedne biora 30 zl za usluge, inne 150 zl. Z tym, ze
          te, ktore biora 30 zl, to najczesciej zadne wrozki, a jedynie panie z kartami,
          ktore znaja kilka rozkladow, ale nie bardzo umieja je interpretowac. Wiem, co
          mowie, bo sama tego doswiadczylam.
          • swiezy_oddech Re: www.horoskopy.nce.pl 21.04.06, 19:45
            ja kiedys korzystałam z porady pana chwiszczuka i zgdzała sie tylko moja
            analiza charakerologiczna. Reszta to same banialuki.
            • astronet Re: www.horoskopy.nce.pl 21.04.06, 22:36
              swiezy_oddech napisała:

> ja kiedys korzystałam z porady pana chwiszczuka i zgdzała sie tylko moja
              > analiza charakerologiczna. Reszta to same banialuki.

Cytat ze strony: "Autorzy programu od wielu lat współpracują ze znakomitym
              polskim astrologiem LEONEM ZAWADZKIM poczytując to sobie za zaszczyt".Jeżeli
              masz również zastrzeżenia do Pana Leona Zawadzkiego to faktycznie podważasz
              znany autorytet.

• swiezy_oddech Re: www.horoskopy.nce.pl 22.04.06, 11:26
                Nie łap mnie za słówka, tylko zapisz się na kurs czytania!!! Gwoli
                przypomnienia, o Zawadzkim w swojej wypowiedzi nie wspominałam.
    • agrentowy4321 Re: www.horoskopy.nce.pl 06.03.23, 23:17
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: www.horoskopy.nce.pl 27.04.23, 13:56
      Jestem w szoku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka