Gość: MM IP: *.toya.net.pl 13.03.07, 20:30 santi.wizytowka.pl/ czy ktos korzystal z porady u tej Pani ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graża Re: Jasnowidz Santi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:05 Korzystałam niejednokrotnie i jestem bardzo zadowolona. Z usług p. Santi także korzysta moja rodzina i znajomi. Potrafi nie tylko przewidzieć, ale i dać wskazówkę, radę, pomóc usunąć jakis problem. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Jasnowidz Santi IP: *.toya.net.pl 17.05.07, 13:06 Dziekuje za odpowiedz. Ja dostalam wrozbe od tej Pani i jakos nie moge uwierzyc ze moze sie ona spelnic! Jest niewiarygodnie pozytywna. Odpowiedz Link Zgłoś
blog.estee Re: Jasnowidz Santi 20.05.07, 01:47 Ktos jeszcze moze moglby napisac cos o tej Pani? O sprawdzalnosci przede wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Jasnowidz Santi IP: 212.76.37.* 30.11.07, 16:32 nigdy nie słyszałam o tej osobie, jedynie widzę ją pierwszy raz na stronie viversum.pl (tam w ogóle masę osób jest o których w życiu nie słyszałam, a do wróżek chodzę całe lata. dziwie mnie, że wiele osób pisze tam, że jest znanych, tylko ciekawe skąd) zarówno twarz jak i pseudonim nic mi nie mówią o tej Santi. swoją drogą marnie dobrany pseudonim w połączeniu ze słowem jasnowidz, bo oba słowa, to rodzaj męski i na pierwsze spojrzenie usłyszenie myśli się, że to meżczyzna. lepiej byłoby jasnowidzka napisać a do tego psudo. dobrze, że jest zdjęcie przyjanmniej wiadomo, że to kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
blog.estee Re: Jasnowidz Santi 01.12.07, 01:23 Gość portalu: iwona napisał(a): > nigdy nie słyszałam o tej osobie, jedynie widzę ją pierwszy raz na > stronie viversum.pl (tam w ogóle masę osób jest o których w życiu > nie słyszałam, a do wróżek chodzę całe lata. dziwie mnie, że wiele > osób pisze tam, że jest znanych, tylko ciekawe skąd) W wielu, wielu, postach na tym forum piszesz, że chodzisz do dwóch wróżek. I zastanawia mnie dlaczego przyjełas, że skoro TY o kims nie slyszalas, to na pewno nie mozna o nim powiedziec, ze jest znany. Moze jest znany w innych kregach, w innych okolicach. Proste. O wszystkich slyszal tylko Bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Jasnowidz Santi IP: 212.76.37.* 01.12.07, 14:37 zgadzam się z Tobą, oczywiście, że nie o wszystkich słyszałam i czasem, jak ktoś zapyta, po prostu: ktoś pyta, odpowiadam- jak każdy, kto wypowiada się na forum - słyszałam, lub nie słyszałam- to wszystko, bez podtekstów, po prostu wypowiadam się. jeśli o kimś nie słyszałam i nie kojrzę zupełnie, to z ciekawością obserwuje temat z myślą, że może czegoś więcej-merytorycznego się dwiem. o ile często bywasz na tym forum, wiesz pewnie, że czasem takie tematy o kimś wróżącym są sprytnie poruszane, by kogoś "wypromować", jestem na to czuła, bo nie lubię takiej nachalnej reklamy. a też czasem słyszy się o tym, o tamtym od wróżek, do których się chodzi. o tej jasnowidzce nie słyszałam, co przyznaje bez wstydu. drobna korekta do Twojej wypowiedzi: nie chodzę tylko do dwóch wróżek. owszem, mam jedną stałą wróżkę, znam ją od ponad 20 lat i do niej chodzę. ale często bywam też u innych, trzymam się tych samych, ale jest ich więcej niż dwie, jest ich sześć różnych, każda specjalizuje się w innej technice wróżenia i każda jest odpowiadająca mi pod jakimś względem np. jedna świetnie określa zdrowie, a inna z kolei wybitnie trafia ze sprawami rodzinnymi, dlatego zrobiłam sobie taki podział. co przez lata procentuje. także chodzę do więcej, niż dwóch wróżek. mimo wszystko moją ulubioną wróżką jest ta z Żyrardowa, ona ma wszystkie wróżby trafne, czasem coś się nie sprawdzi, ale to drobiazgi- szczegóły są trafne. a skoro mowa o ilości wróżek u których byłam: od 1971 roku znabierało się znacznie więcej niż dwie albo siedem. Odpowiedz Link Zgłoś